Jump to content

Google Nexus 7

DJD

Recommended Posts

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

not yet...αυτό το google now φαίνεται χρήσιμο μπας και βγάλουμε τις 3rd party εφαρμογές που έχουμε..

τώρα που βγαίνει η 4,2,2, εμείς που έχουμε κάνει root πως αναβαθμιζόμαστε; κανονικά και συνεχίζουμε να είμαστε ρουτ; κανονικά και ξανακλειδώνει το ρουτ; κάτι άλλο;

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] Στο galaxy nexus που είχα το root παρέμενε και μετά το update.

Επίσης με την έλευση της 4.2.2 η google ανανέωσε σε +2 τις ώρες χρήσης στο Nexus 7, από 8 σε 10...

Ξέρουμε πότε θα έρθει η 4.2.2?

[MENTION=4171]deninho[/MENTION]

Κλείσε το bluetooth ρε! :jump1:

nope

Δεν είναι δικό μου το screenshot :p

Ξέρει/μπορεί να δει κανείς, ποιο είναι το stock voltage στη cpu @1300MHz; :p το άλλαξα χωρίς να έχω σημειώσει την αρχική τιμή, και τώρα δε θυμάμαι :p

Και σε μένα μόλις τώρα περνάω την 4.2.2

Ποιες είναι οι διαφορές τώρα ξέρουμε?

τι περιμένουμε από εδώ κανα Link παίζει?

κάτι ήρθε και σε εμένα, μου είπε να κάνω ριστάρτ για να το περάσει, μπήκε στο cwm, του είπα να εγκαταστήσει το untrusted zip, έκανε abort, κάναμε κανονικό μπουτ, και τώρα δεν εμφανίζει από αναβαθμίσεις. Και συνεχίζω να είμαι στην 4,2,1. Εν καταλαβαίνω

Έχει κάνεις να προτείνει κάποιο site ή κατάστημα που μπορώ να το βρω αυτή την περίοδο με την σχετικά χαμηλότερη τιμή. Και από εξωτερικό μιλάω.

Σορρυ που σας χάλασα την συζήτηση με τα update :p

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

κάτι ήρθε και σε εμένα, μου είπε να κάνω ριστάρτ για να το περάσει, μπήκε στο cwm, του είπα να εγκαταστήσει το untrusted zip, έκανε abort, κάναμε κανονικό μπουτ, και τώρα δεν εμφανίζει από αναβαθμίσεις. Και συνεχίζω να είμαι στην 4,2,1. Εν καταλαβαίνω

Λίγο δύσκολο να ήρθε επίσημη αναβάθμιση και να πήγε να κανει εγκατάσταση με cwm.. Μήπως είσαι σε custom?

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Custom recovery = δεν κανω επισημη αναβαθμιση καρδια μου. Γυρνα σε stock recovery ή βρες το update.zip για cmw

Υ.Γ. Καλυτερα ακομα περνα TWPR recovery για ευκολια

Μου ήρθε και εμένα η αναβάθμιση, την έβαλα, όλα μια χαρά..

Έχει κάνεις να προτείνει κάποιο site ή κατάστημα που μπορώ να το βρω αυτή την περίοδο με την σχετικά χαμηλότερη τιμή. Και από εξωτερικό μιλάω.

Παντού στην ίδια τιμή θα το βρεις, από εξωτερικό θα πρέπει να πληρωσεις μεταφορικά... Δες λίγο με Σκρουτζ τι μπορείς να κάνεις.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τροπος για root και cwm σε 4.2.2(Εκτός απο donate toolkit)

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.