Jump to content

Google Nexus 7

DJD

Recommended Posts

Έχω πετύχει κατάστημα vodafone, που τους έδινες την κάρτα και στην έκοβαν επιτόπου, εννοείται χωρίς κάποια χρέωση. Αν δεν βρεις, μπορείς να την κόψεις μόνος σου, είτε με ειδικό κόφτη για sim, είτε με ένα καλό ψαλίδι και κάτι τέτοιο :)

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&ved=0CEEQFjAF&url=http%3A%2F%2Fwww.thechinacellphone.com%2Fmicro_sim_template.pdf&ei=oaOTUbGkOoGIhQfPyoHoBg&usg=AFQjCNE8wVsrwg0gEsjifpnhnnEVfNvNEg&sig2=3pdpm7BfJr4H5Cb1WYwlmQ&bvm=bv.46471029,d.ZG4&cad=rja

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Αν το tablet έχει αρχίσει να ζορίζεται λίγο, φταίει το trim. Για την ακρίβεια φταίει ότι δε γίνεται σωστά. Το xda, ως συνήθως έχει την λύση: fstrim. Θυμήθηκε τον παλιό καλό του εαυτό το tablet.

Επόμενη διαπίστωση: AOSP browser >>>>> chrome. Πολύ πιο γρήγορος τόσο σε rendering όσο και σε γενικότερη απόκριση.

Τέλος, μια ερώτηση: χρησιμοποιεί κάνεις custom rom; ποια; εντυπώσεις; αξίζει να φύγουμε από stock ή όχι;

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Για custom ROM κοιτά για paranoid android.οι τύποι καινοτομουν πραγματικα.αν πας σε custom κοιτά για kernel του Franco αλλά του osmosis εκδοση.πιστεύω θα μείνεις ευχαριστημένος...

Επείσης ισχυει οτι stock browser πολύ καλύτερος απο chrome συν flash.

για paranoid android το ετοίμαζα, αλλά ήθελα να δω αν έχει κανείς άλλος εμπειρία, γιατί δε με παίρνει για πειραματισμούς αυτήν την περίοδο :p

για τον κερνελ ποιον εννοείς; γιατί δε βρίσκω κάτι ψάχνοντας για "franco kernel osmosis"

Όχι,στο topic του Franco το "επίσημο",στις τελευταίες σελίδες έχει ανεβάσει κ το ζιπακι κ γίνεται η συζήτηση.Απλα paranoid δεν είναι η πιο γρήγορη Ρομ αλλά νομιζω η παραμετροποίηση που σου δίνει σε καλύπτει.

Από custom rom & kernel αυτό που ζητάω είναι καλύτερη μπαταρία χωρίς ιδιαίτερη μείωση των επιδόσεων. Οπότε αν με pa & Franco kernel κρατάει 10% παραπάνω είμαι ικανοποιημένος

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Επειδή στοκ δεν το είχα ποτε,δεν μπορω να συγκρινω κ να σου πω...

Επίσης να ξέρεις οτι απο το πρωτο install θέλει κάνα δυο μέρες για να βρει τους ρυθμούς του

απο θέμα κατανάλωσης...

Εγώ πχ τώρα είμαι στο 35% μπαταρία με 1d 1h ανοιχτό κ 4ωρες οθόνη.

Εσύ που παίζεις...?εγώ ασ πουμε, τις 8 ώρες οθόνη που αναφέρουν ορισμένοι στο xda δεν της είχα δει ποτε κ με κανένα συνδιασμό

Εγώ παλι πέρασα το .img του osmosis αλλά είχα θέμα με το βίντεο,lagare σχεδόν παντα και έτσι γυρισα πίσω στον m-kernel..Έχει χειρότερη μπαταρια,αλλά είναι όλα smooth..

Όσο για Ρομ εδώ και 4-5 μέρες είμαι με buttered aokp και έχω να πω μονο καλά λογια..

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου

Είχες περάσει την πρωτη η την δεύτερη εκδοση?γιατί εγώ που πέρασα την δεύτερη δεν έχω δει κάποιο κόλλημα.μιλάς για βίντεο στο YouTube πχ?η απο αρχείο στη συσκευή?

Είχες περάσει την πρωτη η την δεύτερη εκδοση?γιατί εγώ που πέρασα την δεύτερη δεν έχω δει κάποιο κόλλημα.μιλάς για βίντεο στο YouTube πχ?η απο αρχείο στη συσκευή?

Youtube,την δεύτερη εκδοση πέρασα..

Θυμάμαι το έλεγαν κάποιοι οτι είχαν θέμα.εγώ δεν έχω κάποιο θέμα,όμως απο την αρχή,μέσα απο την εφαρμογή του Franco έχω βάλει μέγιστη συχνότητα τα 1300 όπως κ το hispeed frequency στα 1300 απο τις ρυθμίσεις του Governor? Δεν ξερω αν αυτό παιζει κάνα ρολο βεβαια για το lag.

Θυμάμαι το έλεγαν κάποιοι οτι είχαν θέμα.εγώ δεν έχω κάποιο θέμα,όμως απο την αρχή,μέσα απο την εφαρμογή του Franco έχω βάλει μέγιστη συχνότητα τα 1300 όπως κ το hispeed frequency στα 1300 απο τις ρυθμίσεις του Governor? Δεν ξερω αν αυτό παιζει κάνα ρολο βεβαια για το lag.

Ναι έχουν πει να το γυρίσεις σε row,αλλά δεν εκατσα να ασχοληθω..

κάτι που μου είχε σπάσει τα νευρα με το youtube...δεν παίζει τα video άμα σβήνεις την οθόνη (λογικό βίντεο και καλά βλέπεις, αλλά υπάρχουν τραγούδια με μια στατική εικόνα μόνο, οπότε μου έσπαγε τα νεύρα εκεί).

Για αυτό λοιπόν για τις unrooted συσκευές κατεβάστε το freedi youtube player

https://play.google.com/store/apps/details?id=tw.com.freedi.youtube.player&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInR3LmNvbS5mcmVlZGkueW91dHViZS5wbGF5ZXIiXQ..

• 2 weeks later...

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] τώρα σε θυμήθηκα που το ξανάδα. Εμένα μου έκανε ένα κουλό να βγάζει screenshot στα καλά καθούμενα, και επίσης να μου εμφανίζει το παράθυρο με τα apps που μπορώ να κάνω share κάτι.

Μόλις πέρασα paranoid android 3.6 (με το halo) και franco kernel r999 (beta). Όλα καλά από άποψη ταχύτητας προς το παρόν.

Μου έχει σπάσει τα τέτοια το per app color που δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί :p

κι εγώ μόνο ρουταρισμένο το είχα όσο γινόταν αυτό. Άγνωστο το τι προκαλούσε τις αντιδράσεις αυτές του λειτουργικού (αχμ. Μάλλον φταίει ότι είναι Λάιναξ :sarcastic:)

Τώρα πέρασα PA γιατί βαριόμουν να κάτσω να διαβάσω :innocent:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.