Jump to content

Google Nexus 7

DJD

Recommended Posts

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Παίδες θέλω μια βοήθεια για να αρχίσω να ετοιμάζομαι..

Πως μπορώ να περάσω στο Nexus ή στο Nexus 7

PDF αρχεία?

Δηλαδή να τα κατεβάζω στο PC να κουμπώνω το κινητό/Tablet στο PC και να τα περνάω εκεί πέρα και να μπορώ να σημπληρώνω/γράφω πάνω σε αυτά?

Για παράδειγμα

έχω φορμουλα που λεει

Name _______ Date ______ και πάνω εκεί να συμπληρώνω

Επίσης υπάρχει κάποιο σιγκεκριμένo APP?

Kαι θέλω επίσης ένα Celendar App

που εκεί μέσα να βάζω 9-10 ραντευβου και να χτυπάει τουλαχιστον να μου το θυμίζει..

Και ας είναι και PAID και άμα γίνεται δεν ξέρω άμα υπάρχει και να Syncαρετε για ππαράδειγμα το γράφω στο N7 με το που μπαίνω Internet/3G στο GNEX να τα περνάει αυτόματα..

Ζητάω πολλά?

Πιο πολύ με νοιάζει το PDF να είναι και να περνάς και να βλέπεις/διαβάζεις και να γράφεις πάνω σε αυτό και να αποθυκεύετε σε σελίδες και να της περνάς μια μια..

Παίδες θέλω μια βοήθεια για να αρχίσω να ετοιμάζομαι..

Πως μπορώ να περάσω στο Nexus ή στο Nexus 7

PDF αρχεία?

Δηλαδή να τα κατεβάζω στο PC να κουμπώνω το κινητό/Tablet στο PC και να τα περνάω εκεί πέρα και να μπορώ να σημπληρώνω/γράφω πάνω σε αυτά?

Για παράδειγμα

έχω φορμουλα που λεει

Name _______ Date ______ και πάνω εκεί να συμπληρώνω

Επίσης υπάρχει κάποιο σιγκεκριμένo APP?

Kαι θέλω επίσης ένα Celendar App

που εκεί μέσα να βάζω 9-10 ραντευβου και να χτυπάει τουλαχιστον να μου το θυμίζει..

Και ας είναι και PAID και άμα γίνεται δεν ξέρω άμα υπάρχει και να Syncαρετε για ππαράδειγμα το γράφω στο N7 με το που μπαίνω Internet/3G στο GNEX να τα περνάει αυτόματα..

Ζητάω πολλά?

Πιο πολύ με νοιάζει το PDF να είναι και να περνάς και να βλέπεις/διαβάζεις και να γράφεις πάνω σε αυτό και να αποθυκεύετε σε σελίδες και να της περνάς μια μια..

Δεν το έχω ψάξει το θέμα, αλλά, γενικά, δεν μπορείς να γράφεις πάνω στο PDF, όπως δεν μπορείς και από το PC σου να γράφεις πανω στο PDF. PDF viewers υπάρχουν πολλά και δωρεάν, ψάξε στο play και θα βρεις αρκετά. Επίσης υπάρχουν αρκετά δωρεάν "office" suit, για να γράφεις και δημιουργείς .doc.

Για calendar, πάλι υπάρχουν πολλά και διάφορα, αλλά θα σου πρότεινα το default της Google. Μπορείς να το συμπληρώνεις από το PC σου πχ, από τον .gmail λογαριασμό σου, και συγχρονίζει αυτόματα με το nexus 7.

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] Ναι το ξέρω ότι δεν γράφεις (απλά ψάχνω και αυτό) στο PC τα PDF είναι καθαρά για εκτύπωση και τα συμπληρώνεις εσυ με μολίβι στυλό κτλπ ή είναι απλό όπως μια απόδειξη (πχ)..

Απλώς επειδή είναι σαν φορμουλα συμπληρώματος το PDF που με ενδιαφέρει και ο κανονικός ο κόσμος θα το εκτύπωνε και θα το σημείωνε απλός θέλω να το περάσω στην Tableta/κινητό και να το κάνω εκεί..

όσο για το Calendar απλώς ήθελα κάτι πολύ πιο ψαγμένο θέλω να βάλω πρόγραμμα γυμναστηρίου εκεί πέρα με μέχρι ώρα και δευτερόλεπτα υπολογισμένα για μένω στο πρόγραμμα (όχι ότι έχω χρησιμοποιήσει Google calendar) αλλά θα το ψάξουμε και αυτό..

Και θα Googlarω απλώς ήθελα κάτι γρήγορα να μου έλεγες πχ

ΝΑ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΟ! ΤΑΠΑ!

Aυτή τη θήκη την έχει δοκιμάσει κανείς με το νέξους;

GOCLEVER - Global - KEYBOARD CASE 7"

είναι η μόνη που είναι ευρέως διαθέσιμη στην Ελλάδα. Το πληκτρολόγιο παίζει οκ; Από τη φώτο δεν φαίνεται και πολύ σταθερό και ασφαλές το σύστημα συγκράτησης της ταμπλέτας, ειδικά για μεταφορά.

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] Ναι το ξέρω ότι δεν γράφεις (απλά ψάχνω και αυτό) στο PC τα PDF είναι καθαρά για εκτύπωση και τα συμπληρώνεις εσυ με μολίβι στυλό κτλπ ή είναι απλό όπως μια απόδειξη (πχ)..

Απλώς επειδή είναι σαν φορμουλα συμπληρώματος το PDF που με ενδιαφέρει και ο κανονικός ο κόσμος θα το εκτύπωνε και θα το σημείωνε απλός θέλω να το περάσω στην Tableta/κινητό και να το κάνω εκεί..

όσο για το Calendar απλώς ήθελα κάτι πολύ πιο ψαγμένο θέλω να βάλω πρόγραμμα γυμναστηρίου εκεί πέρα με μέχρι ώρα και δευτερόλεπτα υπολογισμένα για μένω στο πρόγραμμα (όχι ότι έχω χρησιμοποιήσει Google calendar) αλλά θα το ψάξουμε και αυτό..

Και θα Googlarω απλώς ήθελα κάτι γρήγορα να μου έλεγες πχ

ΝΑ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΟ! ΤΑΠΑ!

Η εφαρμογη adobe reader εχει υποστηριξη για σημειωσεις (φωσφοριζε, text, free hand writing ) και μπορεις να παρεις ενα capacitive pen να γραφεις κανονικα οτι θελεις πανω. Αν καταλαβα καλα δηλαδη, καπου σε χανω.

• 2 weeks later...

Έχει δοκιμάσει κανείς να το συνδέσει με USB DAC; Γιατί εμένα τον ψιλοπαίρνει το audio jack (αυξομειώσεις, χάνεται το ένα κανάλι κι άλλα τέτοια όμορφα), και επειδή μουσική από το tablet ακούω μόνο στο γραφείο σκεφτόμουν τη λύση του DAC. Το θέμα είναι:

α. Ποιοι kernels υποστηρίζουν audio via USB;

β. Ποιον DAC αξίζει να κοιτάξω;

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Λεπόν έχουμε και λέμε,

Poetic HardBack Protective Case for The Google Nexus 7 7-Inch Tablet (3 Year Manufacturer Warranty From Poetic): Amazon.co.uk: Computers & Accessories

Φοβερή θηκούλα, μπορώ να πω πως δεν του δίνει πολύ όγκο για δερμάτινη θήκη, είναι αρκετά κομψή, έχει ιμάντα για το χέρι ο οποίος φαίνεται ανθεκτικός, έχει και την δυνατότητα που δείχνει στις εικόνες να στηρίξεις το τάμπλετ όρθιο σε 2 θέσεις χωρίς να κουνιέται. Επίσης έχει εγγύηση 3 χρόνια από τον κατασκευαστή. Τί άλλο θες;

Asus Google Nexus 7 Screen Protector Case / Guard: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

Φθηνοί προτέκτορες 6 σε 1. Η συσκευασία περιέχει 6 προτέκτορες, 1 μικρούλη πανάκι καθαρισμού σαν αυτά που δίνουν όταν αγοράζεις γυαλιά και τέλος μια κάρτα για να αφαιρείς τις φυσαλίδες. Πάνω στην συσκευασία έχει κατατοπιστικότατες οδηγίες για την εφαρμογή του προτέκτορα. Η πρώτη μου απόπειρα μπορώ να πω πως πέτυχε. Έμειναν 2 μικρές φυσαλίδες οι οποίες δεν φεύγουν εύκολα μάλλον επειδή και στις 2 έχει σκόνη. Όποτε προσοχή όταν βάζετε προτέκτορα, προσπαθήστε να αφαιρέσετε όλη την σκόνη πρώτα. :T:

Καλώδιο OTG δεν πείρα από άμαζον γιατί δεν μου το έστελναν για κάποιο λόγο. Ίσως δεν έψαξα καλά, αν βρει κανείς τίποτα ας γράψει.

Μολις το αγόρασα και εγώ. Δεν το εχω ανοίξει καν ακόμα, φορτίζει.

Αλλά ως πόντιος, δεν αγορασα απο πριν θήκη κλπ.

Οπο΄τε, τώρα, ψάχνω. μου λένε όλοι για τις εκπληκτικές θήκες nillkin,αλλά από κίνα, θα κανουν κανα μήνα!

Η θήκη που προτείνεις, ΔΕΝ ειναι μαγνητικη ε? (θα το ηθελα)!

εχει παρει κανεις αλλος καμια βολική, μαγνητική θήκη?

τα screen protectors μια χαρα ειναι απο τιμή. Ποσο καιρο εκαναν να σου ερθουν?

usb otg+πενάκι για να χρησιμοποιώ, θα παραγγείλω από ebay,κινα, και οποτε ερθει!

Μολις το αγόρασα και εγώ. Δεν το εχω ανοίξει καν ακόμα, φορτίζει.

Αλλά ως πόντιος, δεν αγορασα απο πριν θήκη κλπ.

Οπο΄τε, τώρα, ψάχνω. μου λένε όλοι για τις εκπληκτικές θήκες nillkin,αλλά από κίνα, θα κανουν κανα μήνα!

Η θήκη που προτείνεις, ΔΕΝ ειναι μαγνητικη ε? (θα το ηθελα)!

εχει παρει κανεις αλλος καμια βολική, μαγνητική θήκη?

Όχι, εκείνη δεν είναι μαγνητική.

Εγώ έχω πάρει αυτήν, SlimLine από άμαζον που μοιάζει με αυτήν που θες. Χάνει λίγο σε ποιότητα (οι ενώσεις του ψευτοδέρματος με το πλαστικό δεν είναι τέλειες, αλλά είναι μια χαρά. Μαγνητική, και το μόνο μειονέκτημα είναι ότι σιγα σιγά αφήνοντε σημάδια στο "βελούδο" του καλύματος από τα μαγνητάκια..

Όχι, εκείνη δεν είναι μαγνητική.

Εγώ έχω πάρει αυτήν, SlimLine από άμαζον που μοιάζει με αυτήν που θες. Χάνει λίγο σε ποιότητα (οι ενώσεις του ψευτοδέρματος με το πλαστικό δεν είναι τέλειες, αλλά είναι μια χαρά. Μαγνητική, και το μόνο μειονέκτημα είναι ότι σιγα σιγά αφήνοντε σημάδια στο "βελούδο" του καλύματος από τα μαγνητάκια..

thanks!

(η slimline, ειναι ακριβη, για να μην ειναι τεελεια)!

[ame=http://www.amazon.co.uk/EasyAcc-UltraSlim-Multiple-Wake-up-Leather/dp/B008OR98WW/ref=pd_rhf_sc_s_cp_2_Y3KM]αυτήν[/ame] εδώ?

ή [ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008ORA2FY/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=AJUR3R8UN71M4]αυτην[/ame] εδω?

μαγνητικές, δερμάτινες, και οικονομικές. που εινια ο λάκκος,οεο?

Στην Ελλάδα, δίνει κανεις πακετάκι, μαγνητικη δερματινη θήκη+screen protector+πενάκι? ξέρετε?

(φανταζομαι πως οχι. Αλλά που ξέρεις?)!!!

thanks!

(η slimline, ειναι ακριβη, για να μην ειναι τεελεια)!

αυτήν εδώ?

ή αυτην εδω?

μαγνητικές, δερμάτινες, και οικονομικές. που εινια ο λάκκος,οεο?

Στην Ελλάδα, δίνει κανεις πακετάκι, μαγνητικη δερματινη θήκη+screen protector+πενάκι? ξέρετε?

(φανταζομαι πως οχι. Αλλά που ξέρεις?)!!!

Θα σου πρότεινα την [ame]http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008ORA2FY/[/ame] για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βγει από την θέση της.

Όταν έψαχνα για την δική μου, έφαγα 2-3 μέρες ψάχνοντας το αμαζον, διαβάζοντας τα review τους, κοιτώντας βίντεο και άλλα "συγκριτικά"...

Προβλήματα γενικα σε αυτή την κατηγορία είναι το μαγνητάκι να μην δουλευει καλά με το sleep του tablet.

Τώρα για την συγκεκριμένη, δεν θυμάμαι γιατί την είχα απορρίψει, ίσως δεν την έστελνε εξίσου φθηνά στην Ολλανδία, ή κάτι τέτοιο.. Η μπορεί να μου είχε φανεί ογκώδης. δεν μου άρεσε το γύρω γύρω, φοβόμουν ότι θα μου κόβει οθόνη, ή δεν θα με αφήνει να κουνάω το δάχτυλο μέχρι πέρα.

Θα σου πρότεινα την http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008ORA2FY/ για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βγει από την θέση της.

Όταν έψαχνα για την δική μου, έφαγα 2-3 μέρες ψάχνοντας το αμαζον, διαβάζοντας τα review τους, κοιτώντας βίντεο και άλλα "συγκριτικά"...

Προβλήματα γενικα σε αυτή την κατηγορία είναι το μαγνητάκι να μην δουλευει καλά με το sleep του tablet.

Τώρα για την συγκεκριμένη, δεν θυμάμαι γιατί την είχα απορρίψει, ίσως δεν την έστελνε εξίσου φθηνά στην Ολλανδία, ή κάτι τέτοιο.. Η μπορεί να μου είχε φανεί ογκώδης. δεν μου άρεσε το γύρω γύρω, φοβόμουν ότι θα μου κόβει οθόνη, ή δεν θα με αφήνει να κουνάω το δάχτυλο μέχρι πέρα.

παντως, δείχνει ενδιαφέρουσα. Φθηνή, δερμάτινη, με auto sleep.

μου αρεσει σαν πακετάκι :)

δεν την εχεις χρησιμοποιήσει όμως ε? :)

και κάτι ακόμα για αυτηή τη θηκούλα.

Εφτασα μέχρι την πληρωμή,με visa, και δε μου βγάζει extra transportation cost.

Είναι δυνατόν?

Μόνο για ενα προιον 8 λιρες? δεν καταλαβαινω, γιατι δε μου βγαζει φόρους/μεταφορικό κλπ...

Edit:

(μόλις παρήγγειλα άλλη θηκούλα, που μου πρότεινε ανθρωπος που την εχει. Αυτήν. Χωρίς μεταφορικά. Συνολικά 9 ευρω.

και υποτίθεται οτι θα έρθει απο 11 ως 15 απριλίου. Πλήρωσα με βιζα, πιστωτικη)!

Και τωρα, κοιτάζω πιο χαλαρα, ebay,για usb otg, και πενάκι. Εχω βρει τα 10 πενακια, στα 2,5 ευρω.... Μου φαινεται συγκλονιστικα φθηνο!!!

και κάτι ακόμα για αυτηή τη θηκούλα.

Εφτασα μέχρι την πληρωμή,με visa, και δε μου βγάζει extra transportation cost.

Είναι δυνατόν?

Μόνο για ενα προιον 8 λιρες? δεν καταλαβαινω, γιατι δε μου βγαζει φόρους/μεταφορικό κλπ...

Edit:

(μόλις παρήγγειλα άλλη θηκούλα, που μου πρότεινε ανθρωπος που την εχει. Αυτήν. Χωρίς μεταφορικά. Συνολικά 9 ευρω.

και υποτίθεται οτι θα έρθει απο 11 ως 15 απριλίου. Πλήρωσα με βιζα, πιστωτικη)!

Και τωρα, κοιτάζω πιο χαλαρα, ebay,για usb otg, και πενάκι. Εχω βρει τα 10 πενακια, στα 2,5 ευρω.... Μου φαινεται συγκλονιστικα φθηνο!!!

Ναι γίνεται.. Έψαξα ΠΟΛΥ για να βρω πράγματα που να μου έρθουν όλα χωρίς μεταφορικά (ήταν λίγο βλακεία να έρχοντε τσάμπα θήκη, ζελατίνες, στήριγμα, και να πρέπει να πληρώσω μεταφορικά για 2 ευρώ πενάκι και 2 ευρώ otg.

Αυτήν που πήρες δεν θα την έπαιρνα ποτέ λόγω PU leather, με ενοχλεί και στην ιδέα και στην αφή, και δεν ξέρω πόσο ποιοτική είναι (νομίζω αυτή είχε και ο [MENTION=4171]deninho[/MENTION])

Ναι γίνεται.. Έψαξα ΠΟΛΥ για να βρω πράγματα που να μου έρθουν όλα χωρίς μεταφορικά (ήταν λίγο βλακεία να έρχοντε τσάμπα θήκη, ζελατίνες, στήριγμα, και να πρέπει να πληρώσω μεταφορικά για 2 ευρώ πενάκι και 2 ευρώ otg.

Αυτήν που πήρες δεν θα την έπαιρνα ποτέ λόγω PU leather, με ενοχλεί και στην ιδέα και στην αφή, και δεν ξέρω πόσο ποιοτική είναι (νομίζω αυτή είχε και ο [MENTION=4171]deninho[/MENTION])

δεν εχω πιάσει ποτέ, pu leather, για να ξέρω τι ειναι.

δεν εχω πιάσει ποτέ, pu leather, για να ξέρω τι ειναι.

Λάθος μου, pu leather είναι και η δική μου απέξω (Bicast leather - Wikipedia, the free encyclopedia). Απλά κάπου φοβόμουνα την ποιότητα αυτής που πήρες, πολύ φθηνή για να είναι καλή, κάπου είχα διαβάσει και για απαίσια μυρωδιά πλαστικού και δεν μου αρέσει ιδιάιτερα το φθηνό πλαστικό.

Αλλά μπορεί να βγει και καλή.

Λάθος μου, pu leather είναι και η δική μου απέξω (Bicast leather - Wikipedia, the free encyclopedia). Απλά κάπου φοβόμουνα την ποιότητα αυτής που πήρες, πολύ φθηνή για να είναι καλή, κάπου είχα διαβάσει και για απαίσια μυρωδιά πλαστικού και δεν μου αρέσει ιδιάιτερα το φθηνό πλαστικό.

Αλλά μπορεί να βγει και καλή.

και εγω τη φοβόμουν, αλλά μου είπε ενα παλικάρι που την έχει, (βεβαια μικρό χρονικό διάστημα, 10 ημέρες), ότι ειναι πολύ ικανοποιημένος.

Θα δείξει, η νεκροψία!

Κατι που δεν εχει αναφερθει -αν δε κανω λαθος- θελω να ρωτησω...

Μπορουμε να το φορτιζουμε με αλλους φορτιστες USB ?

Η απο υποδοχη αυτοκινητου ? Τι πρεπει να προσεξουμε? τα mA του εκαστοτε φορτιστη ??

Ευχαριστω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.