Jump to content

Google Nexus 7

DJD

Recommended Posts

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Θα το δοκιμάσω μετά τον Ολυμπιακό..(δεν βλέπεται ρε γμτ)

Edit γίνεται κατευθείαν από cwm ή πρέπει να κάνω και το από πάνω;Install boot image?

Edit 2 πρέπει να κάνω και install boot image..Έχει αρκετη διαδικασία..

Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

γκμφουχ...

custom recovery->stock recovery...check

custom kernel->stock kernel...........check

defreeze system apps...................check

stock rom υπήρχε, δεν άλλαξα.

Παρ'όλα αυτά, όποτε πάει να κάνει το ΟΤΑ update, ξεκινάει κανονικά και μετά από λίγο μου πετάει ένα αναποδογυρισμένο android με ένα κόκκινο θαυμαστικό, και από κάτω το μήνυμα "Error!"

άπαξ και το rootάρει κανείς το nexus 7 (και οποιοδήποτε android), με την μια δεν μπορεί να ξαναχρησιμοποιήσει το ΟΤΑ...

Ένας φίλος που rootαρε το ΝΟΤΕ 2 του, και ας το ξαναγύρισε, δεν μπόρει πλέον να κάνει update μέσω ΟΤΑ...

H λύση σου είναι να κατεβάσεις το img της 4.2.2 και να την κάνεις update, μάλλον σβήνωντας και ότι εφαρμογή έχεις περάσει αν φυσικά δεν έχεις κάνει πριν |Titanium Backup...

ναι, καλά σιγά μην κάνω wipe τη συσκευή για να πάω σε stock rom :p προς το παρόν πέρασα αυτό εδώ: [ROM][Factory Image][4.2.2] Nakasi -::- Odex, Deodex, Rooted -::- teshxx (02/14/13) - xda-developers

Και κάποια στιγμή αργότερα θα δοκιμάσω paranoid android.

Το backup των εφαρμογών δε με νοιάζει, έχω το titanium backup. Με δυσκολεύει το backup των αρχείων (βιβλία κλπ), καθώς και το να ξαναφτιάξω τις οθόνες με τα widgets και τα shortcuts.

[MENTION=4171]deninho[/MENTION]

την 4.2.2 εννοούσα, τυπογραφικό λάθος... Δηλαδή αυτό που έκανες ήδη... :T:

Edit: όσο για τα widgets κλπ προτείνω να χρησιμοποιήσει κανείς ένα άλλο launcher (π.χ. Nova Launcher) που κρατάει backup με τις ρυθμίσεις σου.

Οπότε το εγκαθιστάς, κάνεις load τα settings σου και τέρμα... Επίσης σχεδόν ίδιο είναι με το default launcher

Βγήκε το real racing 3..Πολύ ωραίο παιχνιδακι.. Μια φωτογραφία με λίγο πειραγμα στα γραφικα..

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

EDIT: Η φωτογραφια το αδικει..

post-24834-1416077112,0721_thumb.jpg

Kαλημερα.

Απο εχθες εχω στα χερια μου το nexus 7 και διστακτικα το παιζω.

Ειναι η πρωτη μου επαφη με android και ειμαι λιγο φοβισμενος απο τα αρθρα που εχω διαβασει στο lab για τα κενα ασφαλειας που προσφερει κλπ τετοια.

Υπαρχει καποιο λινκ για android guide for rookie noobs?

Μπορει καποιος να μου δωσει καποιες συμβουλες σχετικα με την ασφαλεια;

(που να βαζω ή να μη βαζω passwords- ποιες εφαρμογες να αποφυγω - κατι να προσεξω ...)

Yπαρχει καποιο τυπου firewall που μπορουμε να εγκαταστησουμε για ελεγχο του τι βγαινει εξω/μπαινει μεσα απο το wifi;

Εχω ενα εκατομμυριο ερωτησεις αλλα θα τις κανω σιγα-σιγα για να μην προκαλεσω αποφυγη :)

• 2 weeks later...

Όπου να 'ναι θα έχω στα χέρια μου την ποέτικ θήκη και τα προτέκτορς. Θα σας πω την γνώμη μου.

:help: Ψάχνω καλώδιο micro to female usb OTG για να διαβάζω από usb sticks κτλπ. Ξέρει κανείς κανά καλό μαγαζί που θα το έχει φθηνά; Είμαι Θεσσαλονίκη και το μόνο που βρήκα είναι ένα της hama στα 12 ευρώ στο μίδια μαρκτ.

Όπου να 'ναι θα έχω στα χέρια μου την ποέτικ θήκη και τα προτέκτορς. Θα σας πω την γνώμη μου.

:help: Ψάχνω καλώδιο micro to female usb OTG για να διαβάζω από usb sticks κτλπ. Ξέρει κανείς κανά καλό μαγαζί που θα το έχει φθηνά; Είμαι Θεσσαλονίκη και το μόνο που βρήκα είναι ένα της hama στα 12 ευρώ στο μίδια μαρκτ.

Ποια poetic πήρες? Γιατί δεν έπαιρνες και το καλωδιάκι από εκεί? Πήρα το πιο φθηνό από άμαζον 2 λίρες αγγλίας

Λεπόν έχουμε και λέμε,

[ame=http://www.amazon.co.uk/Poetic-HardBack-Protective-Manufacturer-Warranty/dp/B008IEGS9W/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1363329633&sr=8-4]Poetic HardBack Protective Case for The Google Nexus 7 7-Inch Tablet (3 Year Manufacturer Warranty From Poetic): Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

Φοβερή θηκούλα, μπορώ να πω πως δεν του δίνει πολύ όγκο για δερμάτινη θήκη, είναι αρκετά κομψή, έχει ιμάντα για το χέρι ο οποίος φαίνεται ανθεκτικός, έχει και την δυνατότητα που δείχνει στις εικόνες να στηρίξεις το τάμπλετ όρθιο σε 2 θέσεις χωρίς να κουνιέται. Επίσης έχει εγγύηση 3 χρόνια από τον κατασκευαστή. Τί άλλο θες;

[ame=http://www.amazon.co.uk/Google-Nexus-Screen-Protector-Terrapin/dp/B008SAN4PC/ref=sr_1_sc_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1363331307&sr=1-1-spell]Asus Google Nexus 7 Screen Protector Case / Guard: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

Φθηνοί προτέκτορες 6 σε 1. Η συσκευασία περιέχει 6 προτέκτορες, 1 μικρούλη πανάκι καθαρισμού σαν αυτά που δίνουν όταν αγοράζεις γυαλιά και τέλος μια κάρτα για να αφαιρείς τις φυσαλίδες. Πάνω στην συσκευασία έχει κατατοπιστικότατες οδηγίες για την εφαρμογή του προτέκτορα. Η πρώτη μου απόπειρα μπορώ να πω πως πέτυχε. Έμειναν 2 μικρές φυσαλίδες οι οποίες δεν φεύγουν εύκολα μάλλον επειδή και στις 2 έχει σκόνη. Όποτε προσοχή όταν βάζετε προτέκτορα, προσπαθήστε να αφαιρέσετε όλη την σκόνη πρώτα. :T:

Καλώδιο OTG δεν πείρα από άμαζον γιατί δεν μου το έστελναν για κάποιο λόγο. Ίσως δεν έψαξα καλά, αν βρει κανείς τίποτα ας γράψει.

Παιδιά χαίρεστε, είμαι και εγω εδω και 2 περίπου εβδομάδες κάτοχος του μικρού.

Πηρα το 32gb + 3G απο ενα μαγαζάκι εδω τσεχία που μένω στην τρελή τημή των 232 ευρώ (έκανε λάθος η πωλήτρια και μου το έδωσε στην τιμή του 16gb wifi only :p )

Αγόρασα απο το ebay.co.uk μια θηκούλα ala ipad και κατι matte screen protectors. Περιμένω να μου έρθουν να σας πώ εντιπώσεις και να βγάλω καμια φωτό.

Μερικές ερωτήσεις όμως να σας κάνω γιατι έχω και ενα nexus s στο οποίο έχω φλασάρει οτι ρομ υπάρχει :p

(η ερώτηση είναι για το Ν7)

Με cwm recovery δέν μπορώ να δω την εσωτερική μνήμη (emulated sdcard) έτσι "αναγκάστηκα" περασα twrp. Αυτη η recovery image βλέπει την εσωτερική μνήμη, αλλά με καμία απο τις δύο δεν μπορω να κάνω mount την sd μεσα απο to recovery image... Γενικότερα επικρατεί ενα γενικότερο μπάχαλο στο partitioning θέμα του Ν7. Δέν πείραξα κάτι μην το χέσω τελείως και ξενερώσω :p

Έχετε τίποτα υπόψιν σας; :cry:

Yes I are :p

Αλλά μη τρελαίνεσαι, το 3g ακόμη δεν το έχω λειτουργήσει να δω πως τα πάει(δεν νομίζω να χει θέμα)

Τα matte protectors γενικότερα μια γυαλιστερή οθόνη την κάνουν μη γυαλιστερή... Πως είναι οι lcd οθόνες ένα πράμα. Οι λεγόμενες ματ για επιφάνειες.

Φαίνονταικαι λλιγότερο οι δαχτυλιές, αλλά αν είναι σαπιες έχεις πρόβλημα με το λεγόμενο rainbow effect. Τώρα τι πήρα εγώ; θα δούμε :yu:

Γράψε μας όταν το δοκιμάσεις γιατί είμαι περίεργος να δω εάν τρώει κολλήματα το τάμπλετ εξαιτίας του 3g(ναι έχω ακούσει κάτι φήμες).

BTW ένας γνωστός έβαλε μάλλον ματ προτέκτορα όπως λες στο iphone του και του έκανε rainbow effect. Πολύ σπαστικό.

Ξέχασα να σου πω με γεία το ταμπλετάκι hlape! :upside:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.