Jump to content

Google Nexus 7

DJD

Recommended Posts

δεν έχει hdmi το n7

Και εγώ έτσι ήξερα..Απο την αλλη ειδαι και αυτό http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=221154238016&index=3&nav=SEARCH&nid=38962553427

και είπα να ρωτησω..

Edit : τώρα είδα την περιγραφή..

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

τώρα που βγαίνει η 4,2,2, εμείς που έχουμε κάνει root πως αναβαθμιζόμαστε; κανονικά και συνεχίζουμε να είμαστε ρουτ; κανονικά και ξανακλειδώνει το ρουτ; κάτι άλλο;

Ξέρουμε πότε θα έρθει η 4.2.2?

[MENTION=4171]deninho[/MENTION]

Κλείσε το bluetooth ρε! :jump1:

nope

Δεν είναι δικό μου το screenshot :p

Ξέρει/μπορεί να δει κανείς, ποιο είναι το stock voltage στη cpu @1300MHz; :p το άλλαξα χωρίς να έχω σημειώσει την αρχική τιμή, και τώρα δε θυμάμαι :p

κάτι ήρθε και σε εμένα, μου είπε να κάνω ριστάρτ για να το περάσει, μπήκε στο cwm, του είπα να εγκαταστήσει το untrusted zip, έκανε abort, κάναμε κανονικό μπουτ, και τώρα δεν εμφανίζει από αναβαθμίσεις. Και συνεχίζω να είμαι στην 4,2,1. Εν καταλαβαίνω

Έχει κάνεις να προτείνει κάποιο site ή κατάστημα που μπορώ να το βρω αυτή την περίοδο με την σχετικά χαμηλότερη τιμή. Και από εξωτερικό μιλάω.

Σορρυ που σας χάλασα την συζήτηση με τα update :p

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

κάτι ήρθε και σε εμένα, μου είπε να κάνω ριστάρτ για να το περάσει, μπήκε στο cwm, του είπα να εγκαταστήσει το untrusted zip, έκανε abort, κάναμε κανονικό μπουτ, και τώρα δεν εμφανίζει από αναβαθμίσεις. Και συνεχίζω να είμαι στην 4,2,1. Εν καταλαβαίνω

Λίγο δύσκολο να ήρθε επίσημη αναβάθμιση και να πήγε να κανει εγκατάσταση με cwm.. Μήπως είσαι σε custom?

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Μου ήρθε και εμένα η αναβάθμιση, την έβαλα, όλα μια χαρά..

Έχει κάνεις να προτείνει κάποιο site ή κατάστημα που μπορώ να το βρω αυτή την περίοδο με την σχετικά χαμηλότερη τιμή. Και από εξωτερικό μιλάω.

Παντού στην ίδια τιμή θα το βρεις, από εξωτερικό θα πρέπει να πληρωσεις μεταφορικά... Δες λίγο με Σκρουτζ τι μπορείς να κάνεις.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.