trendy Σεπτέμβριος 20, 2012 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 Γιατί είπες ότι δεν έχεις τίποτα από τα 2 και έκανες quote πρόταση που έλεγε για router, υπέθεσα ότι δεν είχες καθόλου ασύρματο ούτε router. Παρεξήγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Οκτώβριος 3, 2012 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 Να ρωτήσω κάτι και εγώ με την σειρά μου... Έχω κι εγώ αυτό TP-LINK TL-WN821N WIRELESS-N 2T2R USB ADAPTER - WIRELESS - E-SHOP.GR Έχω μόνο 2 παύλες. Η απόσταση από το ρούτερ είναι 1 διαμέρισμα (να ναι καλά ο κολλητός) από το δικό μου μας χωρίζει τοίχος δωματίου, τοίχος κουζίνας . τοίχος σαλόνιου.Γενικά τοίχο τοίχο μην σε πετύχω ένα πράγμα. Πώς μπορώ να καλυτερέψω το σήμα μου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 4, 2012 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Με τόσους τοίχους είσαι τυχερός που έχει 2 γραμμές. Αν το stick δεν έχει έξοδο για εξωτερική κεραία, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το σηκώσεις πιο ψηλά με ένα καλώδιο επέκτασης usb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Οκτώβριος 4, 2012 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Με τόσους τοίχους είσαι τυχερός που έχει 2 γραμμές. Αν το stick δεν έχει έξοδο για εξωτερική κεραία, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το σηκώσεις πιο ψηλά με ένα καλώδιο επέκτασης usb.Σωστά...και να συμπληρώσω ότι άν χρειαστεί επέκταση usb πάνω από 5 μέτρα με σκοπό το όσο πιό τέλειο σήμα, θέλουμε usb repeater για αποφυγή προβλημάτων που παρατηρούνται στα wlan usbs και στην τροφοδοσία τους "πολλές φορές". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Οκτώβριος 4, 2012 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Παιδια για να μην ανοιγω και εγω αλλο θεμα.Εχω 2 γραμμες με στικακι με μεγαλη κεραια..Αμα παρω μια κατευθυντικη 7dbi θα εχω καλητερο αποτελεσμα;;Στάλθηκε από το Optimus 2X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 4, 2012 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Μπορεί ναι μπορεί όχι. Πρέπει να μας πεις τι απολαβή έχει η κεραία που έχεις τώρα και να δεις τη στάθμη του σήματος σε dB και όχι με γραμμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.