lgalkis Ιανουάριος 21, 2015 #521 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2015 (edited) Εχθές το παρέλαβα !!! Όποιος κάνει παραγγελία μέσω internet, καλό είναι να πάρει και ένα τηλέφωνο στα κεντρικά για επιβεβαίωση. Εκανα και εγω εχθες παραγγελια και πηρα σημερα το καταστημα και μου ειπαν θα το εχουν το σαββατο! Οποιος ψαχνει το U ειναι πολυ καλη προσφορα για να την αφησεις Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 21, 2015 από lgalkis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 24, 2015 #522 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2015 Τσίμπησα Bayonetta, Bayonetta 2 και Super Mario 3D World. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 24, 2015 #523 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2015 βρηκες καμμια καλη τιμουλα ή εσκασες 50αρικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 24, 2015 #524 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2015 βρηκες καμμια καλη τιμουλα ή εσκασες 50αρικα?http://www.gameexplorers.gr/item.php?id=6036691http://www.gameexplorers.gr/item.php?id=6041195 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 12, 2015 #525 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2015 Εκπληκτικό το Super Mario 3D World. Τι φτιάχνουν οι άνθρωποι ρε φίλε... Απίστευτο art direction. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stsaerox Φεβρουάριος 17, 2015 #526 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2015 Εγώ παίζω το splinter cell. Άψογο port για τους φαν των stealth. Κανένα slowdown. Η απόδειξη ότι εμείς και εμείς οι φαν της Nintendo λίγο που δεν στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες από τις εταιρείες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 13, 2015 #527 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2015 Can't wait... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Μάϊος 29, 2015 #528 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2015 Can't wait... Μου μιλάνε δαίμονες στο μυαλό να τσιμπήσω την κονσόλα μόνο για αυτό το παιχνίδι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 24, 2015 #529 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2015 (edited) Για οποιον δεν τα εχει αγορασει ακομα (οπως εγω) Το γαλλικο amazon.fr εχει το Super Mario 3D World 27 eurozzz http://www.amazon.fr/Nintendo-Super-Mario-3D-World/dp/B00DC6Y3PM/ Super Smash Bros με mario Amibo 29 eurozzz http://www.amazon.fr/Super-Smash-Bros-Amiibo-Bros/dp/B00O9QW4N2/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1435139387&sr=1-2&keywords=super+smash+bros+wii+u Τα μεταφορικα ειναι 6 ευρω, ειτε παρετε το 1, ειτε και τα 2 Συνολικα παει 64 τελικη. Καλο deal θεωρω.... Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 24, 2015 από SLN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 14, 2015 #530 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2015 Έκατσα χτες με 3 φιλαράκια με τα οποία παίζαμε Melee στο cube και παίξαμε SSMB4. Είχα πάααρα πολύ καιρό να διασκεδάσω έτσι με video game. winters' top10 (με αλφαβητική σειρά)- Bayonetta 2- Donkey Kong Country: Tropical Freeze- Mario Kart 8- Pikmin 3- Splatoon- Super Mario Maker- Super Mario 3D World- Super Smash Bros. for Wii U- The Legend of Zelda: The Wind Waker HD- Xenoblade Chronicles X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Αύγουστος 28, 2015 #531 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2015 παίδες φαν της νιντεντο από το snes .βρήκα σήμερα το black ops ii 8 ευρώ και το τσίμπησα εαν και το έχω στο πισι.μια χαρά , μικρό το update . δεν ξέρω εαν έχω την προτελευταία εκδοση στο dvd .αυτό που μου έκανε εντύπωση και σας γράφω είναι το γεγονός ότι είδα και μου θύμησε τα παιδικά χρόνια , είναι το add controller for split screen .δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα . περιμένω τον αδερφό μου το κατά τις 2 - 3 .με γύρισε χρόνια πίσω σε αναμνήσεις και αγώνες . goldeneye 64 .αυτό μόνο που είναι κακό είναι η στόχευση . νιώθω σαν ανάπηρος .με την κατάργηση του λαν από τα πισι οι κονσόλες έχουν μείνει .ξέρεις κανείς εάν πχ το project cars 4 παίζει σπλιτ screen ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 29, 2015 #532 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2015 "Αγαπητοί Συνεργάτες και Φίλοι, Όπως γνωρίζετε όλοι, η Nortec Multimedia άντεξε την αδυσώπητη οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα τα τελευταία 6 χρόνια. Ακόμα και σήμερα η εταιρία παραμένει αδάνειστη και υγιής. Όμως, μια σειρά σημαντικών εμπορικών θεμάτων που έχουμε με τη Nintendo μας υποχρεώνουν να βάλουμε ένα τέλος σ’ αυτή τη μακροχρόνια συνεργασία. Ως εκ τούτου, με την παρούσα και προς μεγάλη μας θλίψη σας ενημερώνουμε ότι η συνεργασία μας με τη Nintendo τελειώνει στις 31-12-2015. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους συνεργάτες μας για την εγκάρδια και συνεχή υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά στους καταναλωτές και οπαδούς των προϊόντων μας. Επίσης, ευχόμαστε θερμά στη Nintendo τα καλύτερα για τα μελλοντικά της σχέδια και δραστηριότητες στην Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκανική." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 10, 2015 #533 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2015 Για οποιον ενδιαφερεται στον Κωτσο τρεχουν εδω και κατι μερες διαφορες μικροπροσφορες σε παιχνιδια... Ενδεικτικα οσες εχει παρει το ματι μου που το κοψιμο (οχι το κανονικο ) να πλησιαζει το 10ευρο. Pikmin 3 :~25 Monster Hunter : ~25 WiiFit U (με ενα μαραφετι που δεν ξερω τι κανει) : ~15 Zelda Windwaker : 36 Εχει και αλλα με μικροτερες "προσφορες" Δεν ξερω αν εχουν μεινει σε site για online παραγγελια αλλα σιγουρα τα εχω πετυχει σε μαγαζι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 17, 2015 #534 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2015 (edited) Για οποιον ενδιαφερεται στον Κωτσο τρεχουν εδω και κατι μερες διαφορες μικροπροσφορες σε παιχνιδια... Ενδεικτικα οσες εχει παρει το ματι μου που το κοψιμο (οχι το κανονικο ) να πλησιαζει το 10ευρο. Pikmin 3 :~25 Monster Hunter : ~25 WiiFit U (με ενα μαραφετι που δεν ξερω τι κανει) : ~15 Zelda Windwaker : 36 Εχει και αλλα με μικροτερες "προσφορες" Δεν ξερω αν εχουν μεινει σε site για online παραγγελια αλλα σιγουρα τα εχω πετυχει σε μαγαζι. ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟ PIKMIN!!? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 17, 2015 από winters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Se7en92 Οκτώβριος 18, 2015 #535 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2015 μιας και εγινε οτι εγινε με τη nortecθελετε να μαζευτουμε και να κανουμε μια ομαδικηπαραγγελια απο εξωτερικο?επειδη τωρα κοντα κυκλοφορουν games amiibos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Νοέμβριος 17, 2015 #536 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2015 i can't stand so much epicness 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stsaerox Νοέμβριος 23, 2015 #537 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί εδώ πιο πριν αλλά γνωρίζετε ότι το Wii U παίζει πλεον backups; Όσοι έχετε μείνει μέχρι και την 5.3.2 μπορείτε να τρέξετε αντίγραφα. Ελπίζω να μην τους κάνει ζημια η πειρατεία αλλά αντίθετα να ενισχύσει τις πωλήσεις τουλάχιστον στις κονσόλες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Νοέμβριος 23, 2015 #538 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί εδώ πιο πριν αλλά γνωρίζετε ότι το Wii U παίζει πλεον backups; Όσοι έχετε μείνει μέχρι και την 5.3.2 μπορείτε να τρέξετε αντίγραφα. Ελπίζω να μην τους κάνει ζημια η πειρατεία αλλά αντίθετα να ενισχύσει τις πωλήσεις τουλάχιστον στις κονσόλες.... Δεν ξέρω εάν έχει νόημα. Οι καλύτεροι τίτλοι (Mario Maker, Xenoblade, Smash, Splatoon, MarioKart) έχουν online gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stsaerox Νοέμβριος 24, 2015 #539 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2015 Δεν ξέρω εάν έχει νόημα. Οι καλύτεροι τίτλοι (Mario Maker, Xenoblade, Smash, Splatoon, MarioKart) έχουν online gaming.Καποια στιγμή θα αλλάξει και αυτό. Τα αγαπημένα μου στο Wii U και μοναδικά στο είδος τους είναι offline. Παίζουμε μικροι μεγαλοι με το ghost mansion απο το Nintendo Land και η αλήθεια είναι πως το έχω ευκαιρο έτσι μαζί με άλλα στην κάρτα ώστε να μην αλλάζω δίσκο συνεχεια. Το μονο μειον είναι ή διαδικασία για να τρέξει το exploit. Με το που τρέχει όμως μια κανω εναλλαγή σε όποιο θέλω χωρίς να αλλάζω δίσκους. Παίζουμε επισης το Kung foot(?) απο το Rayman και το Μario chase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Se7en92 Δεκέμβριος 3, 2015 #540 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 ενδιαφερεται ενας φιλος για wii u αλλα να παιζει πειρατικαοπως στο wiiγινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts