artyom Δεκέμβριος 3, 2015 #541 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Παρολο που δεν επιτρεπεται, πλεον γινεται. Εαν εχεις παλιο fw και το καταληλο παιχνίδι, τρεχεις οτι θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 7, 2015 #542 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2015 @Se7en92, δεν επιτρέπουμε τέτοιες συζητήσεις εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Se7en92 Δεκέμβριος 8, 2015 #543 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 ευχαριστω για τις απαντησειςξερω οτι δεν επιτρεπεται αλλα μιας και αναφερθηκε παραπανωεγω αγοραζω κανονικα εχω ηδη 8 τιτλουςπαω για δεκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 9, 2015 #544 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2015 ευχαριστω για τις απαντησειςξερω οτι δεν επιτρεπεται αλλα μιας και αναφερθηκε παραπανωεγω αγοραζω κανονικα εχω ηδη 8 τιτλουςπαω για δεκα... Ποιούς έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Se7en92 Δεκέμβριος 10, 2015 #545 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2015 εχω 1) Mario kart 82) Super Smash Bros (amiibo Limited Edition)3) Super Mario 3D World4) The Legend of Zelda The WindWaker (Limited Edition)5) Hyrule Warriors6) Super Mario Maker (artbook + 8-bit Mario amiibo Edition)7) Splatoon8) Donkey Kong Country: Tropical Freezeκαι περιμενω τα καινουρια zelda 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stsaerox Δεκέμβριος 14, 2015 #546 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2015 ενδιαφερεται ενας φιλος για wii u αλλα να παιζει πειρατικαοπως στο wiiγινεται?Να παίζει backups γίνεται αλλά θα αναγκαστεί να αγοράσει ένα δυο παιχνίδια και κατάλληλο πακέτο wii U. Αν θές λεπτομέρειες στείλε μου pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 20, 2016 #547 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2016 Τι έχουν φτιάξει οι άνθρωποι ρε φίλε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts