winters Ιούλιος 9, 2013 #161 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2013 38 eshop games35 retail gamesκαι καμμια 20αριά ακόμη που δεν είναι στο video[ame=http://www.youtube.com/watch?v=POeFhWV-ld8]Upcoming Wii U Games 2013-2014 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούλιος 9, 2013 Author #162 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2013 38 eshop games35 retail games και καμμια 20αριά ακόμη που δεν είναι στο video Κάτσε να δεις στο επόμενο Direct...κόλαση θα είναι. Πάντως το ΒΑΥΟΝΕΤΤΑ 2 θα βοηθήσει τρελά τις πωλήσεις του Wii U:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 9, 2013 #163 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2013 Κάτσε να δεις στο επόμενο Direct...κόλαση θα είναι.Πάντως το ΒΑΥΟΝΕΤΤΑ 2 θα βοηθήσει τρελά τις πωλήσεις του Wii U:banging:To BAYONETTA είχε πουλήσει σε PS3/XBOX360 σύνολο 2Μ, σε βάση 100Μ τότε. Γιατί να ωθήσει τις πωλήσεις στο Wii U;Οι πωλήσεις στο Wii U θα ανέβουν όταν βγει το Super Mario 3D World. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούλιος 9, 2013 Author #164 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2013 (edited) To BAYONETTA είχε πουλήσει σε PS3/XBOX360 σύνολο 2Μ, σε βάση 100Μ τότε. Γιατί να ωθήσει τις πωλήσεις στο Wii U;Οι πωλήσεις στο Wii U θα ανέβουν όταν βγει το Super Mario 3D World. Γιατί ακόμη και 1M κόπιες να πουληθούν στο Wii U, θα είναι θετικό πρόσημο μιας και είναι δυνατός τίτλος και αρκετοί XFAIL ONE και PS4 fans θα πάρουν δεύτερη κονσόλα ,βλέπε Wii U , προκειμένου να απολαύσουν τον εξαίσιο τίτλο αυτόν. Σχετικά με το Super Mario 3D Wordl, θα θερίσει μάνες αλλά ας μην κολλάμε συνέχεια Mario, Mario. Μην στέκεσαι αυτό πούλησε τάδε, αυτό έκανε τόσο incoming revenue, το Wii U θέλει τονωτικές ενέσεις σαν τον τίτλο "X" και Bayonetta 2 Προσωπικά περιμένω αυτόν τον τίτλο και μετά ας κλείσει η Nintendo: http://www.ninty.gr/content.php?r=2347-Miyamoto-%CE%A3%CE%BA%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AE%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Zelda-Wii-U-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%953#.UdxfFfn0F8E Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 9, 2013 από Typhonios Link to comment Share on other sites More sharing options...
stsaerox Ιούλιος 14, 2013 #165 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2013 Ο Πρόεδρος είπε ότι δεν βγάλανε πολλά στη φόρα γιατί αυτή την φορά δεν θέλουν να τους αντιγράψει κανείς. Αυτό και αν ισχύει τι να πω... αν το δηλώνουν επίσημα πλεον... Συγχαρητήρια Sony :clap::clap:Το nitza όχι δεν το έχω προς το παρών πήρα αρκετά έχω to zombie u batman arkam city και ο μικρος πήρε το lego city, sonic, smbu, και είναι υπεραρκετά. Βεβαια εκτός απο δυο όλα είναι μεταχειρισμένα αλλά δεν στοίχισαν και λίγο.Το απόλαυσα πάντως πρώτη φορα που πέρνω μια κονσόλα με το που βγαίνει σχεδόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stsaerox Ιούλιος 15, 2013 #166 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Θα παει καλά πιστεύω. Σε εποχή που κάποιος θέλει να έχει και tablet ή smartphone θα προτιμήσει φθηνή κονσόλα αν και για απλό σερφάρισμα και youtube το wiiu είναι άψογο.Απλά θέλει λιγο χρόνο να πάρει τα πάνω του. Εξάλλου θεωρώ ότι το καλο αργεί να γίνει. Εχεί ένα δυο στοιχεία που το κάνουν πιο βολικό απο tablet σε κάποια πράγματα όπως τα βελάκια πλοήγησης κειμένου στο πληκτρολόγιο αφής , τα φυσικά κουμπια για ακρίβεια πυ χρειάζονται κάποιες φορές. Πιο γρηγορα πληκτρολογώ σε σχέση με το δεκάρι tablet που έχω και αυτή η γρήγορη ενναλαγή καρτέλών με τα shoulder είναι στοιχεία που το tablet μου ζηλεύει...Η ταυτόχρονη προβολή youtube και στην TV χωρίς να είναι smart είναι απο τα δυνατά χαρακτηριστηκα. Καθόμαστε πάρέα καμοια φορά και πέρνω εγώ το χειριστήριο, βάζω ένα βίντεο. Μετα το δίνω σε άλλον να βρει άλλο και πάει λέγοντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούλιος 17, 2013 Author #167 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2013 Άντε να καούμε στις 04.08 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=rIIPkyWaiu0]Wii U - Pikmin 3 E3 Trailer - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιούλιος 17, 2013 #168 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2013 Άντε να καούμε στις 04.08 26/7 ειναι η επισημη ημέρα κυκλοφορίας, μου ειπανε 25 οτι θα το έχω μάλλον. Ελπίζω να αρέσει στο μικρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούλιος 17, 2013 Author #169 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2013 26/7 ειναι η επισημη ημέρα κυκλοφορίας, μου ειπανε 25 οτι θα το έχω μάλλον. Ελπίζω να αρέσει στο μικρό 04/08 είδα στο site της Nintendo. Τι μικρό βρε? Παίξε το εσύ να καείς http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qXf0dZ42T_M Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 17, 2013 #170 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2013 26/7 ειναι η επισημη ημέρα κυκλοφορίας, μου ειπανε 25 οτι θα το έχω μάλλον. Ελπίζω να αρέσει στο μικρό Πόσο χρονών ο μικρός; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούλιος 17, 2013 Author #171 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2013 Πήρε τα πάνω του στην Japan..nice!Pikmin 3 Makes Japanese Chart Debut at Number One, Boosts Wii U Hardware Sales - Wii U News @ Nintendo LifeΠροβλέπεται χαμός με Zelda, Super mario και Donkey KongTalking Point: Pikmin 3 Shows the First Shoots of the Wii U's Planned Recovery - Wii U News @ Nintendo Life Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιούλιος 18, 2013 #172 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 Πόσο χρονών ο μικρός;5,5 χρονων, του αρεσει πολυ το πικμιν που εχει στο nintendoland. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιούλιος 25, 2013 #173 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2013 Μόλις παρέλαβα το pikmin3! Μαζι με κατι μικρά μπρελοκάκια (preorder bonus? ) Εντυπώσεις απο αύριο μιας και το βραδυ ελπίζω να παίξω λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούλιος 25, 2013 Author #174 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2013 Γυρίζω 29/07 από διακοπές και το κανω order asap , PIKMIN 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούλιος 25, 2013 Author #175 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2013 Κάποιοι έλεγαν ότι το Wii U δεν είναι next gen, δεν μπορεί να υποστηρίξει τον next gen title CoD Ghosts..Eat thisΚαι στο Wii U το Call of Duty: Ghosts - Call of Duty: Ghosts Wii U, Wii U Call of Duty: Ghosts - Enternity.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
stsaerox Ιούλιος 28, 2013 #176 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2013 Ναι εννοείται πως θα έβγαινε, εδώ εβγαιναν στο wii αυτά τα αντοιστοιχα που ήταν μέγα ταλαιπωρία για τους προγραμματιστές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούλιος 28, 2013 Author #177 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2013 (edited) Ναι εννοείται πως θα έβγαινε, εδώ εβγαιναν στο wii αυτά τα αντοιστοιχα που ήταν μέγα ταλαιπωρία για τους προγραμματιστές. Όντως...επίσης εντόπισα μία μεγάλη πατάτα...αν και fanboy του Wii και με πολλά Wii games στην κατοχή μου ...δεν είχα ακούσει ποτέ μου για το υπέρτατο Xenoblade.... Αίσχος μου..απλά αίσχος μιας και αποτελεί το κορυφαίο και καλύτερο JRPG στις προηγούμενες κονσόλες (PS3 & XBOX 360) Λέω να το κάνω order αλλά ρε μαμώτο...αλλά το βρίσκω αρκετά ακριβά... [ame] [/ame] Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 28, 2013 από Typhonios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Αύγουστος 2, 2013 Author #178 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 Ξύπνα Nintendo..σε κόβω να το στέλνεις το Wii U σε στυλ Virtual Boy:Wii U sales collapse, Nintendo reports just 160K sold for Q2 2013Wii U sales collapse, Nintendo reports just 160K sold for Q2 2013 - TechSpot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Αύγουστος 3, 2013 Author #179 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2013 (edited) Έλα να γίνει system seller,το περιμένω πως και πως... [ame] [/ame]Bγήκε και το cover από την Ιαπωνική έκδοση. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 3, 2013 από Typhonios Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Αύγουστος 3, 2013 #180 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2013 ενα βιντεακι σχετικο για nintento -wii u[ame=http://www.youtube.com/watch?v=IYLLHfDsvYo&feature=c4-overview&list=UUI1VJ6k1JGWP4DGa5QyFpmA]Nintendo Πωλήσεις Tριμήνου - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts