Jump to content

Αλλαγή ΟS Από W7 σε XP

vasmeister

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου πείτε έναν σωστό τρόπο πως να αλλάξω από w7 σε XP Από χθές έχω δοκιμάσει χιλιάδες guides κλπ χωρίς αποτέλεσμα. Ενώ με την διαδικασία αντιγραφής είναι όλα οκ δεν μπορώ να κάνω boot απο το usb. (Έχω βάλει 1st Boot φυσικά το usb) Έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικές εκδόσεις windows... αλλά τζίφος. Nα προσθέσω ότι είναι desktop το pc και δεν διαθέτει dvd rom.

Υπαρχει ενας οδηγος εδω στο λαμπ. Θα σου δωσω λινκ μολις γυρισω σπιτι..

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

edit

δοκιμασε αυτο εδω

http://www.thelab.gr/windows-platform/mikros-odigos-ftiakste-ena-bootable-usb-stick-64790.html

Βρε παλικάρια, εγκατάσταση ΧΡ από usb στικ δεν παίζει...

Παίζει με προγραμματάκια οπως το WinToFlash και άλλους τρόπους. Δέν υπάρχει απαγορευτικό για τα XP. Δηλαδή στα νετbookάκια πώς θα την βγάζαμε πέρα ? (άν δέν θέλαμε εξωτερικά drives)

Παίζει με προγραμματάκια οπως το WinToFlash και άλλους τρόπους. Δέν υπάρχει απαγορευτικό για τα XP. Δηλαδή στα νετbookάκια πώς θα την βγάζαμε πέρα ? (άν δέν θέλαμε εξωτερικά drives)

Eίχα την εντύπωση ότι δεν...:slap:

(έχω εδώ και πολλά χρόνια ένα εξωτερικό usb dvd/r και δεν ασχολήθηκα ποτέ :o )

Μπορείς αν θες να δοκιμάσεις το USB Multiboot 10 link.

Προσωπικά το έχω σε ένα αρχαίο φλασάκι 1gb και δεν μπλέκω με dvd κτλ.

Είναι λιγάκι ιδιαίτερο αλλά με λίγη εξοικίωση δεν θα το αποχωρίζεσαι αν κάνεις συχνά εγκαταστάσεις. Είχα δοκιμάσει και με άλλους τρόπους και κατέληξα σ αυτόν.

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου πείτε έναν σωστό τρόπο πως να αλλάξω από w7 σε XP Από χθές έχω δοκιμάσει χιλιάδες guides κλπ χωρίς αποτέλεσμα. Ενώ με την διαδικασία αντιγραφής είναι όλα οκ δεν μπορώ να κάνω boot απο το usb. (Έχω βάλει 1st Boot φυσικά το usb) Έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικές εκδόσεις windows... αλλά τζίφος. Nα προσθέσω ότι είναι desktop το pc και δεν διαθέτει dvd rom.

με την αντιγραφη των αρχειων στο usb, το usb δε γινεται αυτοματως bootable.

για ποιο λογο θες να κανεις τη συγκεκριμενη αλλαγη ομως; αν ειναι για λογους συμβατοτητας, γιατι δε χρησιμοποιεις καποια εικονικη μηχανη;

problem solved :) Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοηθειά σας. Λοιπόν πως επιλύθηκε το πρόβλημα. Κατέβασα αυτό εδώ WinSetupFromUSB δεν βάζω λίνκ για αποφυγή μπλεξίματος, just google it xD είναι πολύ fui friendly user interface, κάνετε format σε ntfs το usb, μην ξεχάσετε να βάλετε την επιλογή fixxed!!!! και τέλος πατάτε copy.Όταν τελειώσει την αντιγραφή αρχείων είναι έτοιμο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.