GruntGR Σεπτέμβριος 14, 2012 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 Αγαπητε μου συμφορουμιτη 1ον σκαλωσες σε μια εκ των τριων οθονων που προταθηκαν συγκεκριμενα της πιο φθηνης. 2ον αν διαβαζες σωστα θα καταλαβαινες οτι η ερωτηση ηταν γενικη και δεν αφορουσε εμενα. θα μπορουσε ομως! οτι θελει ο καθενας καταλαβαινει. (το γραφω αυτο για το link που παραθετεις στο bf3 threat) Γι αυτο αντι να spamαρεις επειδη δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις, μπορεις να μου απαντησεις σε αυτα που ρωταω??? Γραφεις οτι ξεφευγει κατα πολυ το budget, ενω η διαφορα της dell με την samsung ειναι θεωρητικα στα 40 ευρω το μεγιστο, η 2η οθονη που προτεινε ο αλεξ ζηταει υπερβολικα πολλα για αυτα που προσφερει, η 3η ειναι οτι πρεπει για την χρηση που θελεις, ΜΗΔΕΝΙΚΟ inputlag με το THRU mode ενεργοποιημενο, αρκετα καλα χρωματα αμα το παλεψεις με τις ρυθμισεις, πεντακαθαρη εικονα και το tearring ελαχιστο, ειδικα αμα εισαι fixed στα 125hz, τελευταια φορα που κοιταξα τιμη ητανε τον ιανουαριο που μας περασε, 260-300 αναλογα με το μαγαζι edit : πλεον ειναι εκτος παραγωγης Απτην μια λες οτι δεν σε ενοχλουν τα 60hz και δεν παρατηρεις tearring απτην αλλη στο bf3 thread πριν κατι μηνες ελεγες το αναποδο, αν εγω ειμαι spammer τοτε εσυ εισαι κωλοτουμπας go away (lvl100) noob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Σεπτέμβριος 14, 2012 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 συμφωνω, αν δεν δοκιμασω δε μπορω να καταλαβω τη διαφορα οπως ειπε και καποιος αλλος παραπανω και ξεχασα και γω να αναφερω, τα panel που αναφερεις ειναι tn. να θυσιασω τα χρωματα για τα 120hz απο τη στιγμη που δεν ενοχλουμαι, δεν το κανω. Ειλικρινά για το συγκεκριμένο δεν ξέρω ποιος έχει πει οτι στα tn το αίμα π.χ είναι πράσινο ενώ στα ips κόκκινο, αλλά οποιος το είπε να πάει να κάνει rma στα μάτια του καλύτερα. Μια χαρά είναι τα χρώματα. Τεσπα, επειδή ρωτησες για monitor που προορίζετε μόνο για gaming my vote goes to 120hz.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 14, 2012 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 Καλουτσικα ειναι και το ΤΝ στα χρωματα (οταν ειναι καλιμπραρισμενα), αλλα ο ανθρωπος φανταζομαι δεν ειναι hardcore gamer οπως εσας ( grunt , alexopus), δε το λεω προσβλητικα αλλα gaming κανεις και στα 60 heartz, παρολαυτα το παρουσιαζετε ως την τρισχειρότερη λυση που εχει καποιος. Get off your high horse ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 14, 2012 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 Καλουτσικα ειναι και το ΤΝ στα χρωματα (οταν ειναι καλιμπραρισμενα), αλλα ο ανθρωπος φανταζομαι δεν ειναι hardcore gamer οπως εσας ( grunt , alexopus), δε το λεω προσβλητικα αλλα gaming κανεις και στα 60 heartz, παρολαυτα το παρουσιαζετε ως την τρισχειρότερη λυση που εχει καποιος.Get off your high horse ! Ο αντρεας εχει 841 ωρες στο bf3 (λογικα θελει την οθονη κυριως για bf3) επισης εχει δωσει κοντα στα 3.000 για το pc αν βαλουμε κατω ενα ενα τα παρτς + περιφερειακα στην υπογραφη και κανουμε μια αναζητηση σε τιμες λιανικης, αν αυτο δεν ειναι "hardcore" τοτε τι ειναι ? Και ναι οταν εχεις δοκιμασει ο ΙΔΙΟΣ τα 120hz μετα δεν θες να πας πισω ουτε με σφαιρες ! το ιδιο ισχυει οταν πας απο μηχανικο σε ssd / απτα 30fps στα 60 / απο στερεο σε dolby headphone / απτα 125hz του mouse στα 500, απτην οποιαδηποτε μεμβρανη σε μηχανικο πληκτρολογιο με mx red κ.ο.κ capice ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Σεπτέμβριος 14, 2012 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 Ο αντρεας εχει 841 ωρες στο bf3 (λογικα θελει την οθονη κυριως για bf3) επισης εχει δωσει κοντα στα 3.000 για το pc αν βαλουμε κατω ενα ενα τα παρτς + περιφερειακα στην υπογραφη και κανουμε μια αναζητηση σε τιμες λιανικης, αν αυτο δεν ειναι "hardcore" τοτε τι ειναι ? Και ναι οταν εχεις δοκιμασει ο ΙΔΙΟΣ τα 120hz μετα δεν θες να πας πισω ουτε με σφαιρες ! το ιδιο ισχυει οταν πας απο μηχανικο σε ssd / απτα 30fps στα 60 / απο στερεο σε dolby headphone / απτα 125hz του mouse στα 500, απτην οποιαδηποτε μεμβρανη σε μηχανικο πληκτρολογιο με mx red κ.ο.κ capice ? +1 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 14, 2012 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 capRice ? ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ! Ειλικρινά για το συγκεκριμένο δεν ξέρω ποιος έχει πει οτι στα tn το αίμα π.χ είναι πράσινο ενώ στα ips κόκκινο,αλλά οποιος το είπε να πάει να κάνει rma στα μάτια του καλύτερα. Μια χαρά είναι τα χρώματα. Ξέρω πως δεν είναι ένα απλό/φθηνό IPS, αλλά όπως λες και εσύ, μόνο άμα δεις το EIZO δίπλα στο δικό σου, ή σε άλλα ΤΝ, θα καταλάβεις ότι το αίμα δεν είναι κόκκινο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Σεπτέμβριος 14, 2012 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 Οτι είπε ο racer.Που είναι το πρόβλημα οτι είναι TN...?σε συγκριση με το TN νομιζω οτι το ips ειναι λιγο καλυτερο.ειχα TN και πηγα σε Ips και ειδα μια διαφορα στο ματι....οποτε ειμαι του ips(εχοντας 3 dell u2410) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Σεπτέμβριος 14, 2012 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 Ξέρω πως δεν είναι ένα απλό/φθηνό IPS, αλλά όπως λες και εσύ, μόνο άμα δεις το EIZO δίπλα στο δικό σου, ή σε άλλα ΤΝ, θα καταλάβεις ότι το αίμα δεν είναι κόκκινο... Xώρια το οτι οι μισοι και βάλε παίζουν με injector? :whistle2: Ας είναι dead ο άλλος και δεν πα να είναι και φουξια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 14, 2012 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 Xώρια το οτι οι μισοι και βάλε παίζουν με injector?Ας είναι dead ο άλλος και δεν πα να είναι και φουξια.Δεν έχει να κάνει το injector. Αν το μαύρο, δεν είναι μαύρο και από το 80% black τα βλέπεις ίδια, παίζει ρόλο.Θυμάσαι ένα video που κυκλοφόρησε με τις στολές και σε ποιά πίστα ταιριάζουν καλύτερα για καμουφλάζ;Το είδα επίτηδες σε 4 διαφορετικές οθόνες και στη δική μου ήταν η μόνο που τους ξεχώριζες πολύ καλά πάντα. Σε μια φτηνιάρα ΤΝ δε, δε φαινόταν τίποτα. Ξέρω, είναι η άλλη άκρη, αλλά πιστεύω ότι όσο ρόλο παίζουν τα 120Hz, παίζουν και τα χρώματα, ειδικά οι τόνοι του μαύρου. Απλά τα χρώματα δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις, γιατί πρέπει να πετύχεις τον άλλον σε ειδικά σημεία που να παίξουν ρόλο, ενώ τα 120Hz, διαφέρουν σε όλη τη διάρκεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 14, 2012 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 Ο αντρεας εχει 841 ωρες στο bf3 (λογικα θελει την οθονη κυριως για bf3) επισης εχει δωσει κοντα στα 3.000 για το pc αν βαλουμε κατω ενα ενα τα παρτς + περιφερειακα στην υπογραφη και κανουμε μια αναζητηση σε τιμες λιανικης, αν αυτο δεν ειναι "hardcore" τοτε τι ειναι ? Και ναι οταν εχεις δοκιμασει ο ΙΔΙΟΣ τα 120hz μετα δεν θες να πας πισω ουτε με σφαιρες ! το ιδιο ισχυει οταν πας απο μηχανικο σε ssd / απτα 30fps στα 60 / απο στερεο σε dolby headphone / απτα 125hz του mouse στα 500, απτην οποιαδηποτε μεμβρανη σε μηχανικο πληκτρολογιο με mx red κ.ο.κ capice ? Hardcore λεω αυτους που για το 0,0010 sec που θα φανε headshot θα αλλάξουν οθονη για στιγμες μονο σαν και αυτες, ποσες φορες χρειάστηκες πραγματικά αυτα τα 9 ms? η γιατι το ποντικι θα χασει 1 χιλιοστο αποστασης οταν γυρνας 360 μοιρες κλπ. Hardcore εσυ θεωρεις καποιον που εδωσε 3000 ευρω για το πισι? οκ... Ουτε το πληκτρολογιο θα σε κανει pro αν εχει red/black/double rainbow πλήκτρα ναι βοηθαει αν δεν εχει ghosting Το ιδιο και με τον ssd ειναι λιγο ασχετο το παραδειγμα σου. Με τον ηχο συμφωνω μαζι σου εχει μεγαλη διαφορα ενα καλο σετ καρτας-ακουστικων, μπορεις ευκολα να ξερεις που περιπου ειναι ο αλλος. Αλλα αυτα τα 60 παραπανω χερτζ ποσο πραγματικα τα χρειαζεσαι? Ναι θα ειναι ποιο ξεκουραστη η εικονα αλλα παλι, εκτος αν ειναι μια στιγμη οπως αυτη που περιεγραψα παραπανω θα σε βοηθησουν φανταζομαι. Αν οχι διαφωτισε με γιατι δεν το εχω ψαξει περισσοτερο το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas_a Σεπτέμβριος 14, 2012 Author #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 οπα οπα παιδια γτ θα τραβηξω τα μαλλια μου με αυτα που διαβαζω. Τι συγκρινετε? το ips με το tn ?οπως ειπε και ο @Wizard! παραπανω, μονο σε ips καταλαβαινεις οτι το αιμα δεν ειναι κοκκινο, εγω θα πω οτι οταν πρωτοεβαλα το bf3 στην 2711, ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ!!!επαιξα caspian border και αντι να σκοτωνω, ετρεχα σα το χαζο μες τα δαση και απολαμβανα γραφικα και χρωματα! εχω αλλαξει καμια 10αρια οθονες, αυτο το πραγμα δεν το ειχα ξαναδει!Απλα δεν την χρησιμοποιω για bf3 λογο υψηλης αναλυσης και χαμηλων fps χωρις να χρειαστει βεβαια να κατακερματισουμε τα γραφικα! Τεσπα, το καναμε λιγο κυπριακο το ζητημα!απ οτι καταλαβα τα 10ms input lag μεταξυ των οθονων ειναι ασημαντα καθως ουτε professional gamer ειμαι ουτε θελω να γινω, για το χαβαλε μου παιζω γτ το γουσταρω.αλλα ισως να μην σας περασα το μηνυμα σωστα!επειδη υπαρχει ηδη μια 2711 για οποιαδηποτε χρηση αλλα και gaming (εκτος απο online multiplayer FPS games) την οποια λατρευω και δεν την αλλαζω με τιποτα, εθεσα το διλημμα μου αναμεσα στα δυο panel ουτως ωστε να κανω μια σωστη επιλογη για games like BF3 ωστε να εχουμε την καλυτερη δυνατη αποδοση τοσο σε χρωματα, input lag κτλ.απ οτι καταλαβαινω οτι και να επιλεξω ακριβως το ιδιο θα αποδωσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 15, 2012 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 Hardcore λεω αυτους που για το 0,0010 sec που θα φανε headshot θα αλλάξουν οθονη για στιγμες μονο σαν και αυτες, ποσες φορες χρειάστηκες πραγματικά αυτα τα 9 ms? η γιατι το ποντικι θα χασει 1 χιλιοστο αποστασης οταν γυρνας 360 μοιρες κλπ.Hardcore εσυ θεωρεις καποιον που εδωσε 3000 ευρω για το πισι? οκ... Ουτε το πληκτρολογιο θα σε κανει pro αν εχει red/black/double rainbow πλήκτρα ναι βοηθαει αν δεν εχει ghosting Το ιδιο και με τον ssd ειναι λιγο ασχετο το παραδειγμα σου. Με τον ηχο συμφωνω μαζι σου εχει μεγαλη διαφορα ενα καλο σετ καρτας-ακουστικων, μπορεις ευκολα να ξερεις που περιπου ειναι ο αλλος. Αλλα αυτα τα 60 παραπανω χερτζ ποσο πραγματικα τα χρειαζεσαι? Ναι θα ειναι ποιο ξεκουραστη η εικονα αλλα παλι, εκτος αν ειναι μια στιγμη οπως αυτη που περιεγραψα παραπανω θα σε βοηθησουν φανταζομαι. Αν οχι διαφωτισε με γιατι δεν το εχω ψαξει περισσοτερο το θεμα. Το "hardcore" ειναι υποκειμενικος ορος, φυσικα και δεν εχω για "hardcore" καποιον μονο και μονο επειδη εδωσε 3000 ευρω για το pc του, απλα ηθελα να δω αν θα τσιμπησεις το δολωμα ( u MAV bro ? ) Ο κυριος λογος που καποιος προτιμαει τα 60fps απτα 30, το μηχανικο με κοκκινους διακοπτες απτην μεμβρανη, το ποντικι στα 500hz απτα 125 που ειναι το προκαθορισμενο polling rate της usb και το refresh rate της οθονης στα 120 απτα 60 ειναι γιατι ετσι πιστευει πως αισθανεται πιο ανετα κατα την αλληλεπιδραση με το μπρικι του, αυτο ειναι το βασικο, η ανεση και το ολο "feel", αν τωρα με ενα πιο ψαγμενο setup ταυχρονα ανεβαινει και το "potential" σου σαν παικτης δεν εχει τοση σημασια, αυτο ειναι απλα ενα bonus/side effect Aυτα που ανεφερα παραπανω πρεπει να τα χρησιμοποιησεις πρωτα ο ιδιος γιατι να καταλαβεις αμεσως μετα οτι τα χρειαζεσαι.(ειδικα το μηχανικο) Αποψεις σαν τις παρακατω μπορει να τις εχει καποιος ΜΟΝΟ οταν αποκτησει προσωπικη εμπειρια. Εγω ηδη εχω την Samsung 2233RZ -120hz με ati καρτα.Ο λογος για το μονιτορ ηταν μονο για τα 120hz (που παιζουν μεσω drivers παντου 120hz απλα πας στο refresh rate και εκει που ολες εχουν μεχρι 60hz -εδω βλεπεις 120hz και το αλλαζεις.) .Η διαφορα με τα 60 ειναι εμφανη και στα games αλλα και στο desktop που αν για καποιο λογο παιξει στα 60hz αμεσως το καταλαβαινεις(νομιζεις οτι κολλησε το pc σου ) (φαινονται σαν μικρο σπασιματα ακομα και αν το παιχνιδι δεν ξεπερναει τα 60fps) και στο desktop το κερσορακι <<τηλεμεταφερεται>>χωρις 120hz ενω στα 120hz παει νερο.Επειδη κοιταγα και εγω μηπως παρω 120hz οθονη 24αρα ειδα οτι εχει πολλες παγιδες 3d οθονες μεχρι 60hz.ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ 300+ευρω ΓΙΑ ΤΝ PANEL 60Hz...κοροιδια σκετη. Αλλα ολα μεχρι εκει. Δεν προσφερει τιποτα αλλο....Μετρια προς μετριοκαλη ποιοτητα οθονης (με το TN να ειναι παντα ΤΝ και οσο καλη τεχνολογια ΤΝ και να εχει θα ειναι παντα μετριο...) και το δικο μου ,χαμηλη μεγιστη αναλυση 1680χ1050/ Καλο ηταν το δοκιμασα αλλα πλεον παμε και για αλλα.Πιστευω οτι πλεον το καλυτερο για μενα ειναι να πας (και εγω αυτο λεω να κανω)σε 27αρη μονιτορ με S-IPS 2560x1440 να δεις κατι καινουργιο (ας μας επιβεβαιωσουν τα παιδια που ηδη εχουν).Επισης ετσι νομιζω οτι γλιτωνεις και τις 3 οθονες αλλα και η αναλυση σου δινει κατι καινουργιο πλεον με πολυ καλη ποιοτητα εικονας .Ας ειναι καλα οι κορεατες με τα 300 ευρω...Να δουμε μονο αν θα το τολμησουμε.Δες και το αντιστοιχο ποστ http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/27-s-ips-2560x1440-me-300-eyrw-107040.html Εσυ θα αποφασισεις.Ξενερωσα με την φαση 3d οθονης 120hz 24΄΄ και λογο τιμης αλλα και οτι δεν ειναι 24αρες (ειναι 23 κατι) και με αναλυση 1920χ1080 και οχι 1920χ1200. http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/amd-3d-gaming-107513-2.html#post1063229724 Είχα ακολουθήσει τις οδηγίες πριν κανα 3-μηνο (έλειπα 2 μήνες το καλοκαίρι) αλλά τώρα θα ποστάρω εντυπώσεις.Μπορώ να πω οτι αξίζει η αλλαγή. Παίζω cod4 και απλά είναι απίστευτα smooth η κίνηση. Το να παίζεις sniper είναι απλά απόλαυση. Πιστεύω την μεγαλύτερη διαφορά έκανε η απενεργοποίηση του acceleration αλλά και με το overclock μου φαίνεται πιο αποκρίσιμο και ομαλό το mouse. http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/usb-mouse-ocing-guide-26251.html#post789916 Ένα field report μετά από 3 ώρες gaming Καταρχήν οι MX Red είναι αρκετά μαλακοί, πολύ πιο μαλακοί από την ζελατίνα που είχα συνηθίσει στο G19 . Υπήρχαν στιγμές χθες στο Battlefield όπου είχα την αίσθηση ότι δεν έχω πατήσει αρκετά το πλήκτρο ώστε να καταγραφεί, ενώ είχε κάνει ολόκληρη την διαδρομή. Είναι πολύ άνετοι οι διακόπτες για gaming, είναι τόσο μαλακοί που τα δάκτυλα ουσιαστικά ξεκουράζονται πάνω στα πλήκτρα, χρειάζεται ελάχιστη δύναμη από μέρος του χρήστη. So far I'm loving it, και πραγματικά το γράψιμο είναι απόλαυση :red: http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/mechanical-keyboards-gnwmes-kai-agora-apo-eshops-95636-13.html#post1063314082 Ο Αντρεας λεει οτι χρειαζεται ενα μονιτορ αποκλειστικα για multiplayer fps, λεει συγκεκριμενα οτι τον ενδιαφερει το υψηλο framerate και το χαμηλο input lag, ολοι ξερουν οτι αυτα τα επηρρεαζουν κατα πολυ την αποκριση του ποντικιου και του πληκτρολογιου, αυτο που δεν λενε να χωνεψουν καποιοι ειναι οτι η αποκριση/αισθηση επηρρεαζεται και απο αλλους παραγοντες, ενας απο αυτους ειναι το καταραμενο refresh rate της οθονης Αν o Αντρεας ελεγε οτι τον νοιαζουν μονο τα χρωματα και δεν τον πειραζει αμα εχει 80ms lag το πανελ και 40fps το στο παιχνιδι δε θαν ποσταρα καν εδω μεσα,(δεν θα υπηρχε καν αυτο το thread βασικα ) απτην στιγμη ομως που οι περισσοτεροι ΔΕΝ γουσταρουν να εχουν 100% πιστη αποδοση χρωματων στο BF και προτιμουν να βαζουν fxaa injector ποιος ο λογος να παρει καποιος να μην παρει ενα TN στα 120hz? Εμενα αν με ενοιαζε τοσο πολυ να ξεχωριζω τους κακους © μεσα στο σκοταδι απλα θα τσιτωνα λιγο το gamma και το brightness, οι ομαλες διακυμανσεις στην σκαλα του γκρι και κατεπεκταση το υψηλο shadow detail εινα πραγματα που σε καινε οταν βλεπεις ταινια, οχι οταν παιζεις games και θες να αποδιδεις στο 100% του skill σου. Τωρα πως γινεται καποιος να ενδιαφερεται για το ποσα fps βγαζει το μπρικι του οταν παιζει online αλλα ταυτοχρονα να ΜΗΝ τον νοιαζει αν το υπολοιπο setup του τον εμποδιζει να γινει πιο ανταγωνιστικος αποσο ξερει οτι μπορει να γινει μην ρωτας εμενα, αβυσσος η ψυχη του κωλοτουμπα Μερικες φορες η αγνοια ειναι ευλογια και σου κανει οικονομια (Ατςςςςς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Σεπτέμβριος 15, 2012 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 Και γω το ιδιο διλημμα ειχα και πηγα στην 2412. Ενα all-around monitor ειναι δεν ειναι κατι το τρελο που διαβαζω απο πολλους.Απο το ΤΝ που ειχα πριν το μονο καλυτερο που εχει ειναι η γωνια θεασης και λιγο καλυτερο μαυρο. Εντωμεταξυ εχει και ενα θεμα με το μαυρο, λιγο υπο γωνια να το δεις γινεται γκρι!Για εμενα αν γουσταρεις να καιγεσαι στα fps πας σε 120αρι ΤΝ ενω αν θες κατι για all around χρηση παρε ενα ips. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnta7 Σεπτέμβριος 16, 2012 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2012 Παιδες οταν μιλαμε για gaming monitor το πρωτο πραγμα που μου ερχετε στο μυαλο ειναι το ++ στην καρτελα hardcore gaming του prad.de για την benq xl2420t!!! οσο για tn,ips panel τυφλα να χει το @@@ οταν μιλαμε για τετοια μονιτορ το αν θα πεζω εγω απο το παταρι και η οθονη θα ειναι στο πατωμα:suicide2: αστα βραστα! [MENTION=10015]csaris[/MENTION] πολυ σωστη τοποθετηση για ενα all around monitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.