sobi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2012 καλημερα...στηνω ενα συστημα περιμενοντας την ελευση των νεω amd fx..οι σκεψεις μου ειναι για τον αντιστοιχο 8120 η 8150....ειμαι κατοχος μιας ATI 6850 και ενδιαφερομαι ν κανω crossfire λογω του οτι δεν μπορω να προβω σε αγορα μιας 7870.το ερωτημα μου ειναι το εξης ...αν το τροφοδοτικο μου θα δουλευει κανονικα και δεν θα τα τιναξει με τις δυο καρτες και εναν κλοκαρισμενο fx παντα χωρις να πειραξω ρευματα μονο multiplier...το psu ειναι αυτο...thermaltake berlin 630w Thermaltake - Global - Berlin 630W - W0393REτο οποιο βγαζει 45Α στην +12v..τι πιστευετε ? αξιζει να δωσω 80-90 ευρω για αγορα δευτερης 6850 η να μαζεψω λεφτα πουλοντας την δικια μου και να παω σε 7870 προς χριστουγεννα ?να πω επισης οτι το συστημα αποτελειται απο 2 hdd 1ssd 1 optical drive +7 case fans Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Σεπτέμβριος 14, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 το τροφοδοτικό επαρκεί για crossfire.Για το θέμα μελλοντικής αναβάθμισης αντί crossfire ας απαντήσει καλύτερα κάποιος που έχει μεγαλύτερη εμπειρία με AMD/ATI κάρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 14, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 με προβληματιζει για τον εξης λογω...περιπου 2χ6850 θελουν περιπου 22-24 Α και ενας κλοκαρισμενος επεξεργαστης fx αλλα 12-13 τα Α που απομενουν φτανουν για 1 ssd και 2 σκληρους με 7 φουρφουρια ?εκει κολλαω...και ολα αυτα σε full load οχι σε idle.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Σεπτέμβριος 14, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 Φτάνουν και περισσέυούν.Ο ssd έχει 1-2 watt κατανάλωση και λίγο παραπάνω να είναι δεν μας πειράζει.Τα περισσότερα φουρφούρια είναι στα 1-2W επίσης εκτός και αν έχεις τίποτα εξεζητημένο με τρελλά rpmΤο πρόβλημα είναι οι μηχανικοί δίσκοι που τους υπολογίζεις για περίπου 25-30W τον καθένα σε start up ή full λειτουργία.Και πάλι όμως έχεις αέρα ... θα είσαι ΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 14, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 το σκεφτομαι αρκετα να πω την αληθεια...αν οικονομικα ειχα ανεση θα πουλαγα την 6850 και κατυεθιν θα πηγαινα στην 7870 να ειμαι πολυ πιο χαλαρος...αλλα τωρα το σκεφτομαι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.