Jump to content

Nec 3500-16x & DL 4x...

blade_pan

Recommended Posts

Τελικα ρε παιδια κανενα αξιολογο review για το 3500 θα δουμε?

Οποιο το πηραν ας διαφωτησουν κι εμας που ειμαστε ακομα στο ψαξιμο..

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

TO NEC3500 ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...:worship: :worship: ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΜΑΤΟ...:flex: ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΤΥ 8Χ ΣΕ 16Χ ΣΕ 5:16 FULL...AN ENΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ):banging:

Παιζουν ομως μετα σε dvd player σπιτιου? Εχω ενα matchline philips και δεν παιζει τα 8x, φανταστειτε τα 16χ

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΖΕΙ.ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ DVD PLAYERS(ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ)...ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΝ....

ritek G03, TY απο disc impex και τα εχω γραψει με ολους τους τροπους (nero, clonedvd, dvdshrink). το φιλιπς αυτο δεν εχει παιξει σωστα κανενα 8Χ γραμμενο.

ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ PLAYER;;ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΛΟ PLAYERS....ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ.....:confused::boxed:

$George Vasil$ είναι ένα πλήκτρο που γράφει caps lock είναι στα αριστερά του πληκτρολογίου σου, πάτησέ το pls. ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ Τ' ΑΥΤΙΑ.

να ρωτήσω κάτι για το nec, γιατί το σκέφτομαι:

υποστηρίζει booktype change? αυτό που έχουν τα liteon.

Τι ειναι το booktype change?δε γραφει DL+RW,?,το pioneer γραφει?

Γενικα ποιες οι διαφορες με το αντιστοιχο pioneer?

RW DL δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. To booktype υποδηλώνει στο player αν ο δίσκος είναι +R(W), -R(W) ή -ROM. Όταν αλλάξει το booktype ενός +R σε -ROM (bitsetting), η συσκευή και βασικά, τα οικιακά player βλέπουν το δίσκο σαν -ROM με αποτέλεσμα καλύτερη συμβατότητα.

Περισσότερα περί booktype και bitsetting εδώ

http://www.cdfreaks.com/article/150

και εδώ

http://www.bobhudson.com/bitsetting/

Αρχική απάντηση από chroma

RW DL δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. To booktype υποδηλώνει στο player αν ο δίσκος είναι +R(W), -R(W) ή -ROM. Όταν αλλάξει το booktype ενός +R σε -ROM (bitsetting), η συσκευή και βασικά, τα οικιακά player βλέπουν το δίσκο σαν -ROM με αποτέλεσμα καλύτερη συμβατότητα.

Bασιλη εψαξα να βρω αν εχει booktype το Pioneer-108 αλλα δεν τα καταφερα να το διαπιστωσω.

Μπορεις να επαναλαβεις πως θα το δω??

xrist22,

To 108 αλλάζει το booktype στα +R DL σε -ROM αυτόματα. Για τα +R δεν υποστηρίζει αλλαγή, ακόμα τουλάχιστον.

Σε retail μαυρο το βρήκες (A08XL);

DVR-A08XLB_2.jpg

:inlove:

Mπράβο ρε παιδιά!!Βρείτε τίποτα και σε μαύρο..Μη μας χαλάσει και τη μοστρα...Έψαξα στο site της NEC αλλά μαύρο 3500 δε βρήκα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.