Jump to content

Nec 3500-16x & DL 4x...

blade_pan

Recommended Posts

http://www.nec.co.uk/DVD_RW_ND3500.aspx

Τσεκαρετε...

Το θέμα ειναι οτι ενω βγαινουν πολυ γρηγορες ταχυτητες,δεν υπαρχουν δισκακια...ποσο μαλλον DL 4x ==> $$$.

Δισκακια 4χ μεχρι ποση ταχυτητα μπορουμε να τα γραψουμε για να εχουμε θεωρητικα 0 errors?

Ξερετε κανενα μαγαζι που πουλα σχετικα φθηνα dvd & DL η απο εξωτερικο μηπως γινει καμια μαζικη παραγγελια?

:sick:

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Μedia dyal layer μόνο απο Verbatim έχω βρεί γιά το Nec ενός φίλου.Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς ακόμα μια καί στα 15 ευρώ το καθένα δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε μιάς καί με 10 dvd έφτασες το κόστος του player (ή 1 verb/15E=15 Traxdata/67,5Gb).Στην Αθήνα πάντως υπάρχουν σε μερικά μαγαζιά.

Αρχική απάντηση από DMylonas

Εγώ τα Princo 4x τα γράφω με 8x και είναι error free... Τα συγκεκριμένα τα πέρνω 0.4 την 50άδα, από μαγαζί στην Θεσσαλονίκη...

Βρε συ εγώ ποτέ μου δε μπόρεσα να γράψω με το NEC princo στα 8x μέχρι 6x μου επιτρέπει, έχεις βάλει το registry key που δείχνει την πραγματική ταχύτητα στο Nero? Πιο firmware χρησιμοποιείς?

Δισκακια 4χ μεχρι ποση ταχυτητα μπορουμε να τα γραψουμε για να εχουμε θεωρητικα 0 errors?
Θεωρητικα, και πρακτικα 0 errors δεν προκειται να εχεις ποτε. Απλα αν ειναι σε αποδεκτα επιπεδα τοτε το error correction του drive που θα χρησιμοποιησεις για να τα διαβασεις θα ειναι επαρκες και δεν θα εχεις προβλημα κατα την αναπαραγωγη.

Αυτη τη στιγμη η εγγραφη με 2,4χ σε DL media παραγει συνηθως και σε γενικες γραμμες αποδεκτα αποτελεσματα αλλα ενιοτε και οριακα. Το νεο Pionneer, αλλα και το 3500 υποθετω αφου εχουν αρκετα κοινα χαρακτηριστικα, ενδεχεται να μπορει να γραφει 4χ σε δισκακια 2,4χ, η παραγομενη ποιοτητα εγγραφης βεβαια δεν εχει ακομα τεσταριστει.

Αρχική απάντηση από enduracell

Βρε συ εγώ ποτέ μου δε μπόρεσα να γράψω με το NEC princo στα 8x μέχρι 6x μου επιτρέπει, έχεις βάλει το registry key που δείχνει την πραγματική ταχύτητα στο Nero? Πιο firmware χρησιμοποιείς?

Με το beta5 γραφει 8x οχι πραγματικη ομως.

Εμ πραγματική είναι το θέμα, δηλωμένη το ξέρω ότι είναι στα 8x αλλά την blockάρει στα 6x πάντα σε μένα, πιστεύω έχει να κάνει με το writing strategy που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο firm γι αυτά τα δισκάκια.

Ναι αλλα αν ένα δισκάκι που έχει ονομαστική ταχύτητα 4χ και γράφεται σε 6χ κ΄8χ,δεν θα υπάρχει πρόβλημα πχ στην ανάγνωση?Αλλιώς αν είναι όλα οκ ποιος ο λογος να παίρνουμε πιο ακριβά δισκάκια ενώ μπορούμε να γράφουμε >4χ με 4χ διακάκια...:getlost: ?????

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από enduracell

Και εγώ του Herries beta5 έχω αλλά σε full δισκάκι κάνει 7 λεπτά....

Αρχική απάντηση από chroma

7 λεπτά υπονοεί 10X μέση ταχύτητα, μήπως υπερβάλεις λίγο...; :nothing:

Όχι τόσο μου γράφει το Nero... Θα δοκιμάσω σε λίγο με χρονόμετρο να το επιβαιβεώσω....

Ναι τελικά είχατε δίκιο υπερέβαλα... Σε full πρέπει να κάνει 7,5-8 λεπτά.... Έβαλα και το patch για το Nero με το real speed και ξεκινάει με 4x, στο 10% ανεβαίνει στο 6x και στο 30% πάει 8x και μετά αρχίζει και παίζει μεταξύ 8.1x και 8.2x......

post-419-1416071180,0082_thumb.jpg

Δεν θα ήμουν εριστικός πιστεύω αν πω πως δεν είναι full όμως αλλά 4100ΜΒ από τα ~4490ΜΒ.. 7.30 θα ήταν ο χρόνος αν έγραφε σε 8x CLV αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς γράφει σε Z-CLV 4x-6x-8x, ένα ολόκληρο δισκάκι θέλει γύρω στα 9.30 στο nec.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.