Jump to content

Νέος Υπολογιστής Γνώμες

krhthkos

Recommended Posts

Καλημέρα, έχω σκοπό να παραγγείλω ένα νέο υπολογιστή και θα ήθελα την γνώμη σας σε αυτά που έχω διαλέξει :

Κουτί : strike_x_st_black

Τροφοδοτικό : AX1200i Digital ATX Power Supply

MotherBoard : MSI Global ? Mainboard - Z77 MPOWER

Επεξεργαστής : Intel Core i7 3770k

Μνήμες : G.SKILL- World leading DDR3 computer memory and SSD manufacturer -Products

Κάρτα Γραφικών : MSI Europe ? Graphics Card - N680GTX Lightning

Οθόνη: ASUS - Display- ASUS VS248H

Σκληρός 1 : TRANSCEND SSD 320 128GB SATA3 6,4cm MLC Solid State Disk (TS128GSSD320)

Σκληρός 2 : WD Caviar Black WD2002FAEX 2TB SATA-600 - 7200 U-min Puffer: 64MB (WD2002FAEX)

Blu-Ray Recorder : ASUS BW-12B1LT

Camera : Logitech HD PRO WEBCAM C920 Full HD Webcam

WaterCooling : Thermaltake Tt Water 2.0 Extreme (CLW0217)

Πάστα : Arctic Silver Silver 5

Ποντίκι : Razer Naga Molten (RZ01-00280500-R3M1)

Πληκτρολόγιο : Microsoft Sidewinder x4

Με εκτίμηση

το τροφοδοτικό που διάλεξες ειναι υπερβολικά μεγάλο. ενα 800άρι πιστεύω είναι αρκετό.

επίσης οι μνήμες είναι κ αυτές υπερβολή. με 1800άρες θα είσαι κομπλέ.

Για ssd θα προτιμούσα Samsung 830 , Vertex 4 , Intel 520 ή Kingston HyperX

monitor : http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, σχετικά με το τροφοδοτικό ειπα να πάρω κατι καλό για να είμαι έτοιμος για την δεύτερη κάρτα γραφικών, με τις μνήμες είχα μικρή διαφορά με τις άλλες περίπου στα 50 ευρώ και είπα να πάρω αυτές, σχετικά με τον ssd, τον διάλεξα μονο και μόνο επειδή είδα υψηλές ταχύτητες οχι για τιποτε αλλο.

Με εκτίμηση

Καλημέρα ,

Θα κάνεις overclocking το σύστημα σου? γιατί η M/B αυτή παρότι θα την βρείς λίγο δύσκολα είναι και Certified για Overclocking και θα είναι και λίγο τσιμπιμένη η τιμή της.Την ίδια δουλειά θα μπορείς να κάνεις και με μια μια MSI GD65 (αν θες συγκεκριμένα MSI) και να γλυτώσεις κάποια χρήματα.

Για τροφοδοτικό όπως λέει και ο Rusty θα είσαι καλά με ένα 800 καλό σαν πχ Corsair GS800 80 Plus Bronze μιας και η σειρά 600 έχει χαμηλότερες καταναλώσεις από την προηγούμενη γενιά.Οι μνήμες που έχεις βάλει έχουν δοκιμαστεί με την M/b που σου έβαλα αλλά είναι λίγο too much ,πάρε τις 1800 και κράτα τα 50 για την κάρτα μέτά!Σκληρός Samsung 830, OCZ Vertex 4, Intel 330 με σειρά!

Κι εγώ συμφωνώ με τον Rusty tool σε όλα φίλε μου,ειδικά στο τροφοδοτικό που είναι overkill και στους ssd.Samsung και Vertex αυτή τη στιγμή.Επίσης ρίξε μια ματιά στην υπογραφή μου να πάρεις μια ιδέα μιας και είναι παρόμοιο το σύστημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.