ison Αύγουστος 20, 2004 Author #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Οι αρχαιοι ηταν φετες: (η) φετα :γαλακτοκομικο προιον με ελληνικη καταγωγη το οποιο χρησιμοποιειται κατα κορον στην επονομαζομενη χωριατικη σαλατα(η αλλιως πληρωνω το κουκο αηδονι για λιγη ντοματα αγγουρι λαδι και τυρι)...επιθ,προσδ: φετες..γνωστη εκφραση τεντιμποιδων(!) οταν προσπαθουν να περιγραψουν ενα ομορφα σμιλεμενο σωμα...αλλες κατεγεγραμενες εκφρασεις...(σε γυμανστηριο: πω πω ρε μλκ δες κοιλιακους φετες ειναι...στα λιμανακια: ε το παληκαρι φετες μπηκε στην στροφη....παροιμια: φαε φετα και ελα βραδυ (παραλαγη του φαε λαδι και ελα βραδυ)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antdouk1416003167 Αύγουστος 20, 2004 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 δεν ειναι και τυχαια τα ναέκδοτα για τους Αγγλους οπως :"τι είναι μια γυναίκα supermodell ανάμεσα σε δύο Αγγλους ? ":p Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 20, 2004 Author #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 εμποδιο...λεω εγω τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελληνίδα Αύγουστος 20, 2004 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Υποκλίνομαι !:worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
antdouk1416003167 Αύγουστος 20, 2004 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 12:47] εμποδιο...λεω εγω τωρα... Σωστός !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antdouk1416003167 Αύγουστος 20, 2004 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Και πως βγάζουν τα Αγγλάκια το προφυλακτικό ξέρετε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 20, 2004 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Από πίσω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antdouk1416003167 Αύγουστος 20, 2004 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 13:17] Από πίσω??? Κλ@ν...ς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 20, 2004 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Χαχα! Πάντως και τα αμερικανάκια δεν πάνε πίσω!!Επειδή οι Ελληνάρες τους τη λέγαμε για το Bush τώρα έχουν βάλει στο μάτι τους Ολυμπιακούς Αγώνες!Έχουν μετατρέψει ένα thread σχετικό με την κατάκτηση του Euro σε thread που τα χώνουν στην Ελλάδα! Φυσικά έχω σαπίσει στο γέλιο!Δεν μπορούν να βγάλουν άκρη μαζί μου και έχουν φάει τα ρούχα τους!!!Μέχρι και ψήφους μαζεύουν για να με κάνουν BAN!!!!!LOL!!!! :devil: Link με τα κατορθώματά μου: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=38240&perpage=25&pagenumber=5 :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 20, 2004 Author #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Xωστα ρε shaman στα αμερικανακια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 20, 2004 Author #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από ison Οι αρχαιοι ηταν φετες: (η) φετα :γαλακτοκομικο προιον με ελληνικη καταγωγη το οποιο χρησιμοποιειται κατα κορον στην επονομαζομενη χωριατικη σαλατα(η αλλιως πληρωνω το κουκο αηδονι για λιγη ντοματα αγγουρι λαδι και τυρι)...επιθ,προσδ: φετες..γνωστη εκφραση τεντιμποιδων(!) οταν προσπαθουν να περιγραψουν ενα ομορφα σμιλεμενο σωμα...αλλες κατεγεγραμενες εκφρασεις...(σε γυμανστηριο: πω πω ρε μλκ δες κοιλιακους φετες ειναι...στα λιμανακια: ε το παληκαρι φετες μπηκε στην στροφη....παροιμια: φαε φετα και ελα βραδυ (παραλαγη του φαε λαδι και ελα βραδυ)) χαρακτηρισμος επιδοσεων : μου φαινεται οι mushkin μου θα πανε φέτες....ποτε θα ξεκινήσουν τα tests? ( http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=78694#post78694) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 20, 2004 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Xαράς στο κουράγιο σου ρε Shaman να συνομιλείς με ξεροκέφαλους και ανθρώπους που θα ξαναψηφίσουν bush... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 20, 2004 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 14:12] χαρακτηρισμος επιδοσεων : μου φαινεται οι mushkin μου θα πανε φέτες....ποτε θα ξεκινήσουν τα tests? ( http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=78694#post78694) Συμφωνεις με τα λεγομενα μου?@Shaman::clap: :clap: :clap: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 20, 2004 Author #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan Συμφωνεις με τα λεγομενα μου?@Shaman::clap: :clap: :clap: :worship: :worship: :worship: ε ναι πως και πως το περιμενουμε το τιμημενο(ασε που οι mushkin μαμανε γενικως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 20, 2004 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 14:19] Xαράς στο κουράγιο σου ρε Shaman να συνομιλείς με ξεροκέφαλους και ανθρώπους που θα ξαναψηφίσουν bush... Είναι καταπληκτικό το πόσο ευρηματικός μπορεί να γίνει κάποιος προκειμένου να μη χρειαστεί να ανοίξει τα μάτια του και να αντιμετωπίσει την αλήθεια.Είναι πολύ καλοί στο να παραμυθιάζουν τους εαυτούς τους. Εγώ τους βγάζω το καπέλο! Πλάκα έχουν πάντως!!1-2 φορές τι μέρα μπαίνω, τους τα χώνω χοντρά, και περιμένω αντιδράσεις!Να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε, αφού δεν έχουμε λεφτά για αναβάθμιση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελληνίδα Αύγουστος 21, 2004 #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 Δεν είχα χρόνο ν'ασχοληθώ . Ερχομαι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 21, 2004 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 XΑΧΑ!!Ελα, βρε Ελληνίδα, αν και δε χρειάζεται!Τους το έχω βουλώσει για τα καλά!Σιγά μη με κάνανε καλά 3-4 αμερικανάκια............ :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Αύγουστος 21, 2004 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 Διαβασα ολο το thread και πραγματικα τρελαθηκα, απλα δεν υπαρχουν πιο κολημενοι ανθρωποι απο τους Αμερικανους, ζουνε στον δικο τους κοσμο και πραγματικα δεν εχουν ιδεα το τι γινεται στον κοσμο. Ενας καναδος ειναι 10 φορες περισσοτερο ενημερωμενος απο εναν Αμερικανο και ο καναδας ειναι και διπλα τους. Εκτος απο τη τσατιλα μου στεναχωρεθηκα κιολλα απο τις μαμακιες που υποστηριζουνε.. Μπραβο σας παντος παιδια που τους την λετε, γιατι εγω δεν εχω το κουραγιο, θα το τρωγα το banακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 21, 2004 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 Κι εγώ τα πήρα κάποιες φορές αλλά μετά υιοθέτησα το cool στυλάκι που πονάει περισσότερο! Επίσης, με τη βοήθεια του site της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" φρόντισα να τους ενημερώσω κατάλληλα!!! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελληνίδα Αύγουστος 21, 2004 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 Τους είπα για τις μπανάνες , δεν άντεξα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.