Jump to content

Μα τι κολλημα εχουν τα Αγγλακια

ison

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Εγώ πάντως πιστεύω οτι δεν υπάρχουν κολλημένοι κ.τ.λ. λαοί αλλά οτι υπάρχουν κολλημένοι άνθρωποι... Τώρα ακόμα και αν το μεγαλύτερο μέρος του πληθησμού μιας χώρας είναι έτσι πιστεύω οτι δεν πρέπει να απευθυνόμαστε τόσο γενικά...

Καταρχας ενα μεγαλο συγγνωμη αν με τον τιτλο του thread προσβαλλα καποιον.

Το συγκεκριμενο thread οταν το ανοιξα η αληθεια ειναι οτι ημουν αρκετα πριζωμενος με τις @@ που ακουγα στην τηλεοραση.

Το λάθος που έκανα ειναι κατα την γνωμη μου οχι το π³³στακια που εβαλα αλλα το οτι αναφερθηκα γενικα στους Αγγλους και οχι Στους Αγγλους δημοσιογράφους.

H αληθεια ειναι οτι δεν εχω κανενα προβλημα με τους Αγγλους σαν λαό αλλα δεν τους θεωρω και οτι καλυτερο εχει να παρουσιαση η το παγκοσμιο στερεωμα.

Τωρα πειτε με ρατσιστη πειτε με οτιδηποτε αλλα αγγλους και αμερικάνους δεν τους χωνευω.

Και στην τελικη πως εξηγειτε οτι οι μοναδικες χωρες που μας εκραζαν επανηλλειμενα για την ασφαλεια ηταν η Αμερικη και η Αγγλια....

Μπορει ολοι μας να εχουμε παραπονα απο την Ελλαδιτσα μας αλλα ρε γμτ οταν την κατηγορουν εγω προσωπικα τρελαινομαι...ειδικα οταν δεν υπαρχουν και λόγοι να την κατακρινουν.

Αυτα τα ολιγα ...και παλι συγγνωμη αν δημιουργησα προβλημα.

Εγώ πάντως έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το αγαπημένο σπόρ των Αγγλων δημοσιογράφων είναι να μας κατηγορούν . Αμα δεν βρούν να πούν κάθονται και σκαρφίζονται κάτι καταπληκτικά . Πριν λίγες μέρες έβλεπα ένα σιχαμένο του Sky news , το πουλάκι μου έλεγε τι απαίσιος είναι ο ελληνικός ύμνος , πολύ πομπώδης και καλά , λέει , που δεν χρειάζεται ν'ακούσουμε όλους τους στίχους . Μετά είπε ότι αυτός που τον έγραψε (το όνομα δεν το ήξερε προφανώς) δεν ήταν Ελληνας γιατί έμενε στην Ιταλία .

Ούτε να τους φτύσεις δεν αξίζει ρε γμτ , θα πάει χαράμι η ροχάλα ! ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ . Οι λόγοι είναι πολλοί και δεν θέλω να μακρυγορήσω .:)

Προσωπικά όταν μου βρίζουν την χώρα τρελλαίνομαι . Μπορεί να έχουμε χίλια ελαττώματα αλλά είναι η Ελλαδάρα μας ρε γμτ και την γουστάρουμε τρελλά !!

σε anti-england διαμορφωθηκε αυτο το θεμα.anyway,δε μπορω να πω οτι και γω γουσταρω ιδιαιτερα τη συγκεκριμενη ρατσα,αλλα στην ουσια αν το καλοσκεφτουμε αυτα που μας ενοχλουν ειναι οι ενεργειες απο ενα ποσοστο των δημοσιογραφων τους και καποιων απο τους πολιτικους τους.ο απλος λαος στα @@ του για ολα αυτα,ενταξει μπορει να ξεσαλωνουν λιγο παραπανω στα νησια (αλλα και μεις τι κανουμε οταν εχουμε την ευκαιρια..) και να ΜΗΝ αφηνουν (σε αντιθεση με οτι λεει η estranged) τα πολλα λεφτα (συνηθως τσαμπατζηδες ειναι-και καλα κανουν,αμα μπορουν...),εμενα ποσως με ενδιαφερουν ολα αυτα...η ολη ιστορια γινεται εξαιτιας καποιου beep δημοσιογραφου η πολιτικου.οποτε δε δικαιολογειται να το γενικευουμε ετσι...αμα το παμε ετσι μπορουμε να κανουμε και anti-american,anti-albanian,anti-tsiouaoua και δε ξερω γω τι αλλο,topic..να χωνουμε γενικως και αυθαιρετως.

Αρχική απάντηση από duende [Σήμερα, στις 20:32]

αμα το παμε ετσι μπορουμε να κανουμε και anti-american,anti-albanian,anti-tsiouaoua και δε ξερω γω τι αλλο,topic..να χωνουμε γενικως και αυθαιρετως.

Γιατί όχι ? Βάρβαροι είναι εξάλλου !

:bigsmile:

Αρχική απάντηση από ESTRANGED

αγαπω/σεβομαι/νοιαζομαι/ενδιαφερομαι για αυτους κτλ .... εκτος της αλβανιας -ναι ειμαι ρατσιστρια.

Oχι Στελλα δεν εισαι ρατσιστρια αντιαλβανη εισαι.

Και οπως βλεπεις εσυ τους αλβανους ετσι βλεπουν εσενα οι φιλοι σου οι Αγγλοι.

Δεν τους κατηγορω γιατι κι εγω ετσι βλεπω τ' αλβανά.;)

Είναι έτσι απο τότε που γεννήθηκαν και δεν συμπαθούν καθόλου τους Ελληνες!Αφου για να φανταστείς εδώ και 8 μήνες δεν με περνάνε σε μια εργασία επείδη είμαι Ελληνας και οχι .......Αισχος:tomato::jump::woot:

Αρχική απάντηση από ESTRANGED [17-08-2004 17:48]

ρε παιδακια , σοβαρευτειτε λιγο και ενταξει , να εκφραζεστε λιγο πιο ομορφα πιστευω γιατι αν αρχισω τα @@@@@@ 8α γινει νουμερο το φορουμ ....-εκτος του zarra , το ξερω οτι αυτον δεν μπορω να τον βαλω κατω... εχει το κατι αλλο ! :p

τα αγγλακια ερχονται στην ελλαδα κα8ε χρονο ως τουριστες αφηνοντας πολλα μα παρα πολλα χρηματα σε ξενοδοχεια , εστιατορια , κλαμπς , κτλ κτλ κτλ

δεν εχω γνωρισει κανεναν αγγλο μεχρι στιγμης που να χει να πει κατι ασχημο. ειναι βεβαια ψευτοευγενικοι σε κατι φασεις και γενικα ειναι λαος που κανει κομπλεμεντα κτλ αλλα τες πα ολοι την εχουν επισκεφτει για διακοπες πολλαπλες φορες.

edit by unstoppable: λιγη ηρεμια παρακαλω!!!!!

Βρέ Στέλλα ΠΟΥ είδες εσύ Αγγλάκια σε ξενοδοχεία και να αφήνουν τα λεφτά τους?......

Αυτό που λές ισχύει γιά ένα πολύ μικρό ποσοστό άντε το πολύ 10% απ'αυτούς.......Οι υπόλοιποι είτε κοιμούνται στην παραλία είτε σε κανένα "φτωχοπληρωμένο" ξενοδοχειάκι.....Τα λεφτά τους?....Ποιά λεφτά τους?......Μία σαλάτα στά τρία?..... :D

Στίς μπύρες ΝΑΙ τα αφήνουν τα λεφτά τους και ΟΧΙ πολλά γιατί στη δεύτερη είναι ήδη "φυτίλια" και τα κάνουν όλα σκ@τά.......Μικρότερος που είμουν στό νησί , ΚΑΘΕ χρόνο παίζαμε ξύλο μ'αυτούς και ήταν ΟΛΟΙ μεθυσμένοι.....

Αρα γιά ποιά Αγγλάκια μιλάμε εδώ?......Γιά το 10% ?.......

Αρχική απάντηση από hipro5

Βρέ Στέλλα ΠΟΥ είδες εσύ Αγγλάκια σε ξενοδοχεία και να αφήνουν τα λεφτά τους?......

Αυτό που λές ισχύει γιά ένα πολύ μικρό ποσοστό άντε το πολύ 10% απ'αυτούς.......Οι υπόλοιποι είτε κοιμούνται στην παραλία είτε σε κανένα "φτωχοπληρωμένο" ξενοδοχειάκι.....Τα λεφτά τους?....Ποιά λεφτά τους?......Μία σαλάτα στά τρία?..... :D

Στίς μπύρες ΝΑΙ τα αφήνουν τα λεφτά τους και ΟΧΙ πολλά γιατί στη δεύτερη είναι ήδη "φυτίλια" και τα κάνουν όλα σκ@τά.......Μικρότερος που είμουν στό νησί , ΚΑΘΕ χρόνο παίζαμε ξύλο μ'αυτούς και ήταν ΟΛΟΙ μεθυσμένοι.....

Αρα γιά ποιά Αγγλάκια μιλάμε εδώ?......Γιά το 10% ?.......

Με βρισκεις απολυτα συμφωνο και αυτο το λεω εχοντας δει τι γινεται σε Μαλλια (κρητη) και Φαληρακι (ροδος) το καλοκαιρι.

Πραγματικα σιχαθηκα την ζωη μου.Οτι να ναι ρε παιδια μεχρι και γκομενες ειδα να πλακωνονται!!

Δεν ξερω για εσας αλλα θεωρω ξεφτιλα να πας καπου και να μετρας τα λεφτα με το σταγονομετρο και να κοιμασε σε αθλιες συνθηκες.

Η εχεις λεφτα και πας η κατσε σπιτι σου.

Επειδη δουλευα σε ταβερνα στη Κρητη καποτε ειλικρινα το γευμα των περισσοτερων Αγγλων ηταν μια χωριατικη και ενα τζατζικι!!

Εννοειτε βεβαια οτι απο το απογευμα οι περισσοτεροι αρχιζαν και επιναν.

Οσο για αυτο που λες Στελλα οτι ειναι ευγενικοι , μας αφηνουν λεφτα κλπ. για το πρωτο εχω να πω οτι μπορει στην πατριδα τους να ειναι αλλα οταν ερχονται εδω την βλεπουν διαφορετικα.Παμε Ελλαδα να τα κανουμε π**τανα και ετσι.

Δεν λεω να μην διασκεδασουν (μα καλα σε κλουβια ειναι στην χωρα τους) αλλα με λιγη αξιοπρεπεια ρε γμτ.Δεν σεβονται την χωρα που τους φιλοξενει ..ελεος.

Οσο για τα λεφτα...ειλικρινα σου μιλαω και παλι απο πειρα ειναι πιο τσιγκουνηδες και απο τους Σκωτσεζους.

Και παλι δεν εχω τπτ μαζι σου γιατι οντως τους εχεις ζησει σε μια αλλη φαση.

Αυτα τα ολιγα.

Αρχική απάντηση από ESTRANGED

αν παλι 8ελουν να βριζουν φυλες , ας λενε τουλαχιστον οτι ειναι προκατελλειμενοι και ρατσιστες επειδη ετσι τους ειπανε να ειναι .ή επειδη ετσι νιω8ουν.

.... εκτος της αλβανιας -ναι ειμαι ρατσιστρια.

....

Ουτε προκατειλημενος ειμαι ουτε ρατσιστης απλα αγαπω την Ελλαδιτσα μας και σιφιλιαζομαι οταν βλεπω ανθρωπους να την κατηγορουν. Το οτι δεν χωνευω τους Αγγλους και τους Αμερικανους δεν σημαινει οτι θα βαλω και καμια κουκουλα και θα αρχιαζω να καιω σταυρους!

Εσυ απο την αλλη βλεπω οτι εχεις το γνωθι σε αυτον...

Το άλλο το ωραίο το ακούσατε χθες ? Δεν έχουμε , λένε , καμμία απόδειξη ότι όντως έτρεξαν τον Μαραθώνιο στην αρχαιότητα , δεν υπάρχουν αποδείξεις γιαυτό !!!!

Δηλαδή , τι ήθελαν , βιντεοκασέτα ???

Δηλαδή επειδή δεν είμαστε σκυλάραπες ντοπαρισμένοι δεν μπορούμε να τρέξουμε ?

Ημαρτον πιά !

Αλλά καλά να πάθουμε , αφού τους έχουμε αφήσει και ξεφτιλίζουν την μυθολογία μας , Ηρακλής , Ζήνα , Μεγαλέξανδρος , Τροία κλπ . Μιά φορά είδα ένα επεισόδιο όπου ο Ηρακλής (με τα εκπληκτικά δερμάτινα ανσαμπλάκια του) είχε πάρει μέρος σε διαγωνισμό χορού και κέρδισε , αφού βέβαια είχε χορέψει ένα παθιάρικο Αργεντίνικοαρχαιοελληνικό τανγκό !

Αστους τους φλωρους!!!!!!!μας ζηλευουν που εχουμε ιστορια,που εχουμε εφευρει τα παντα,οι αρχαιοι ηταν φετες....μιλαμε ημασταν αιωνες μποστα και ολοι οι αλλοι ηταν στα δεντρα και τρωγαν βελανιδια,μας μαμησαν οι τουρκοι ομως...ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!11

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.