ison Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2004 Μολις παλι ακουσα στις ειδησεις οτι και καλα ενας δημοσιογραφος τους ειχε προσληφθει σαν εργατης στα εργα με το ονομα Ρομπερτ Μπιν Λαντεν!!! Δεν μπορω να καταλαβω τι κολλημα εχουν οι βρετανοι δημοσιογραφοι με την Ελλαδα και θελουν να αποδειξουν οτι η ασφαλεια ειναι για τα μπαζα. Ρε παιδια οσοι σπουδαζετε εκει πανω τι τους κανετε και ειναι τοσο στραβωμενοι....!! Ελπιζω παντως να παιρνετε τις καταλληλες προφυλαξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Καλά πρώτη φορά ακούς να μας θάβουνε οι κομπλεξικοί οι ’γγλοι..... Στην εναρκτήρια τελετή των Ολυμπιακών ήταν καταχεσμένοι από τον εντιπωσιαζμό του..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Αύγουστος 15, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Ρε παιδια ηρεμηστε..κανεις Αγγλος δεν δινει σημασια σε τετοιους τυπους...Ειναι σαν να το διαβασεις στην Espresso..Ολοι το "σαλονι" κοιτανε, για τη γυμνη γκομενα καθε μηνα..Εξαλλου ποιος τους γ@μ@ει??? Αστε τους να λενε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 15, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas Καλά πρώτη φορά ακούς να μας θάβουνε οι κομπλεξικοί οι ’γγλοι..... Στην εναρκτήρια τελετή των Ολυμπιακών ήταν καταχεσμένοι από τον εντιπωσιαζμό του..... Αυτο να μου πεις ...απλα δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα τους..αλλα να μου πεις εχεις δει πως ειναι οι αγγλιδες.........ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Αύγουστος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 AAAA εδω διαφωνω , γιατι δηλαδη τι εχουν οι αγγλιδουλες? Ειναι λιγο πιο ασπρες βεβαια γιατι δεν τις βλεπει πολυ ο ηλιος αλλα κατα τα αλλα μια χαρα. Ασχημες υπαρχουν παντου. Οσο για του αγγλους , συμφωνω.ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ - ΜΕΣΑ ΟΙ ΞΕΝΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Αρχική απάντηση από ison Μολις παλι ακουσα στις ειδησεις οτι και καλα ενας δημοσιογραφος τους ειχε προσληφθει σαν εργατης στα εργα με το ονομα Ρομπερτ Μπιν Λαντεν!!! Δεν μπορω να καταλαβω τι κολλημα εχουν οι βρετανοι δημοσιογραφοι με την Ελλαδα και θελουν να αποδειξουν οτι η ασφαλεια ειναι για τα μπαζα. Ρε παιδια οσοι σπουδαζετε εκει πανω τι τους κανετε και ειναι τοσο στραβωμενοι....!! Ελπιζω παντως να παιρνετε τις καταλληλες προφυλαξεις ειναι απο την πολυ συμπαθια που μας τρεφουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 15, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Βασικά και η εφημεριδα στην οποια εργαζεται, εχει την φημη της κουτσομπολιστικης εφημερίδας ! ΥΓ Διακοπες τελος- Μπου χου χου :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 16, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Βασικά και η εφημεριδα στην οποια εργαζεται, εχει την φημη της κουτσομπολιστικης εφημερίδας ! ΥΓ Διακοπες τελος- Μπου χου χου :cry: Εγω που δεν θα παω καθολου τι να πω διπλο Μπου χου χου :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Αύγουστος 16, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Και εγω που τωρα κανονικα επρεπε να ημουν σε νησακι και ειμαι ακομα Αθηνα λογω απαγορευτικου τι να πω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 17, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Στελλα, εισαι λαθος...... Ξεχνας ολες τις μ@λακιες που κανουν στα Ελληνικα νησιά μας ??? Ασε που οι Εγγλεζοι και λιγο οι Μεξικανοι ειναι μονοι που μας πρήζουν τα @ρχιδια με τα θεματα ασφαλειας κτλ Ειμουν Αγγλια απο τις 28/8 για 4 μερες. Και τι ειδα? Στις 3 η ωρα που εκλειναν τα clubs, υπηρχαν μονο μεθυσμενοι μ@λακες να φωναζουν-τραγουδανε-δερνονται και ενα σωρο αλλες βλακειες! Τα λεω αυτα κ ντρεπομαι γιατι η μιση μου οικογενεια καταγεται απο την Αγγλια, αλλα η αληθεια να λεγεται....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Αύγουστος 17, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Μπρρρρρρρρρρρ......φαντασου και να ειχε τι θα γινοτανε..... :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 17, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED ρε παιδακια , σοβαρευτειτε λιγο και ενταξει , να εκφραζεστε λιγο πιο ομορφα πιστευω γιατι αν αρχισω τα @@@@@@ 8α γινει νουμερο το φορουμ ....-εκτος του zarra , το ξερω οτι αυτον δεν μπορω να τον βαλω κατω... εχει το κατι αλλο ! τα αγγλακια ερχονται στην ελλαδα κα8ε χρονο ως τουριστες αφηνοντας πολλα μα παρα πολλα χρηματα σε ξενοδοχεια , εστιατορια , κλαμπς , κτλ κτλ κτλ δεν εχω γνωρισει κανεναν αγγλο μεχρι στιγμης που να χει να πει κατι ασχημο. ειναι βεβαια ψευτοευγενικοι σε κατι φασεις και γενικα ειναι λαος που κανει κομπλεμεντα κτλ αλλα τες πα ολοι την εχουν επισκεφτει για διακοπες πολλαπλες φορες. edit by unstoppable: λιγη ηρεμια παρακαλω!!!!! Είσαι πολύ METAL τελικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 17, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED.......... γιατι αν αρχισω τα @@@@@@ 8α γινει νουμερο το φορουμ ........ Δεν ξερω πως το εννοεις αυτο και τι εχεις δει σε αλλα forum αλλα κατι τετοιο δεν προκειται να γινει εδω.!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 17, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Πραγματι ο τιτλος ηταν τραβηγμενος (edited), αλλα ειναι διαφορετικο να λες οτι λεει ο τιτλος και διαφορετικο να κανεις "επιθεση" σε καποιο αλλο μελος¨του forum και οσο για τις λεξεις που λες εμενα προσωπικα με ενοχλει να βαζουμε τετοιες λεξεις και να βαζουμε 2* η 2@ στην θεση καποιων γραμματων, αλλα δεν θα ειμαι εγω αυτος που θα πει να μην γινεται κατι τετοιο.(Βασικα γραφε και λιγο καλυτερα ελληνικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 17, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Δεν ειναι 4 μερες...Καθε χρονο πηγαινα για 30-40 μερες, απλα τωρα λογω δουλειας δεν μπορεσα να ειμουν παραπανω! Και μονο με τετοια νοοτροπια καταλαβαινεις για την ποιοτητα διασκεδασης τους. Αλλα το ολο θεμα ειναι για την αντιμετωπιση τους προς εμας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Αύγουστος 17, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED [Σήμερα, στις 17:48] ... αν αρχισω τα @@@@@@ 8α γινει νουμερο το φορουμ ....-εκτος του zarra , το ξερω οτι αυτον δεν μπορω να τον βαλω κατω... εχει το κατι αλλο ! με σκαλβωνεις μικρη μου....:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 17, 2004 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Δεν καταλαβαινω τι προβλημα εχεις δηλαδη να γραψεις το θ κανονικα.Αν δεν εχεις ορεξη απλα μπορεις να μην γραφεις καθολου. Εμενα αυτο μου δειχνει οτι απλα τα Posts σου δεν εχουν ουσια απο την στιγμη που δεν εχεις ορεξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 17, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED [Σήμερα, στις 19:49] ναι george ειμαι μεταλλο τελικα και χομπυ μου ειναι η μουσικη λολ λολ Και πολύ καλά κάνεις και γουστάρω πολύ που είσαι εδώ μαζί μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 17, 2004 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Στέλλα δε καταλαβαίνω γιατί αρπάζεσαι έτσι, και τα βλέπεις όλα κακοπροαίρετα. Νομίζω ότι το πρώτο post σου σε αυτό το θέμα δεν ήταν τόσο πρέπων, και ναι έχεις κάθε δίκιο να θίγεσαι με τον τίτλο του θέματος. Δε νομίζω ότι ο unstop έχει καμιά όρεξη να κάνει καμιά υπόδειξη και να κάτσει να διαφωνεί με τον καθένα μας, απλά είναι υποχρεωμένος μερικές φορές να το κάνει, σκέψου και αυτό λιγάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 17, 2004 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Τεσπα, ισως να εχω και εγω λαθος σε καποια απο οσα ειπα, και φυσικα οτι γραφω δεν εκφραζει παντα και το thelab. Ας επανελθουμε στο θεμα σας λοιπον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.