Jump to content

ΣΥΝΔΕΣΗ IΝΤΕΡΝΕΤ!!

Stealth12

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ !!! ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !! ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΛΑ Η ΠΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΙΖΕΣ !! ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΠΟΥ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !! ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΤΗΕΡΝΕΤ !! ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ?? ΕΧΩ ΤΟ PLANET WAP 4035 , ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ??? ΑΝΕΜΕΝΩ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ... :wassat::wassat:

Ετσι οπως το βλεπω εγω, εκαναν λαθος και εβαλαν ethernet αντι για πριζα τηλεφώνου.

Μιλα με το σπιτονοικοκύρη να δεις οτι οντως δεν εχει Internet για ολο το σπίτι και οτι εχει γινει λάθος στη τοποθέτηση

Αλλά αν καταλάθος όντως έχει ήδη ιντερνετ (ή αν ας πούμε δεν είσαι στην Ελλάδα), χρειάζεσαι 2 καλώδια ethernet, ένα για να συνδέσεις το μηχάνημα με το πριζάκι, και το άλλο για να συνδέσεις προσωρινά το λαπτοπ με το μηχάνημα μέχρι να το σετάρεις. Επίσης θα χρειαστείς καλά αποθέματα τύχης γιατί αν το WAP 4035 δεν είναι για αυτή την δουλειά, δεν ξέρω αν θα παίξει :)

Παρακαλείσαι επίσης να γράφεις με πεζά γράμματα, τα κεφαλαία στο διαδίκτυο σημαίνει ότι ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!

Τράβα μία φωτογραφία την πρίζα και ανέβασέ την να δούμε τι ακριβώς έχει. Όταν λες ότι το σπίτι έχει ήδη internet εννοείς ότι ο ιδιοκτήτης έχει μία adsl και σας τη μοιράζει με καλώδιο από αυτές τις πρίζες;

Παιδιά αυτη τη στιγμη δεν ειμαι εκει , θα γυρισω στις 17 του μηνος ... Αμα δεν βρω ακρη θα βγαλω μια φωτογραφια και θα την ανεβασω. Πιστευω οτι καπως οπως τα λεει ο Myralis ειναι, και trendy ναι , ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι ειναι 24mbps αλλα δυστυχως δεν ειμαι εκει αυτη τη στιγμη για να σας δειξω ακριβως την πριζα !!

Δε χρειάζεται router, ένα απλό access point κάνει τη δουλειά.

Μα ουσιαστικα ρουτερ ειναι το ap. (βασικα ας μην παρει σκετο ap,καλυτερα ενα (modem) router με τετοια λειτουργία.)

Υπάρχουν σκέτα ap, router-ap και modem-router-ap. Αν βρει ap πιο φτηνά από router-ap δεν υπάρχει λόγος να δώσει παραπάνω λεφτά, από τη στιγμή που και τα 2 κάνουν τη δουλειά που θέλει.

Παιδιά έφτασα στο σπιτι αλλα εχω το εξης προβλημα !! 1)Τελικα η πριζα εχει δυο υποδοχες 1 ethernet και 1 για τηλεφωνο και οχι για τηλεοραση ... !! Το βασικο προβλημα ειναι οτι οταν συνδεω το καλωδιο ethernet απο την πριζα στον υπολογιστη δεν γινεται κατι ... δεν εχω Internet ... παιζει να εχει καποιο προβλημα με συνδεση ??

Ρώτα τον ιδιοκτήτη τι ακριβώς παίζει. Δεν μας δίνεις στοιχεία να σου πούμε κάτι.

Μία πρίζα ethernet μπορεί από πίσω να μην έχει καλώδια και ο ιδιοκτήτης να μην ξέρει τι του γίνεται, μπορεί να πρέπει ο ιδιοκτήτης να συνδέσει ή να ανάψει κάτι.

Μία ερώτηση μου έρχεται στο μυαλό, το λαπτοπ λέει κάτι? λέει συνδέθηκε κάτι? παίρνεις IP? (αν δεν ξέρεις πως να το ελένξεις αυτό πες μας τι λειτουργικό έχεις).

Το ειπα στον ιδιοκτητη αλλα ο τεχνικος ποτε θα ερθει να δει τι παιζει κανεις δεν το ξερει..

Πατισα ipconfig δεν υπαρχει συνδεση ολα τα λεει αποσυνδεδεμενα .. μαλλον μπορει να μην πηγαινει ρευμα σε εκεινο το σημειο .. κατι τετοιο ..

Η χρησιμοποίησες λάθος καλώδιο (πολύ σπάνια περίπτωση), ή δεν έχει ίντερνετ και σου είπε βλακείες ο ιδιοκτήτης (ηθελημένα ή άθελα).

Για το αν χρησιμοποίησες λάθος καλώδιο, άκου πως θα το δεις, βάλε τα κλιψάκια δίπλα-δίπλα (παράλληλα), θα δεις ότι το καθένα έχει μέσα 8 καλωδιάκια, τα καλωδιάκια, πριν την έξοδο τους έχουν κάποιο περιτύλιγμα, αυτό μπορεί να είναι πράσινο / άσπρο-πράσινο / πορτοκαλι / άσπρο-πορτοκαλί / καφέ / άσπρο-καφέ / μπλέ / άσπρο-μπλε, αν τα περιτυλίγματα (τα χρώματα τους) έχουν την ίδια σειρά στα 2 κλιψάκια, τότε ΔΕΝ φταίει το καλώδιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.