Jump to content

Αποστολή RMA στην δανία πως και που?

dunkel_Stern

Recommended Posts

Είχα πάρει πριν 1 χρόνο από το Pixmania τα STEELSERIES 7Η, αλλα έσπασαν (όχι από δικό μου λάθος) εκεί που είναι η ένωση του ακουστικού με το σώμα (είναι αποσπώμενα k έτσι) επικοινώνησα απευθείας με την steelseries (γιατί σπάσιμο e.t.c. μέσο Pixmania δεν το ριψοκινδυνεύω να φάω ένα μηνα να τους αποδείξω πως δεν τα έσπασα εγώ).

Μετά από επικοινωνία και photos που τους έστειλα μου είπαν ok να τους τα στείλω και την διεύθυνση τους, μόλις τα παραλάβουν θα μου στείλουν νέο.

so far so good.

τώρα το θέμα είναι πως τα έξοδα αποστολής προς αυτούς είναι πάνω μου, επίσης δεν έχω στείλει ποτε δέμα..

...πια είναι η διαδικασία? που να πάω ώστε να φτάσει σε ανθρώπινους χρόνους το δέμα και να έχει tracking number έως την δανία? και να μην μου βγει ο κούκος αηδόνι?

Είχα πάρει πριν 1 χρόνο από το Pixmania τα STEELSERIES 7Η, αλλα έσπασαν (όχι από δικό μου λάθος) εκεί που είναι η ένωση του ακουστικού με το σώμα (είναι αποσπώμενα k έτσι) επικοινώνησα απευθείας με την steelseries (γιατί σπάσιμο e.t.c. μέσο Pixmania δεν το ριψοκινδυνεύω να φάω ένα μηνα να τους αποδείξω πως δεν τα έσπασα εγώ).

Μετά από επικοινωνία και photos που τους έστειλα μου είπαν ok να τους τα στείλω και την διεύθυνση τους, μόλις τα παραλάβουν θα μου στείλουν νέο.

so far so good.

τώρα το θέμα είναι πως τα έξοδα αποστολής προς αυτούς είναι πάνω μου, επίσης δεν έχω στείλει ποτε δέμα..

...πια είναι η διαδικασία? που να πάω ώστε να φτάσει σε ανθρώπινους χρόνους το δέμα και να έχει tracking number έως την δανία? και να μην μου βγει ο κούκος αηδόνι?

Τι βαρος και διαστασεις εχουν; Ρωτα στην acs που κανει ανταποκρισεις με διεθνεις...

Και τα ελτα παντως, αν παρεις συστημενο κι εχεις τον κωδικο τυπουre**********gr, μια χαρα τρακινγκ εχουν

Δουλεψα προσφατα κατι διεθνεις υποθεσεις κ βρηκα τροπο να κανεις διεθνες τρολλαρισμα στο πιξμανια, αν σκαλωσεις με την αποστολη

so far so good.

Βάρος; Πάντως με ελτά είναι η μόνη σου επιλογή για νορμαλ λεφτά. Σκέψου απλά. 14€ εχει ενα απλό κούριερ εντός Ελλάδος. Για σκέψου πόσο θα έχει για εκτός.

Ελτά συστημένο και όσο σου βγεί.

Ελτα κι απο εμενα....για RMA πάντα από εκεί συστημένο με αναφορά παράδοσης...για μικρά αντικείμενα (RAM, SSD χωρίς συσκευασία) είναι 6-7€ για αποστολή Taiwan,Canada,Germany (εκεί έχω στείλει).

Πήγαινε από ένα υποκατάστημα πρώτα και ρώτα για κόστη και όρια διαστάσεων και βαρών.

μάγκες κομπλέ, συστημένο δέμα 1KG, στο κουτί τους τα ακουστικά ( δηλαδή το μανισιο μέγεθος τους που δεν είναι και μεγάλο) 10,90 Euro ;)

και με tracking number

Μπερδεμα ν; τα στειλεις εσυ..Αν πας στην pixmania και τους δειξεις τα mail;;

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

δεν ψήνομαι να προσπαθώ να βγάλω άκρη για υλική ζημια (βεβαια είναι ελαττωματική η κατασκευή) με κατάστημα... δηλαδή από τα τόσα χρονια RMA το πρώτο πράγμα που κατάλαβα, άμα δεν κάηκε, στείλ' το στην μαμά εταιρία και άμα βγάλεις άκρη έβγαλες

(επίσης ενημερωτικά μερικές photos για τον λόγο που τα έστειλα)

?name=Photo+1.jpg

?name=Photo+2.jpg

?name=Photo+3.jpg

?name=Photo+4.jpg

?name=Photo+5.jpg

?name=Photo+8.jpg

Αυτό συναινεί και στα δυο ακουστικά

Και τα ελτα παντως, αν παρεις συστημενο κι εχεις τον κωδικο τυπουre**********gr, μια χαρα τρακινγκ εχουν

Πριν 10 μέρες έστειλα την H100 στην Corsair με Ελτά συστημένο. Το tracking number έχει να ανανεωθεί από την μέρα που τους έδωσα το "δέμα" στις 10/9. (Χτες έφτασε στην Corsair)

Κόστος 16€.

Πριν 10 μέρες έστειλα την H100 στην Corsair με Ελτά συστημένο. Το tracking number έχει να ανανεωθεί από την μέρα που τους έδωσα το "δέμα" στις 10/9. (Χτες έφτασε στην Corsair)

Κόστος 16€.

Περιπου τι διαστασεις ειχε η συσκευασια και τι βάρος ?

• 2 weeks later...
Σε 2 βδομάδες δηλαδή ξεμπέρδεψες με την όλη υπόθεση, μια χαρά !

Προσωπικά περίμενα να σου πάρει κανένα μήνα και βάλε μέχρι να τα ξαναέχεις στα χέρια σου...

το κακό είναι πως στο forum επικοινωνίας δεν σου λένε τίποτα μετά την παραλαβή (άμα εγκρίθηκε η αντικατάσταση η όχι ούτε άμα στείλανε νέο) απλά στα καλά καθούμενα σου 'ρχεται

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.