dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2012 Είχα πάρει πριν 1 χρόνο από το Pixmania τα STEELSERIES 7Η, αλλα έσπασαν (όχι από δικό μου λάθος) εκεί που είναι η ένωση του ακουστικού με το σώμα (είναι αποσπώμενα k έτσι) επικοινώνησα απευθείας με την steelseries (γιατί σπάσιμο e.t.c. μέσο Pixmania δεν το ριψοκινδυνεύω να φάω ένα μηνα να τους αποδείξω πως δεν τα έσπασα εγώ).Μετά από επικοινωνία και photos που τους έστειλα μου είπαν ok να τους τα στείλω και την διεύθυνση τους, μόλις τα παραλάβουν θα μου στείλουν νέο.so far so good.τώρα το θέμα είναι πως τα έξοδα αποστολής προς αυτούς είναι πάνω μου, επίσης δεν έχω στείλει ποτε δέμα.....πια είναι η διαδικασία? που να πάω ώστε να φτάσει σε ανθρώπινους χρόνους το δέμα και να έχει tracking number έως την δανία? και να μην μου βγει ο κούκος αηδόνι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 12, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Είχα πάρει πριν 1 χρόνο από το Pixmania τα STEELSERIES 7Η, αλλα έσπασαν (όχι από δικό μου λάθος) εκεί που είναι η ένωση του ακουστικού με το σώμα (είναι αποσπώμενα k έτσι) επικοινώνησα απευθείας με την steelseries (γιατί σπάσιμο e.t.c. μέσο Pixmania δεν το ριψοκινδυνεύω να φάω ένα μηνα να τους αποδείξω πως δεν τα έσπασα εγώ).Μετά από επικοινωνία και photos που τους έστειλα μου είπαν ok να τους τα στείλω και την διεύθυνση τους, μόλις τα παραλάβουν θα μου στείλουν νέο.so far so good.τώρα το θέμα είναι πως τα έξοδα αποστολής προς αυτούς είναι πάνω μου, επίσης δεν έχω στείλει ποτε δέμα.....πια είναι η διαδικασία? που να πάω ώστε να φτάσει σε ανθρώπινους χρόνους το δέμα και να έχει tracking number έως την δανία? και να μην μου βγει ο κούκος αηδόνι?Τι βαρος και διαστασεις εχουν; Ρωτα στην acs που κανει ανταποκρισεις με διεθνεις...Και τα ελτα παντως, αν παρεις συστημενο κι εχεις τον κωδικο τυπουre**********gr, μια χαρα τρακινγκ εχουνΔουλεψα προσφατα κατι διεθνεις υποθεσεις κ βρηκα τροπο να κανεις διεθνες τρολλαρισμα στο πιξμανια, αν σκαλωσεις με την αποστολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 12, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Είχα πάρει πριν 1 χρόνο από το Pixmania τα STEELSERIES 7Η, αλλα έσπασαν (όχι από δικό μου λάθος) εκεί που είναι η ένωση του ακουστικού με το σώμα (είναι αποσπώμενα k έτσι) επικοινώνησα απευθείας με την steelseries (γιατί σπάσιμο e.t.c. μέσο Pixmania δεν το ριψοκινδυνεύω να φάω ένα μηνα να τους αποδείξω πως δεν τα έσπασα εγώ).Μετά από επικοινωνία και photos που τους έστειλα μου είπαν ok να τους τα στείλω και την διεύθυνση τους, μόλις τα παραλάβουν θα μου στείλουν νέο.so far so good.τώρα το θέμα είναι πως τα έξοδα αποστολής προς αυτούς είναι πάνω μου, επίσης δεν έχω στείλει ποτε δέμα.....πια είναι η διαδικασία? που να πάω ώστε να φτάσει σε ανθρώπινους χρόνους το δέμα και να έχει tracking number έως την δανία? και να μην μου βγει ο κούκος αηδόνι?Βάρος; Πάντως με ελτά είναι η μόνη σου επιλογή για νορμαλ λεφτά. Σκέψου απλά. 14€ εχει ενα απλό κούριερ εντός Ελλάδος. Για σκέψου πόσο θα έχει για εκτός.Ελτά συστημένο και όσο σου βγεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Σεπτέμβριος 12, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Μπερδεμα ν; τα στειλεις εσυ..Αν πας στην pixmania και τους δειξεις τα mail;;Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Σεπτέμβριος 13, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2012 ΕΛΤΑ > Υπολογίσω Κόστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 13, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2012 Ελτα κι απο εμενα....για RMA πάντα από εκεί συστημένο με αναφορά παράδοσης...για μικρά αντικείμενα (RAM, SSD χωρίς συσκευασία) είναι 6-7€ για αποστολή Taiwan,Canada,Germany (εκεί έχω στείλει).Πήγαινε από ένα υποκατάστημα πρώτα και ρώτα για κόστη και όρια διαστάσεων και βαρών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker Σεπτέμβριος 16, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2012 Εγώ έχω στείλει για RMA 2 φορές τα steelseries Siberia v2 με ΕΛΤΑ και πλήρωσα κοντά στα 8€. 3-4 βδομάδες κάνουν να στα αντικαταστήσουν.(είχα πάει και στη speedex η οποία ζητούσε ~52€. :suicide2:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 18, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2012 μάγκες κομπλέ, συστημένο δέμα 1KG, στο κουτί τους τα ακουστικά ( δηλαδή το μανισιο μέγεθος τους που δεν είναι και μεγάλο) 10,90 Euro και με tracking number Μπερδεμα ν; τα στειλεις εσυ..Αν πας στην pixmania και τους δειξεις τα mail;;Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 δεν ψήνομαι να προσπαθώ να βγάλω άκρη για υλική ζημια (βεβαια είναι ελαττωματική η κατασκευή) με κατάστημα... δηλαδή από τα τόσα χρονια RMA το πρώτο πράγμα που κατάλαβα, άμα δεν κάηκε, στείλ' το στην μαμά εταιρία και άμα βγάλεις άκρη έβγαλες (επίσης ενημερωτικά μερικές photos για τον λόγο που τα έστειλα) Αυτό συναινεί και στα δυο ακουστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 18, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2012 Αρχηγος.... ...μην σου πω και τσιρλιντερ 10.90, οχι τα $#@ατα τους που θελουλ τα κουριερ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 18, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2012 Αρχηγος.......μην σου πω και τσιρλιντερ 10.90, οχι τα $#@ατα τους που θελουλ τα κουριερ... το κουριερ ήθελε ~48E Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 18, 2012 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2012 πιο πολλά δεν μπορούσε το κούριερ να ζητήσει ? Αναμένουμε τότε να μας πείς εμπειρία ,τι έγινε με την εταιρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Σεπτέμβριος 19, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 ενα vertex που είχα στείλει Ολλανδια με Ελτα συστημενο μου κόστισε λιγα λεφτα 9-10Ε δεν θυμάμαι ακριβως το ποσο αλλα περιμενα αρκετα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Σεπτέμβριος 19, 2012 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 Και τα ελτα παντως, αν παρεις συστημενο κι εχεις τον κωδικο τυπουre**********gr, μια χαρα τρακινγκ εχουνΠριν 10 μέρες έστειλα την H100 στην Corsair με Ελτά συστημένο. Το tracking number έχει να ανανεωθεί από την μέρα που τους έδωσα το "δέμα" στις 10/9. (Χτες έφτασε στην Corsair) Κόστος 16€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 19, 2012 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 Πριν 10 μέρες έστειλα την H100 στην Corsair με Ελτά συστημένο. Το tracking number έχει να ανανεωθεί από την μέρα που τους έδωσα το "δέμα" στις 10/9. (Χτες έφτασε στην Corsair) Κόστος 16€.Περιπου τι διαστασεις ειχε η συσκευασια και τι βάρος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Σεπτέμβριος 19, 2012 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 Στην απόδειξη αναγράφει:Βάρος σε γραμμάρια: 1740Βασικά τέλη 13,55€Συστημένο εξωτερικού 2,50€Για διαστάσεις μπορείς να δεις στο review Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 σήμερα έφτασε το δέμα δανία Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 4, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Ήρθαν χθες τα ακουστικά.Καινούργια, αναβαθμίσανε το σχεδιασμό και εκεί που έσπασαν τα προηγούμενα τώρα είναι ενισχυμένο (εν καιρό photos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DwS Οκτώβριος 5, 2012 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Σε 2 βδομάδες δηλαδή ξεμπέρδεψες με την όλη υπόθεση, μια χαρά !Προσωπικά περίμενα να σου πάρει κανένα μήνα και βάλε μέχρι να τα ξαναέχεις στα χέρια σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 6, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Σε 2 βδομάδες δηλαδή ξεμπέρδεψες με την όλη υπόθεση, μια χαρά !Προσωπικά περίμενα να σου πάρει κανένα μήνα και βάλε μέχρι να τα ξαναέχεις στα χέρια σου...το κακό είναι πως στο forum επικοινωνίας δεν σου λένε τίποτα μετά την παραλαβή (άμα εγκρίθηκε η αντικατάσταση η όχι ούτε άμα στείλανε νέο) απλά στα καλά καθούμενα σου 'ρχεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.