Jump to content

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp

xylokastro

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπόν , τα xp τρελάθηκαν , τη μία δεν εμφανίζονται τα κουμπιά για restart kai για turn off , τη μία δεν εμφανίζεται ο φάκελος τα Εγγραφα μου μέσα απο το Ο Υπολογιστής μου.Επίσης μετά απο 40 λεπτά στο internet η γραμμη κολλάει και δεν εμφανίζετα καμία σελίδα , απλά λέει οτι δεν είναι δυνατό το άνοιγμα τις σελίδας και κάτι τέτοιες !@#$% , τι να κάνω??μώλις πρίν 2 μέρες έκανα φορμάτ!!!!!

Κοιτα κανοντας δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας-->arrange icons by-->αν ειναι "τικαρισμενο" το show desctop icons...Αν και μαλλον δεν εκατσε καλα το format...Μαλλον πας για καπακια...

Ελπιζω να μην ειχες περασει ολα τα προγραμματα...:...:

• 3 weeks later...

Έλενξε για ιούς καλο κακό γιατι μπορεί να είναι και κάτι τέτοιο. ’ν πάλι πρέπει να κάνεις format τότε αφού τα στήσεις κάνε ενα ghost να τα έχεις πάντα έτοιμα να μην στήνεις κάθε φορά.

Η εξαφάνιση του restart και του shutdown είναι ιός στανταράκι!! Ο κύριος Sasser σου έχει χτυπήσει την πόρτα φίλε μου.

Γεια σου φιλε Τολη .....:hi:

Αν τελικα δεν ειναι ιος - που μαλλον ειναι ..........

Οταν σεταρεις το μηχανημα οπως το θελεις ....... παρε ενα ghost .... για να εχεις το κεφαλι σου ησηχο ....:D

ε όχι και format ετσι αμέσως ρε παιδιά. έλενξε πρώτα για ιούς, και αν έχεις ιο τον ξεπαστρέφεις και τέλος. Αν στο σύστημα ειναι windows xp ή 2000 κάνε και ένα system restore και βλέπεις μετά. Πάντως αν κάνεις format μετα πάρε ενα ghost image να εισαι οκ.

Στην περίπτωση που δεν είναι ιός να κάνει format.Τώρα και οι άλλοι τρόποι που ειπώθηκαν βρίσκουν αντίκρισμα.Εγώ για να τελειώνω κάνω ένα φορματ(qiuck)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.