Jump to content

ΑΓΟΡΑ ΣΚΛΗΡΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ

folias

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα θα ήθελα να μου προτείνετε ένα σκληρό μέχρι 2τερα για χρήση αποθήκης αλλά θα παίζω και μουσική από αυτόν λογικά χρειάζομαι κάτι γρήγορο σε φόρτωμα τραγουδιών έχω καταλήξει σε αυτό εσείς τι λέτε???

WD SATA2 3.5'' 2TB 64MB GREEN POWER (WD20EURS)

κάπου διάβασα ότι κατηγορίες green δεν είναι και πολύ γρήγορες

περιμένω γνώμες σας και προτάσεις σας ευχαριστώ εκ προτέρων

...θα παίζω και μουσική από αυτόν λογικά χρειάζομαι κάτι γρήγορο σε φόρτωμα τραγουδιών...

Ο πιό αργός δίσκος της αγοράς αυτή τη στιγμή, είναι ικανός να παίξει MP3 (320kbps), FLAC, 720p και 1080p ακόμα κι ασυμπίεστο. Οπότε η ταχύτητα δε σε απασχολεί καθόλου. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το κόστος ανά MB, και η αξιοπιστία, ώστε να είναι ασφαλή τα δεδομένα σου. ΠΟΤΕ δε βασίζεσαι σε ένα δίσκο, έχεις ΠΑΝΤΑ backup πράγματα που σου είναι απαραίτητα.

Ο πιό αργός δίσκος της αγοράς αυτή τη στιγμή, είναι ικανός να παίξει MP3 (320kbps), FLAC, 720p και 1080p ακόμα κι ασυμπίεστο. Οπότε η ταχύτητα δε σε απασχολεί καθόλου. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το κόστος ανά MB, και η αξιοπιστία, ώστε να είναι ασφαλή τα δεδομένα σου. ΠΟΤΕ δε βασίζεσαι σε ένα δίσκο, έχεις ΠΑΝΤΑ backup πράγματα που σου είναι απαραίτητα.

FIXED

Οπότε έχοντας BUP το μόνο που μένει είναι η τιμή...

της διαφορές υπάρχουν μεταξύ rpm γιατί έχω την την εντύπωση ότι 7200 rpm αρχικός που είχα επιλέξει και ήθελα λίγο να μου πείτε την γνώμη σας σε αυτήν μου την επιλογή σε δίσκο είναι καλύτερα εσείς βέβαια θα μου πείτε

+1

για την δουλεια που τον θες, μην ασχολεισαι με στροφες!!! κοιτα μονο το κοστος/GB.

πιστευω οτι αυτος [ame]http://www.amazon.co.uk/Seagate-7200RPM-Cache-SATA3-Drive/dp/B006KCX0UE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1347463719&sr=8-1[/ame] ειναι καλη περιπτωση, γιατι εχω διαβασει οτι ειναι και γρηγορος και καλη τιμη..!!

βεβαια ειναι too much για αποθηκη, αλλα........!

πάντως ακόμα δεν μου απαντήσατε αυτός ο σκληρός είναι καλός μου τον προτείνετε?

WD SATA2 3.5'' 2TB 64MB GREEN POWER (WD20EURS)

Εξαρτάται τι εννοείς καλός. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Είναι οικονομικός σε θέμα ενέργειας και μεγάλος σε χωρητικότητα και καλός σε τιμή. Η κλασσική εγγύηση. Χρησιμοποιείται από πολλούς ως "αποθήκη" και γενικά κάνει καλή δουλειά. Έχουν αναφερθεί και κρούσματα με green σε τέτοιες χωρητικότητες που "πέθαναν" εντός του πρώτου χρόνου λειτουργίας.

Πρόσεχε με τους Seagate πάντως στο θέμα εγγυήσεων. Κάποιες από τις σειρές που βγάζει η Seagate για να χτυπήσει κοστολογικά τους green της WD έχουν λίγο καλύτερα specs στα χαρτιά αλλά παρεμφερείς επιδόσεις και 1 μόνο χρόνο εγγύηση αντί 2 της WD.

ok θα το κοιτάξω ευχαριστώ και πάλι και για wd κλείνω απλά με ανησύχησε το γεγονός ότι οι green δεν είναι ποιοτικά καλοί και φοβήθηκα όταν κάνω εκπομπή σε ιντερνετικο ράδιο ότι θα αργεί να μου φορτώνει τα τραγούδια αλλά δεν ξέρω πλέων πελάγωσα θα δειξη όταν τον πάρω στα χέρια μου

Εγώ seagate πάντως δεν έχω στείλει για rma. Και έχω κάμποσους. Green από την άλλη 2/2 εκτός. Green δίσκο, είτε από seagate είτε από WD με 7200rpm δε θα βρεις. Οι WD green που αναφέρουν "7200rpm" είναι μαρκετίστικο κόλπο, μεταβάλλονται και καλά τα rpm κτλ.

Δε θα έχεις ΚΑΝΕΝΑ-ΝΑΝΑΝΝΑΝΑΝΑ-batmaaann πρόβλημα ταχύτητας με αυτούς σε τέτοιες δουλειές. Από sequential speeds o seagate green μου είναι πιο γρήγορος από τον wd black μου για να καταλάβεις.

Του λόγου το αληθές, είχα παρκαρισμένα benches στο προφίλ μου:

WD 750 Back

wdblack-6245.jpg

Seagate Green 2TB

seagate-green-6244.jpg

οπότε να κοιτάξω για seagate αλλα γιατί να πάρω green?δεν υπάρχουν άλλοι στην αγορά που να μην είναι green και να έχουν καλές ταχύτητες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.