sera Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2012 Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα τη συμβουλή σας για αγορά ασύρματης κάρτας δικτύου.Θέλω να συνδέσω το router με ένα παλιό desktop, που θα λειτουργεί ως htpc,κατεβαστήρι,κ πολύ ελαφρύ gaming τύπου LoL,WoW, χωρίς τρελές απαιτήσεις.Η απόσταση είναι ένα δωμάτιο μακριά αλλά δε θέλω να τρυπήσω τοίχο.Έχετε κάποια να προτείνετε?Και επίσης,pci ή usb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 12, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Usb που ειναι μεταφέρσιμη παρε.Tp link εχει καλες καρτες γυρο στα 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sera Σεπτέμβριος 12, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Σ'ευχαριστώ αρχικά για τη γρήγορη απάντηση. Κάτι τέτοιο TP-Link TL-WN722N Wireless USB Adapter N150 (150Mbps) - Ασύρματες κάρτες USB - plaisio.grθα κάνει δουλεία?Ρωτάω για usb,μήπως έχω τπτ κολλήματα κλπ στα online παιχνίδια.Ή ακόμα κ με pci δεν αλλάζει κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 12, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Ναι μια χαρα ειναι. Αποσταση 1 δωματιο δεν ειναι τιποτα (θα εχεις 10-20 παραπανω ms με wifi φανταζομαι, δεν εχω κανει direct test) Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Σεπτέμβριος 12, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Σ'ευχαριστώ αρχικά για τη γρήγορη απάντηση. Κάτι τέτοιο TP-Link TL-WN722N Wireless USB Adapter N150 (150Mbps) - Ασύρματες κάρτες USB - plaisio.grθα κάνει δουλεία?Ρωτάω για usb,μήπως έχω τπτ κολλήματα κλπ στα online παιχνίδια.Ή ακόμα κ με pci δεν αλλάζει κάτι?Μία χαρά είναι η USB. Με μία πολύ παλιότερη ίδιας μάρκας με αυτή που βλέπεις πιάνω σε απόσταση 4 δωματίων μακρυά.Δεν θα έχεις lag στα παιχνίδια, όχι. Τουλάχιστον όχι λόγω της κάρτας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.