Jump to content

Συμβουλή για ασύρματη κάρτα δικτύου

sera

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα τη συμβουλή σας για αγορά ασύρματης κάρτας δικτύου.Θέλω να συνδέσω το router με ένα παλιό desktop, που θα λειτουργεί ως htpc,κατεβαστήρι,κ πολύ ελαφρύ gaming τύπου LoL,WoW, χωρίς τρελές απαιτήσεις.Η απόσταση είναι ένα δωμάτιο μακριά αλλά δε θέλω να τρυπήσω τοίχο.Έχετε κάποια να προτείνετε?Και επίσης,pci ή usb?

Σ'ευχαριστώ αρχικά για τη γρήγορη απάντηση.

Κάτι τέτοιο TP-Link TL-WN722N Wireless USB Adapter N150 (150Mbps) - Ασύρματες κάρτες USB - plaisio.gr

θα κάνει δουλεία?Ρωτάω για usb,μήπως έχω τπτ κολλήματα κλπ στα online παιχνίδια.Ή ακόμα κ με pci δεν αλλάζει κάτι?

Σ'ευχαριστώ αρχικά για τη γρήγορη απάντηση.

Κάτι τέτοιο TP-Link TL-WN722N Wireless USB Adapter N150 (150Mbps) - Ασύρματες κάρτες USB - plaisio.gr

θα κάνει δουλεία?Ρωτάω για usb,μήπως έχω τπτ κολλήματα κλπ στα online παιχνίδια.Ή ακόμα κ με pci δεν αλλάζει κάτι?

Μία χαρά είναι η USB. Με μία πολύ παλιότερη ίδιας μάρκας με αυτή που βλέπεις πιάνω σε απόσταση 4 δωματίων μακρυά.

Δεν θα έχεις lag στα παιχνίδια, όχι. Τουλάχιστον όχι λόγω της κάρτας!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.