Jump to content

TheLab online gaming

spyropap

Recommended Posts

Η πρόταση μου για τόνωση του ενδιαφέροντος των μελών τις ιστοσελίδας TheLab είναι η δημιουργία μιας ενότητας που θα περιέχει μερικά online παιχνίδια java.

Μια τέτοια ενότητα θα μπορούσε να έχει το όνομα TheLab online gaming και θα μπορούσε να έχει στην αρχή μερικά δημοφιλή επιτραπέζια παιχνίδια όπως σκάκι, τάβλι, μερικά παιχνίδια δράσης arcade και αργότερα θα μπορούσε να μεγαλώνει η λίστα κάθε εορταστική περίοδο όπως χριστούγεννα.

Αυτή η πρόταση έχει σκοπό την ψυχαγωγία των μελών μεταξύ τους αλλά και την βελτίωση της αναγνωσιμότητας της ιστοσελίδας.

Πιστεύω πως θα ήταν ένα θετικό στοιχείο που θα είχε κίνηση και βαθμολογικό ενδιαφέρον μεταξύ των παικτών.

Εννοείται πως αυτά τα online παιχνίδια θα έχουν βάση δεδομένων των score των μελών. Έτσι θα ξέρουμε ποιοί είναι οι ικανοί παίκτες.

Με αυτό το θέμα-δημοσκόπηση προτρέπω ψηφοφορία της οποίας το αποτέλεσμα θα έχει ανάλογη βαρύτητα για την απόφαση δημιουργίας τέτοιας ενότητας.

Εάν θέλετε να δημιουργηθεί ενότητα με online java games σε αυτή την ιστοσελίδα ψηφίστε θετικά.

Εάν δεν σας αρέσει η ιδέα ή δεν ενδιαφέρεστε για συμμετοχή σε online games τότε ψηφίστε αρνητικά.

Ελπίζω με την ανάρτηση αυτής της δημοσκόπησης να δημιουργηθεί η ενότητα online gaming στο TheLab έτσι ώστε να μην χρειάζεται τα μέλη να πηγαίνουν σε άλλες ιστοσελίδες για να παίξουν μια παρτίδα τάβλι..

1 > Θα ήθελα πολύ να υπήρχε στο TheLab ενότητα online gaming με παιχνίδια

2 > Δεν με ενδιαφέρουν τα online παιχνίδια, δεν το βρίσκω καλή ιδέα, δεν θα το ήθελα

<< παρακαλώ την μεταφορά αυτού του θέματος στις δημοσκοπήσεις >>

Ουπς το έκανα το λάθος. Νόμιζα πως αφού η ενότητα δημοσκοπήσεις είναι κλειστή θα φρόντιζε κάποιος συντονιστής να μεταφέρει το θέμα εκεί. Και δεν καταλαβαίνω γιατί οι ενότητες «δημοσκοπήσεις» κ «τεχνολογικοί προβληματισμοί» είναι κλειστές – δεν με αφορά όμως..

Ο σκοπός μου είναι να περάσω το μήνυμα σε αυτούς που πρέπει να το πάρουν, εάν μπορούν και θέλουν να αξιοποιήσουν την ιδέα.

Πιστεύω πως είναι πολύ καλή ιδέα. Ενότητα με online games θα είχε την συμμετοχή πολλών μελών και θα ήταν αναβάθμιση της ιστοσελίδας.

Όσο για τα cheats που διάβασα, ναι έχω δει μερικά πρόσθετα για browsers που κάνουν τέτοια κόλπα, αλλά φαντάζομαι πως μπορεί να υπάρχει έλεγχος.

Ένας απλός τρόπος για απλή επιτήρηση των score είναι να υπάρχει πάντα ένα αρχείο backup έτσι ώστε εάν συμβεί παραποίηση και γίνει αναφορά από μέλος,

τότε ένας συντονιστής θα μπορεί να επαναφέρει το σωστό score από το backup και να τιμωρήσει όποιον έχει κάνει κλεψιά.

Δίχως να θέλω να υποδείξω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα -υπάρχουν πολλές σαν αυτή- την δείχνω σαν παράδειγμα για το online gaming που προτείνω.

Board Games by GameDesire - Play online Mahjong, Yatzy, Pachisi, Sudoku and Chess and more!

Κάποιος θα μπορούσε να παραποιεί το σκορ ώστε να είναι πάντα ελάχιστα καλύτερος από τον 2ο.

Anyway δεν ξέρω αν υπάρχει γενικό θέμα με PC games που να διαθέτουν online servers ή αν θα ήταν καλή ιδέα να άνοιγε ένα subforum στην κατηγορία gaming όπου για κάθε game που υπήρχε κάποιος online server που να συχνάζουν τα μέλη του forum να υπάρχει και ένα σχετικό thread. Αν κάποιος θέλει να βρει online τα μέλη για κανένα tournament να μην χρειάζεται να ψάχνει μέσα σε εκατοντάδες θέματα, αλλά να πηγαίνει σε αυτό το subforum και να διαβάζει θέμα με τίτλο "BF3 server", θέμα με τίτλο "UT3 server" κ.τ.λ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.