Jump to content

Samsung Galaxy Fat32-NTFS

athlon=greek

Recommended Posts

Γειά χαρά παίδες,μια ερώτηση γιατί έχω κολλήσει:

έχω μια 8gb κάρτα μνήμης στην οποία αντιγράφω ταινίες σε .mkv,.mp4,κτλπ.Το πρόβλημα μου είναι οτι όταν η κάρτα είναι σε NTFS δεν την βλέπει το κινητό και μου δίνει μήνυμα οτι χρειάζεται φορμάρισμα.

Σε Fat32 δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να βάλω ταινίες σε .mkv HD ή οποιαδήποτε ταινία λέγοντας μου κατα την διάρκεια της αντιγραφής ο,τι δεν υπάρχει αρκετός χώρος...

Πιστεύω να πείτε τη γνώμη σας και ευχαριστώ για το χρόνο σας:wall:

χωρις να κοβω το λαιμο μου δοκιμασε το ntfs mounter... νομιζω δουλευει και στην καρτα μνημης...εγω το εχω βαλει και αναγνωριζει σκληρους εξωτερικους κανονικα! δοκιμασε το ...αξιζει νομιζω...

Το πρόβλημα είναι αυτό που είπες..... τα 6.5 gb δηλαδή και είναι θέμα καθαρού περιορισμού του συστήματος αρχείου FAT32 αλλά εφόσον το τηλ. δέν νιώθει από ntfs πρέπει να μείνεις με αυτό.. H λύση ακούει μάλλον στο όνομα mkv merge με το οποίο ενώνεις/συγχωνεύεις κόβεις στα μέτρα σου σε μέγεθος τα mkv. Για ψάξτο λίγο και πάρε και μιά ιδέα εδώ.

το samsung galaxy tab παντως που αναγνωριζει επισημα μονο FAT32 με προγραμμα ntfs mounter , διαβαζει μια χαρα usb , hdd σε NTFS

οποτε δοκιμασε με ntfs mounter

αλλα θελει να ειναι ρουτ η συσκευη

για μενα καντο...οχι οτι θα καταλαβεις πολλα αν εισαι απλος χρηστης αλλα θα σου λυσει σε μερικα πραγματα οπως αυτο τα χερια... ποια εκδοση αν επιτρεπετε εχεις? κανε ενα screenshot και ανεβασε το αν θες φιλε μου τις πληροφοριες σχετικα με το τηλ.

βασικα το ροοτ ειναι 3 λεπτα υποθεση...σου παραθετω λινκ για να μην ψαχνεις χωρις λογο πως και που κατεβαζεισ οτι χρειαζεσαι...ελπιζω να σε βοηθησαμε...

[samsung] Galaxy S II : Πλήρης οδηγός για Root :: myphone forum

οκ ευχαριστώ,

εγώ ανήκω στην 2η περίπτωση ετσι;Δεν μπορώ να καταλαβώ γιατί δεν βλέπει ntfs;

Τι ήθελα να ρωτήσω:με το mkv merge βολεύτηκα τα αρχεία που προκύπτουν με ποιο προγραμμα τα κάνω joiner;

Γιατί δεν κάνεις την κάρτα ext3, ext4 και να αντιγράφεις τα αρχεία μέσω Wi-Fi;

Θα κάνει κάπως παραπάνω αλλά και πάλι τόσο μεγάλα αρχεία δεν έχουν νόημα σε οθόνη κινητού. Εκτός αν το συνδέεις σε οθόνη με HDMI.

ευχαριστώ το έλυσα εγκαθιστώντας ένα προγραμμα mounter το οποίο δοκιμάζω καθώς και άλλα δυο τρία....οπότε θα τα ανεβάσω ποιά είναι τα καλύτερα...:worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.