Guest Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2012 Για σας, 8ελω μερικες γνωμες για την 7970 διοτι σκευτομε να την αγορασω. ολες οι hd7970 εινε το ιδιο ? δλδ αν παρω μια κανονικη και οχι την oc version θα ειμαι οκ? gigabyte,sapphire κτλπ. εχω μια gtx 480 και δεν παει αλλο τρελες θερμοκρασιες και εγω δεν ασχολουμε με water cooling και τετοια λοιπον αλλη μια ερωτηση γιατι εσεις τα ξερετε καλυτερα, εχω την motherboard gigabyte ud3r rev 2 λεει οτι υποστιριζει pci express 2.0 ενω η 7970 3.0 εχω τον intel i7 960 d0 latest bios. 8α λειτουργηση η καρτα pci 3.0 η 2.0 και θα εχω χαμηλοτερο performance. ελπιζω να καταλαβεται τις ερωτησεις μου ειμε λιγο ασχετος με αυτα ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 12, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Δεν είναι όλες οι 7970 ίδιες υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις απο brand σε brand αλλά ο πυρήνας δεν αλλάζει είναι ο ίδιος. Τα βασικά που αλλάζουν είναι το σύστημα ψύξης, η ποιότητα των υλικών κατασκευής και οι συχνότητες λειτουργίας στις o/c κάρτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι άμα πάρεις μια απλή refference 7970 είναι κακή επιλογή, μια χαρά θα κάνει την δουλειά της. Θα παίξει κανονικά σε PCIe 2.0 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και χωρίς καμία απώλεια της απόδοσης της κάρτας επειδή δεν τρέχει σε PCIe 3.0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 12, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 ποια 7970 θα μου προτινες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 12, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 7970 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.grαπό εδώ μάλλον θα πήγαινα για την Gigabyte ή την Asus με το DirectCU II.εναλλακτικά κοίτα και από Nvidia την 670:gtx 670 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 12, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 ειμαι σε ati γιατι πιστευω θα εχω παρα πολυ καλες θερμοκρασιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.