vlassiz Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2012 Μπορει να προτεινει καποιος εναν αξιολογο Intel ?εχουν μεγαλη διαφορα απο τον samsung 830 που αποτι βλεπω τον προτεινουν ολοι και τον εχουν 110 ευρω στο πλαισιο?Επισης θα αγορασω τωρα τον σκληρο ,θα τον βαλω στο υπαρχον μηχανημα (core 2 duo,παιρνει μεχρι sata2)και σε κανα μηνα θα φτιαξω το καινουργιο. δε νομιζω να εχω προβλημα στην εκατασταση ετσι ?Ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Σεπτέμβριος 11, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 εφυγες για τον samsung 830 / ocz vertex 4 . Για ιντελ δεν εχω ακουσει και πολυ καλα λογια τωρα τελευταια παντως.Εγω εχω samsung 830 256gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Σεπτέμβριος 12, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Πηγαινε σε 830-vertex 4 και οχι δεν θα εχεις προβλημα με το καινουργιο συστημα..Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Σεπτέμβριος 13, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2012 samsung Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Σεπτέμβριος 13, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2012 Ο Samsung είναι πολύ καλύτερη λύση από οποιαδήποτε sandforce based controller και του intel. Λογικά θα έχει αισθητή διαφορά ειδικά στην περίπτωση που μεταφέρονται αρχεία που δεν συμπιέζονται και ο intel (sandforce) αδυνατεί να κρατήσει τις ταχύτητες κοντά στις ονομαστικές του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.