Jump to content

Γνώμες για τον Kingston 120GB SSD

Element79

Recommended Posts

+1 για samsung! αλλά ότι έγινε έγινε τώρα! καλορίζικο! τα read πάλι λίγο χαμιλά δεν είναι ? δεν έπρεπε να φτάνουν 250mb/s?

φιλε μου αυτο σκεφτομαι και εγω next ssd Samsung 830 Series 128 GΒ...

οσο για τα read τι να σου πω μια βδομαδα τον εχω και ειναι ο πρωτος μου ssd.απο test σε test ειμαι..:yu:

[MENTION=13775]MaLaMaTiNa™[/MENTION] Επειδη τον εχω και εγω τον συγκεκριμενο δισκο με δευτερο λειτουργικο ( για benchmark καταστασεις ) και εχω και τον sam 128 για το κυριο λειτουργικο οι διαφορες μεταξυ τους ειναι μηδενικες, γι αυτο ασε τα συνεχομενα τεστ, ο δισκος σου ειναι μια χαρα και απολαυσε τον.

[MENTION=13775]MaLaMaTiNa™[/MENTION] Επειδη τον εχω και εγω τον συγκεκριμενο δισκο με δευτερο λειτουργικο ( για benchmark καταστασεις ) και εχω και τον sam 128 για το κυριο λειτουργικο οι διαφορες μεταξυ τους ειναι μηδενικες, γι αυτο ασε τα συνεχομενα τεστ, ο δισκος σου ειναι μια χαρα και απολαυσε τον.

Μια που τον εχεις και εσυ αυτον τον ssd στις μετρησεις πως τον βλεπεις?καλα ειμαστε εκει?

αυτο κοιταω με τα test που κανω μηπως μας δωσει τπτ παραπανω....δλδ ειμαστε ΟΚ ????? ????? ?????

• 11 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.