thanulee Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2012 Γεια χαρα, ποιον SSD 120gb μου προτεινετε? Εχω χρονια εναν OCZ vertex 2 σειρα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Σκεφτομουν παλι για OCZ agility 3 series επειδη ειναι και πιο φθηνοι. Ειναι οκ γενικα ή μηπως να προτιμησω κατι αλλο? θενξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Σεπτέμβριος 11, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Τι ποσό διαθέτεις για τον SSD; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Σεπτέμβριος 11, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Βρηκα αυτον OCZ Agility 3 Series 120GB SSD (2.5", Sata 6Gb/s, AGT3-25SAT3-120G) - Solid State Drives (SSD) - plaisio.gr κανει 87 ευρω και σαν specs ειναι οκ για μενα. Εχεις να προτεινεις κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Σεπτέμβριος 11, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 go for it . Δεν ειναι και ασχημος για τα λεφτα του αλλιως δες samsung 830/ocz vertex 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Σεπτέμβριος 11, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει SATA 3 η μητρική σου. Με SATA 2 δεν θα δεις διαφορές μεταξύ των SSD που προτείνουμε. Πήγαινε σε Agility 3 ή μελλοντικά αν θες να διαθέσεις κατιτίς παραπάνω σε 2xAgility 3 σε RAID-0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Σεπτέμβριος 11, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 ευχαριστω πολυ δεν ειναι γιαυτη τη μητρικη παιρνω καινουριο μηχανημα θα εχω την ASUS P9x79 deluxe οποτε φανταζομαι εχει SATA 3. Δε θελω να δωσω αλλα για SSD γιατι ηδη μου εχει παει 2 χιλιαρικα το ολο συστημα οποτε λεω να παρω αυτον αν δεν ειναι ελαττωματικη η σειρα η κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Σεπτέμβριος 11, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Αν μπορεις, δώσε κάτι παραπάνω και πάρε τον Samsung 830 128GB. Πραγματικά τα αξίζει τα λεφτά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Σεπτέμβριος 11, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 O agility 3 είναι value λύση αλλά πλέον η τιμή του δεν έχει μεγάλη διαφορά από τα high end μοντέλα. Εφόσον έχεις δώσει ήδη τόσα χρήματα για PC το αδικείς αν του βάλεις agility 3. Με καμια 15αριά € παραπάνω πήγαινε είτε σε Samsung 830 που θεωρείται πολύ αξιόπιστος και γρήγορος SSD είτε σε vertex 4 πoυ είναι πιο γρήγορος και με 5ετή εγγύηση. Σίγουρα ο agility 3 δεν αξιοποιεί την ταχύτητα του SATA 3 στο έπακρο. Αν δεν κάνω λάθος κάπου στα 250 ΜΒ/sec πρέπει να είναι η μέγιστη ταχύτητα του σε benchmark με λίγο μεγαλύτερη την εγγραφή. Εναλλακτικά αν θες να μείνεις σε sandforce controller κοίτα και τον intel 330 SSD. Έχει synchronous NAND αντί των φθηνότερων asynchronous του agility. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.