Jump to content

Ψύχτρα για P4-3.0C???

DMylonas

Recommended Posts

Ρε παιδιά ποιος ενδιαφέρετια για κανένα ταξιδάκι στα νησιά του Αιγαίου για να μου φτιάξει και εμένα την υδρόψυξη.

Και αν έχετε τπτ που δεν το θέλετε πείτε μου (να μην σας πιάνει και χώρο όχι τπτ άλλο )

DMylonas και ε΄γω τη δεύτερη θα σου πρότεινα. Πάντα υπάρχει βέβαια η λύση και της Zalman 7000Cu (την έχω σε 3,2 Νοrthwood και με τις ζέστες σε full load έχω δει το πολύ 45)

Εγω έχω την sp94 με έναν Enermax 90mm στις 2700 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Όπως είπαν και τα παιδιά χρειάζεσαι καλή ροή αέρα στο κουτί.

Απ' ότι φαίνεται πάντως η υδρόψυξη θα σου βγεί πιο φτηνά και με τη βοήθεια απο τα παιδιά που ξέρουν απο νερά, εγώ στη θέση σου θα πήγαινα στο νερό.

μα τι να τον κανεις τον χωρο? Τι νομιζεις καμια μπανιερα θα βαλεις? εκτος απο το ψυγειο που θα ειναι στο πανω μερος του κουτιου ολα τα αλλα θα ειναι μεσα... Οποιος δεν θελει να ζυμωσει χιλια χρονια κοσκινιζει!

Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 14:59]

Οποιος δεν θελει να ζυμωσει χιλια χρονια κοσκινιζει!

Δεν είναι αυτό ρε unseen. Αλλά αν δεν βάλεις την ψύκτρα καλά το πολύ πολύ να κλείσει το pc μόνο του αν χτυπήσει τρελλές θερμοκρασίες και στην χειρότερη να κάωεις τον επεξεργαστή.

Αν δεν βάλεις κάτι καλά στην υδρόψυξη κινδυνεύεις να μετατρέψεις σε ενυδρίο όλο το κουτί.

Παιδιά μετά το σημερινό που έπαθα δεν βάζω με ΤΙΠΟΤΕ νερό για αρκετό καιρό. Εκεί που έπαιζα Colin4, ακούω ένα τσαφ και τί να δώ.... Το ολοκληρομένο που έκανε τα 12v -> 8v και το είχα στον Delta της CPU, έσκασε.....

Φαντάσου τώρα λέει, να τρύπαγε ή να έβγαινε καμιά σωλήνα με νερό από το block της CPU.... Τότε θα το πάθενα 1000% το εγκεφαλικό, ευτυχώς τώρα λόγο ηλικίας (22Age) το γλίτωσα....

@ DMylonas

οι πιθανοτητες να καει ενα ολοκληρωμενο φορτωμενο με πολλα Amper ειναι πολλες φορες περισσοτερες, απο το να τρυπησει μια σωληνα ή να φυγει απο τη θεση της. τα λαστιχα δεν τρυπανε, ασε που ειναι παιδεμα να τα βαλεις, ποσο μαλλον να βγουν απο μονα τους. κι αν θελεις να τα σιγουρεψεις στη θεση τους, παντα υπαρχουν σφικτηρες.

μην το φοβασαι το @@μενο, κρυωσε το το καημενο

ασε που στην τελικη, τετοιος προσφορες δεν γινονται συχνα, και μπραβο στα παιδια που το προτειναν :T: :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.