prokopas Αύγουστος 15, 2004 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Ρε παιδιά ποιος ενδιαφέρετια για κανένα ταξιδάκι στα νησιά του Αιγαίου για να μου φτιάξει και εμένα την υδρόψυξη.Και αν έχετε τπτ που δεν το θέλετε πείτε μου (να μην σας πιάνει και χώρο όχι τπτ άλλο )DMylonas και ε΄γω τη δεύτερη θα σου πρότεινα. Πάντα υπάρχει βέβαια η λύση και της Zalman 7000Cu (την έχω σε 3,2 Νοrthwood και με τις ζέστες σε full load έχω δει το πολύ 45) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 15, 2004 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Τι να σου κανω που φετος θα παω προς ιονιο μερια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Αύγουστος 15, 2004 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Εγω έχω την sp94 με έναν Enermax 90mm στις 2700 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Όπως είπαν και τα παιδιά χρειάζεσαι καλή ροή αέρα στο κουτί.Απ' ότι φαίνεται πάντως η υδρόψυξη θα σου βγεί πιο φτηνά και με τη βοήθεια απο τα παιδιά που ξέρουν απο νερά, εγώ στη θέση σου θα πήγαινα στο νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 15, 2004 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 μα τι να τον κανεις τον χωρο? Τι νομιζεις καμια μπανιερα θα βαλεις? εκτος απο το ψυγειο που θα ειναι στο πανω μερος του κουτιου ολα τα αλλα θα ειναι μεσα... Οποιος δεν θελει να ζυμωσει χιλια χρονια κοσκινιζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 15, 2004 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Αρχική απάντηση από unseenΤι νομιζεις καμια μπανιερα θα βαλεις? Τωρα που το σκεφτομαι ενα υδρομασαζ για τα ποδια δεν θα ηταν κακο....dmylona αν κανεις το mod θελω να το δω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Αύγουστος 16, 2004 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 14:59] Οποιος δεν θελει να ζυμωσει χιλια χρονια κοσκινιζει! Δεν είναι αυτό ρε unseen. Αλλά αν δεν βάλεις την ψύκτρα καλά το πολύ πολύ να κλείσει το pc μόνο του αν χτυπήσει τρελλές θερμοκρασίες και στην χειρότερη να κάωεις τον επεξεργαστή.Αν δεν βάλεις κάτι καλά στην υδρόψυξη κινδυνεύεις να μετατρέψεις σε ενυδρίο όλο το κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 16, 2004 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Απο μενα η προσφορα ισχυει ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 16, 2004 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas [Σήμερα, στις 14:01] Απο μενα η προσφορα ισχυει ακομα. Καλά αν ξίνεσε να τα δώσεις τόσο πολύ, μπορώ να στα πάρω εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 16, 2004 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Ελα ρε τζιμακο εσυ τι να τα κανεις.Εδω θελουμε να τον ψησουμε να γινει νερουλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 16, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Παιδιά μετά το σημερινό που έπαθα δεν βάζω με ΤΙΠΟΤΕ νερό για αρκετό καιρό. Εκεί που έπαιζα Colin4, ακούω ένα τσαφ και τί να δώ.... Το ολοκληρομένο που έκανε τα 12v -> 8v και το είχα στον Delta της CPU, έσκασε..... Φαντάσου τώρα λέει, να τρύπαγε ή να έβγαινε καμιά σωλήνα με νερό από το block της CPU.... Τότε θα το πάθενα 1000% το εγκεφαλικό, ευτυχώς τώρα λόγο ηλικίας (22Age) το γλίτωσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 16, 2004 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Η αποφση ειναι δικια σου δεν υπαρχει λογος να ζοριζεσαι.Οταν νιωθεις ετοιμος τοτε καντο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 16, 2004 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Εγώ που θέλω υδροψυξη προσφερεστε???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 16, 2004 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Ναι γιατι οχι.Ουτως η αλλως δεν γνωριζω κανεναν απο σας.Ετσι απλα ηθελα να βοηθησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 16, 2004 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Αμα ειναι κατι που το χρειαζεσαι μην το δινεις ΑΛΛΑ αμα δεν θες να σου τρωει χωρο φερτο απο δω μερια μηπως και γινω νερουλαςςςς.........!!!!!!!!!!!!ΑΜΑ θέλετε στειλτε πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 16, 2004 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 @ DMylonas οι πιθανοτητες να καει ενα ολοκληρωμενο φορτωμενο με πολλα Amper ειναι πολλες φορες περισσοτερες, απο το να τρυπησει μια σωληνα ή να φυγει απο τη θεση της. τα λαστιχα δεν τρυπανε, ασε που ειναι παιδεμα να τα βαλεις, ποσο μαλλον να βγουν απο μονα τους. κι αν θελεις να τα σιγουρεψεις στη θεση τους, παντα υπαρχουν σφικτηρες. μην το φοβασαι το @@μενο, κρυωσε το το καημενο ασε που στην τελικη, τετοιος προσφορες δεν γινονται συχνα, και μπραβο στα παιδια που το προτειναν :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 17, 2004 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Το μπλοκ το πήρα εγω....αν το ψυγειο υσχυει ακομα στειλτο αφαντεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 17, 2004 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 ναι οκ. κανονιστε... παντως μην φανταστεις τιποτα φοβερο... θελει και καθαρισμα. Το πολυ πολυ ενα βαψιμο να του ριξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.