DMylonas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2004 Έχει περάσει περίπου 5 μήνες από τότε που πήρα την GlobalWin CAT4-88T και λειτουργούσε αθόρυβα και άψογα στον P4-2.66@3.3GHz.... Ο καιρός πέρασε (ξεκινήσανε και οι ολυμπιακοί) και η CPU άλλαξε... Μαζί της άλλαξε και ο fan της GlobalWin και μπήκε ένας πολύ αθόρυβος και ήσυχος 8cm Delta SHE 5600rpm, μόνο Είδα κάποιες ψύχτρες που έφερε γνωστό κατάστημα για oc... Thermaltake Tower 112 Thermalright SP-94 Στην δεύτερη θα μπεί ένας 92cm Fan 3200rpm και στην πρώτη θα μπούνε 2x92cm Fan 2100rpm..... Εσείς ποιά από τις δύο θα προτείνατε για τον 3.0C@3.7GHz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 την δευτερη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Πρεπει οπωσδηποτε να ειναι ψυκτρα αυτο που θα προτεινουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Τη δευτερη σιγουρα δοκιμασμενη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 14, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Καταρχας για να λειτουργησει σωστα οτι αεροψυξη και να παρεις πρεπει να εχεις εξαιρετικο airflowΑπλα να το θυμασαι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 14, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 17:46] Πρεπει οπωσδηποτε να ειναι ψυκτρα αυτο που θα προτεινουμε? :D ετσι ετσι, παντα υπαρχει κι αλλος τροπος, αρρωστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 14, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Αρχική απάντηση από unseen Πρεπει οπωσδηποτε να ειναι ψυκτρα αυτο που θα προτεινουμε? Αν μιλάς για νεράκια ή κάτι πιο extreme δυστηχώς δεν υπάρχει χώρος.... ’ρα περιορίζομαι στην ψύχτρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 14, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 σιγα τι χωρος χρειαζεται για να βαλεις νερο... Υγ. Βλεπεις γιατι χρειαζονται τα καλα κουτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 14, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 sp 94 μακραν καλυτερη αλλα αν την παρεις διαβασε προσεχτικα τις οδηγιες εγκατασταση διοτι πρεπει να την βαλεις με συγκεκριμενο προσανατολισμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 14, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Unseen έχω χώρο μέσα στο κουτί, αν λες αυτό, δίπλα στο pc δεν έχω χώρο για να αναπτύξω υδρόψηξη.... Αλλά το θέμα νεράκι ακόμα με φοβίζει..... Μια στραβή να κάτσει πάνε όλα, κάρτες, μητρικές, cpu... Ενώ με ψύχτρα και να σταματήσει ο fan θα σβήσει στους 80C ή κολλήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 14, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 να μη σε φοβιζει τιποτα, αν τα σφιξεις καλα. 3 χρονια με νερο, μια sblive καηκε ολη κι ολη, κι αυτο δε θα γινοτανε, αν δεν ειχε uv πραμα το νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 14, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Εγω αν δεν τους κανω ενα κρυο μπανακι...δεν δουλευουν κανουν απεργια... Πλακα πλακα ο πατος του κουτιου μου εχει πιασει σκουρια.... Αυτα ομως επειδη ειμαι τσαπατσουλης πολλες φορες... Θυμαμε καποιο καιρο που ειχα να το πειραξω το pc ~1 μηνα ολα ηταν μια χαρα. Ουτε εσταζε τιποτα και ηταν ολα οκ. Dmylonas παρε τα υλικα και θα ερθω να το φτιαξουμε μαζι αν ειναι οκ? Μην δινεις τωρα λεφτα σε ψυκτρες... πανε αυτα,....! Υγ. Καπου εχω και ενα ψυγειο που δεν το θελω... Αν αποφασισεις το ψυγειο χαρισμα σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 14, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Οί fan που έχει πάνω η ψύκτρα της Tt είναι οι γνωστοί που έχει καί η polo735 (αναπαύεται στη ντουλάπα μου) καί κάνουν απαίσιο θόρυβο.Επίσης το γνωστό μάπα σύστημα στερέωσης της ψύκτρας είναι το ίδιο όπως καί στην polo.Χαρακτηριστικά σου λέω ότι όταν τη δοκίμασα (γιά μιά καί μόνη φορά) από το πάτα-πάτα να κουμπώσει πάνω στη βάση, πήρε μαζί της και τη cpu όταν την έβγαλα.Η επιφάνεια δεν είναι όπως στις foto αλλά πιό ματ και ίσως χρειαστεί τρίψιμο.Αν αλλάξεις τα fan όπως λες,ή συμπεριφορά της αλλάζει προς το χειρότερο.Μόλις βρώ το link από το forum θα στο δώσω.Γιά την άλλη δεν ξέρω καθόλου,με τη zalman είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την ίδια cpu (P4/3Gz N) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 14, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 18:17] Εγω αν δεν τους κανω ενα κρυο μπανακι...δεν δουλευουν κανουν απεργια... Πλακα πλακα ο πατος του κουτιου μου εχει πιασει σκουρια.... Αυτα ομως επειδη ειμαι τσαπατσουλης πολλες φορες... Θυμαμε καποιο καιρο που ειχα να το πειραξω το pc ~1 μηνα ολα ηταν μια χαρα. Ουτε εσταζε τιποτα και ηταν ολα οκ. Dmylonas παρε τα υλικα και θα ερθω να το φτιαξουμε μαζι αν ειναι οκ? Μην δινεις τωρα λεφτα σε ψυκτρες... πανε αυτα,....! Υγ. Καπου εχω και ενα ψυγειο που δεν το θελω... Αν αποφασισεις το ψυγειο χαρισμα σου.. Για να τον πεισουμε δεν του κανουμε ολοι ενα δωρακι απο w/c οτι εχει ο καθενας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 14, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas Για να τον πεισουμε δεν του κανουμε ολοι ενα δωρακι απο w/c οτι εχει ο καθενας? Καλοοοοο.... αλλά και πάλι δεν θα με πείσετε.... Χώρο δεν έχω να τα βάλω τα νερά..... Ρίξτε μια ματιά.... Αριστερά από το PC έχω το γραφείο μου (εκεί διαβάζω )...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 14, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Παντως αν αλλαξεις γνωμη ενα μπλοκ asetek και σωληνες 1/2 ιντσας σε περιμενουν απο μενα.Το ψυγειο ευκαιρο απο τον unseen με μια αντλια καθαρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 14, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Ωχ τώρα με βισματώνεις..... Αντλία έχω βρεί μια L30 με 40 στην περιοχή μου σε pet shop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 14, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 22:28] Ωχ τώρα με βισματώνεις..... Αντλία έχω βρεί μια L30 με 40 στην περιοχή μου σε pet shop... Aν και ο unseen συμφωνει εγω ειμαι μεσα το μπλοκ καινουργιο ειναι οι σωληνες μην φανταστεις οτι ειναι tygon ειναι ενισχυμενοι 1/2 ιντσας αλλα μια χαρα για να κανεις δουλεια σου κι εγω τετοιους εχω απλα ειχα παρει παραπανω και μου εχουν περισεψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Αύγουστος 14, 2004 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 σου περισεύει κανα χαλασμενο πλυντήριο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 14, 2004 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Μακαρι οταν ξεκινουσα κι εγω καποια πραγματα να με βοηθουσε καποιος (δεν ειμαι ο καλος σαμαρειτης) απλα αν μπορω να βοηθησω γιατι να μην το κανω.Κανε το καλο και ριχτο στο γιαλο που λενε μπορει καποτε να το βρεις μπροστα σου.Παντως αν μου το ελεγες πριν κανα μηνα ειχα και πλυντηριο.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.