navouxodonosoras Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2012 καλησπερα σε ολους...με αφορμη ενα θεματακι που εχω με την καρτα γραφικων saphire 7950 oc edition,αποφασισα να εγραφω στο φορουμ,γιατι απο οτι εχω παρακολουθησει μεσα απο τις συζητησεις που γινονται,πιστευω μονο εδω μπορω να πω το προβληματακι μου και να βρω μια λυση...γενικοτερα το συστημα μου αποτελειται απο cpu 3770k-asus motherboard z77 v pro-8 giga kingston hyperx στα 1600-ocz acility ssd-τροφοδοτικο corsair 650w και την καρτα που προ ανεφερα,ολα αυτα σε ενα full tower coolermaster hafx...λοιπον το θεματακι λιγο που αντιμετωπιζω ειναι οτι ανα καποια δευτερολεπτα κανει ενα μικρο κοληματακι οποτε κουναω περα δωθε την καμερα(υποψην παιζω παντα με xbox controler σε 46αρα tv μεσω hdmi)και με ξενερωνει πολυ ρε παιδια γιατι ξεφραγιαστηκα να φτιαξω ενα δυνατο pc για να ησυχασω για λιγο και να παιζω τα παιχνιδακια μου στα full ...θεωρω οτι θα επρεπε να παιζει αψογα για τα λεφτα του...ευχαριστω προκαταβολικα!!!
stev Οκτώβριος 2, 2012 #2 Οκτώβριος 2, 2012 μ...δεν ξερω γτ μπορε ιαν γινεται αυτο..σε τι αναλυση παιζεις,ποια παιχνδια και ποσα φπς σου γραφει?μηπως πειραξες τπτ?ποσο καιρο γινεται αυτο?εχει υπαρξει περιοδος που να επαιζες μια χαρα?ποα παιχνηδια παιζεις?συνεχιζεται ακομα αυτο το προβλημα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.