kallileo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2004 Επειδη ειμαι τελειως τουβλο οσον αφορα τα δικτυα εχω ενα προβλημα.Εχω ενα desktop και ενα laptop του ξαδερφου μου και λεμε να παιξουμε κανα Warcraft 3 το θεμα ειναι πως να στησουμε το δικτυο..........??????????Εχω συνδεση τα δυο με ενα lan καλωδιο και εκτελεσα εναν οδηγο που εχουν τα Windows.Απο κει και περα τι γινεται????Unstoppable καμια βοηθεια?????/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 ειναι cross over το καλωδιο? Αν ναι βαζεις ip/subnet/workgroup/names και παιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 14, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Το ειχε μαζι με το λαπτοπ.......τυπου RJ. Δεν νιωθω απο αυτα........Που τα βαζω και τι ακριβως βαζω????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Κοίτα τις άκρες των καλωδίων κοντά στα pins που καταλήογυν τα χρωματιστά καλώδια. Αν και στις δύο άκρες είναι με την ίδια σειρά τα χρώματα το καλώδιο είναι str8. Αν τα 1-2 της μίας άκρης γίνονται 3-6 στην άλλη και τούμπαλιν το καλώδιο είναι cross.Για να ρυθμίσεις τις ΙΡ κάνε κλικ στο εικονίδιο του δικτύου της taskbar -> properties -> TCP/IP properties -> IP address βάλε 10.0.0.1 στον ένα και 10.0.0.2 στον άλλο με subnet mask 255.255.255.0 . Τα υπόλοιπα δε σου χρειάζονται για ένα απλό lan party. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 14, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Δεν ειναι με την ιδια σειρα οποτε εχουμε cross....ετσι?????Τι ρολο παιζουν τα καλωδια?????Το τούμπαλιν τι ειναι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 14, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 14, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 τούμπαλιν = αναποδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 14, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 ’μα δεν είναι με την ίδια σειρά πρέπει να είναι cross.Τα καλώδια παίζουν το ρόλο του physical layer στο ethernet σου. Και επειδή οι κάρτες συνήθως δεν μπορούν να προσαρμοστούν στην απευθείας σύνδεση με άλλη κάρτα τους βάζεις το cross καλώδιο και είσαι καλυμμένος.Το τούμπαλιν είναι το "αντιστρόφως" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 14, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Και με τις μ@λ@κιες που εχω κανει με τους οδηγους των windows τι γινεται????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 14, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Απλα σβησε τα network connections που εχεις κανει και κανε τα ολα manual με οσα γραφτηκαν παραπανω, για απλο gaming σε νοιαζει μονο ip/subnet απο τις ρυθμισεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 14, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Το τούμπαλιν τι ειναι????? Αυτο να το βαλω στις ατακες Plz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 14, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Οκ. Ευχαριστω η συνδεση πετυχε αλλα ακομα μερικες ερωτησουλες.Για να εχω πληρη προσβαση απο τον εναν υπολογιστη στον αλλον τι πρεπει να γινει?????Εχω σε γνησιο το Age of Mythologies αν το βαλω και στους δυο υπολογιστες λετε να εχω κανενα προβλημα αν εχουν το ιδιο product key?????Αρχική απάντηση από unseen Αυτο να το βαλω στις ατακες Plz?? Βαλτο δεν νομιζω να καταλαβουν πολλοι τι σημαινει!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Αύγουστος 14, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Ρε συ Kallileo, ολη η φασαρια για το age of mythology εγινε??? Ουτε καν για το Rise of nations??? Οχι παντως..δεν θα εχεις προβλημα...Αν παει κατι στραβα σε τετοιο τομεα..pm και θα λυθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 14, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Για οτι να' ναι εγινε η φασαρια.....ολα τα παιχνιδια.Ετσι κι αλλιως κανενα αλλο δεν ξερω να παιζω.........μονο το PES3 οπου ακομα δεν εχω βρει αντιπαλο.Αν παει κατι στραβα με το γνησιο ολοι ξερουμε την λυση........να'ναι καλα τα "παιδια". Κατι αλλο τωρα το laptop εχει κατι ηχεια αλλα ακομα δεν εχω βρει πως μεταβαλλεις την ενταση!!!!!ε?????Και εχει εξοδο S-Video για TV αλλα την εξοδο για τον ηχο απο που την παιρνουμε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 14, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Συνήθως κάπου έχουν ένα ποτενσιόμετρο ή 2 κουμπάκια για αυξομείωση του ήχου. Την έξοδο του ήχου πάρτην από το στερεοφωνικό καρφί για ακουστικά που έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 14, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Τα 2 κουμπακια αν καταλαβα καλα απο τα εικονιδια ειναι τα βελακια του πληκτρολογιου αλλα δεν εχω καταλαβει πως δουλευει τελικα.Εχει δυο. Ενα μικροφωνο και ενα για ακουστικα.Ενα Acer Aspire ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 14, 2004 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Κοίτα για κάποιο function key συνήθως με άλλο χρώμα, που όταν το κρατάς πατημένο αλλάζουν οι λειτουργίες των πλήκτρων που πατάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.