psyber Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2012 η διατομή των σωλήνων που χρησιμοποιώ στην custom υδρόψυξη μου είναι 13/10. Η αλήθεια είναι ότι πάντα έβρισκα πιο εντυπωσιακούς τους πιο χοντρούς (να μην παρεξηγηθεί αυτό παρακαλώ ) και έτσι λέω να πάω σε διατομή 19/16 και τέτοιου τύπου ρακοράκια: Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - 19/13mm Anschraubtlle G1/4 - kompakt - black nickel 19/13mm Anschraubtlle G1/4 - kompakt - black nickel 62215 Εκτός του εμφανισιακού, τι άλλα οφέλη προσφέρει η μετάβαση σε μεγαλύτερη διατομή; Επι τη ευκαιρία θα ήθελα να τοποθετήσω ένα 2x140 ψυγειάκι στο κάτω μέρος του obsidian. πως αναζητώ αυτά τα ρακόρ που μπαίνουν στο παταράκι και μεταφέρουν το νερό στο κάτω μέρος. Για παραδειγμα σαν αυτά που έχει χρησιμοποιήσει ο Κοπρίτης εδώ:http://www.thelab.gr/water-cooling/deikste-tin-ydropsyksi-pou-ftiaksate-46402-97.html Επισυνάπτω κανα δυο φωτογραφίες για να δείτε πως είναι διαμορφωμένο το κουτί μου για να μου πείτε κατα πόσο εύκολα γίνεται: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 11, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 H μεγαλύτερη σωλήνα αν η ροή είναι καλή δε νομίζω να επηρεάζει τις θερμοκρασίες. Με την μεγαλύτερη διαμέτρου σωλήνα πέρα απο το αισθητικό που θα είναι ακλύτερο αφού σου αρέσει θα έχεις και μια μεγαλύτερη δυσκολία στο να διαχειριστείς τον σωλήνα ειδικά σε μικρές αποστάσεις (με καμπύλες)Τα ρακόρ που ψάχνεις λέγονται διελεύσεως και είναι αυτάAquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - XSPC Schottverschraubung G1/4 auf G1/4 - Black XSPC Schottverschraubung G1/4 auf G1/4 - Black Chrome 65185Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Alphacool HF Schottverschraubung G1/4 - Chrome Alphacool HF Schottverschraubung G1/4 - Chrome 65165Εχει φέρει τα μαύρα της Alphacool το eworld. Πήρα μερικά πριν μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 11, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 καρμεν για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα καλά τη διατύπωση σου. στις μικρές αποστάσεις είναι ευκολότερο ή δυσκολότερο με χοντρότερο σωλήνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 11, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Δυσκολότερο και ειδικά στα σημεία που έχει και καμπύλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 11, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 ok ! Ευχαριστώ για την απάντηση! Όποιος έχει ανάλογα ρακοράκια για σπρώξιμό να μου στείλει pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.