Jump to content

πάμε για πιο χοντρούς σωλήνες;

psyber

Recommended Posts

η διατομή των σωλήνων που χρησιμοποιώ στην custom υδρόψυξη μου είναι 13/10. Η αλήθεια είναι ότι πάντα έβρισκα πιο εντυπωσιακούς τους πιο χοντρούς (να μην παρεξηγηθεί αυτό παρακαλώ :p) και έτσι λέω να πάω σε διατομή 19/16 και τέτοιου τύπου ρακοράκια: Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - 19/13mm Anschraubtlle G1/4 - kompakt - black nickel 19/13mm Anschraubtlle G1/4 - kompakt - black nickel 62215

Εκτός του εμφανισιακού, τι άλλα οφέλη προσφέρει η μετάβαση σε μεγαλύτερη διατομή;

Επι τη ευκαιρία θα ήθελα να τοποθετήσω ένα 2x140 ψυγειάκι στο κάτω μέρος του obsidian. πως αναζητώ αυτά τα ρακόρ που μπαίνουν στο παταράκι και μεταφέρουν το νερό στο κάτω μέρος. Για παραδειγμα σαν αυτά που έχει χρησιμοποιήσει ο Κοπρίτης εδώ:http://www.thelab.gr/water-cooling/deikste-tin-ydropsyksi-pou-ftiaksate-46402-97.html

Επισυνάπτω κανα δυο φωτογραφίες για να δείτε πως είναι διαμορφωμένο το κουτί μου για να μου πείτε κατα πόσο εύκολα γίνεται:

43846724.th.png

62409806.th.png

47488099.th.png

66993019.th.png

17524045.th.png

H μεγαλύτερη σωλήνα αν η ροή είναι καλή δε νομίζω να επηρεάζει τις θερμοκρασίες. Με την μεγαλύτερη διαμέτρου σωλήνα πέρα απο το αισθητικό που θα είναι ακλύτερο αφού σου αρέσει θα έχεις και μια μεγαλύτερη δυσκολία στο να διαχειριστείς τον σωλήνα ειδικά σε μικρές αποστάσεις (με καμπύλες)

Τα ρακόρ που ψάχνεις λέγονται διελεύσεως και είναι αυτά

Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - XSPC Schottverschraubung G1/4 auf G1/4 - Black XSPC Schottverschraubung G1/4 auf G1/4 - Black Chrome 65185

Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Alphacool HF Schottverschraubung G1/4 - Chrome Alphacool HF Schottverschraubung G1/4 - Chrome 65165

Εχει φέρει τα μαύρα της Alphacool το eworld. Πήρα μερικά πριν μέρες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.