andreas19 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2012 Καλησπερα παιδια. Φιλος ενδιαφερεται για νεο υπολογιστη. Διαθετει μεχρι 1300ευρω. Η κυρια ενασχοληση του θα ειναι το gaming. Οθονες και λοιπα περιφερειακα υπαρχουν. Επισης υπαρχει και σκληρος δισκος. Οποτε ψαχνει ενα κουτι με ολα τα υπολοιπα (cpu,gpu,psu,ram,mobo,κουτι). Παμε προς intel μερια και μονο. Καθε βοηθεια δεκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 1.Gigabyte Z77X-UD5H2.Intel Core i7 3770 3.MSI GTX 660 Ti Power Edition OC4.Corsair XMS3 8GB DDR3-2000 Kit 5.Corsair 700W New Gaming Series Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 10, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 με αυτά τα λεφτά μπορεί να χώσει GTX680.. στο σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 11, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 mobo: Asrock Z77 Extreme4 | Skroutz.gr 141cpu: Intel Core i5-3570K | Skroutz.gr 221cooler: Corsair Hydro Series H100 Extreme Performance Liquid CPU Cooler | Skroutz.gr 110ram: Corsair XMS3 8GB DDR3-1600 MHz | Skroutz.gr 43ssd: έχει;vga: gtx 680 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr 539psu: Corsair Professional Series HX650W | Skroutz.gr 122case: Corsair Obsidian 550D | Skroutz.gr 1461322 euroΥπο την προυπόθεση ότι έχει ssd και έχει οθόνη με ανάλυση 1920χ1080 minimum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 11, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Έκανες ότι μπορούσες παντως Αγάπη για να βάλεις την Η100. Τι μητρική με 2 χρόνια εγγύηση, τι 1.65v μνήμες, τι εκτίμηση ότι έχει ssd... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 11, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Η μητρική μαμεί και δέρνει .-Οι μνήμες ότι και να βάλει όπως έχουμε ξαναπεί στο θέμα game δεν παίζουν ρόλο. Πιάσε 8 GB λοιπόν απο φτηνές και χαμηλού προφίλ.Την Η100 να μην την βάλω σε pc των 1300 ευρώ;Για τον ssd δεν έκανα εκτίμηση ρωτάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 11, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Τι να σου πω? Για μένα είναι παραπάνω από προφανές ότι κάποιος που αναθέτει σε κάποιους άλλον να ρωτήσει κάποιους τρίτους για να του συνθέσουν το σύστημα, το τελευταία πράγμα που θέλει δίπλα στα αυτιά του είναι η Η100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 11, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Να του βάλω δηλαδή ένα γομάρι για ψύχτρα μέσα στο κουτί να έχει τα ίδια αποτελέσματα με την Η100 και σε ένα 2μηνο να πει θέλω να βγάλω το τούβλο απο το Pc μου;Αν το πρόβλημά σου είναι αυτό να κόψω 30 ευρώ στο χαλαρό και να της βάλω επάνω δύο Be quiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 11, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Δεν έχω πρόβλημα. Κουβέντα κάνουμε. Απλά έτσι όπως είδα το ποστ σου μου φάνηκε ότι ήθελες να την χωρέσεις σώνει και καλά.Γομάρι γιατί να βαλεις? Ορίστε: CoolerMaster GeminII SF524 | Skroutz.gr Κύριος και παίρνει και ssd αν δεν έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 11, 2012 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Εχεις φάει κόλλημα με τις low profile.Απλά σου είπα σε Pc 1300euro ας την βάλει χωράει.Αν θέλει ssd μπορεί να αλλάξει άλλα πράγματα που ΔΕΝ αξίζουν τόσο τα επιπλέον λεφτά που ζητάνε.Οσο για το ντε και καλά δε νομίζω να έκοψα από κάποιο κομμάτι για να την χωρέσω. Ισα ίσα έβαλα και χουβαρνταλίστικη κάρτα γραφικών (το δεν αξίζει το απο πάνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stm00192 Σεπτέμβριος 11, 2012 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Δεν έχω πρόβλημα. Κουβέντα κάνουμε. Απλά έτσι όπως είδα το ποστ σου μου φάνηκε ότι ήθελες να την χωρέσεις σώνει και καλά.Γομάρι γιατί να βαλεις? Ορίστε: CoolerMaster GeminII SF524 | Skroutz.gr Κύριος και παίρνει και ssd αν δεν έχει.Απαπαπααααα...Ας μην συγκρινουμε τις π... με τις βουρτσες.... καρφωωωωωνεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 11, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Mάλλον δεν καταλάβατε τι ήθελα να πω. Δεν συνεχίζω γιατί δεν νομίζω ότι θα γίνω αντιληπτός.Το νόημα είναι αυτό: κάποιος που αναθέτει σε κάποιους άλλον να ρωτήσει κάποιους τρίτους για να του συνθέσουν το σύστημα, το τελευταία πράγμα που θέλει δίπλα στα αυτιά του είναι η Η100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stm00192 Σεπτέμβριος 11, 2012 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Καποιος που προτεινει μια low profile μετρια αλλα ακριβη ψύκτρα σε καποιον που καποιος τρίτος του έχει αναθεσει να του προτείνει σύνθεση ποιο είναι το τελευταια πραγμα που θελει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 11, 2012 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Με το κάποιος κάπου κάποτε μα το Θεό ξέχασα τι ήθελα να γράψω. Σε γενικές γραμμές:Συζήτηση κάνουμε απλά όταν έχεις ένα ποσό κάνεις ένα μοίρασμα. Σε αυτό το μοίρασμα κοιτάς αν χωράει το καλύτερο. Δεν έχει το καλύτερο vfm η Η100 αλλά δεν παύει να είναι αυτή που πετυχαίνει τα καλύτερα temps. Επίσης δεν θα την έχει και μόνιμα στο full για να νιώθει ότι πάει να απογειωθεί.Επίσης όπως και να το κάνουμε άλλη πρόσβαση έχεις στο εσωτερικό του pc σου αν έχεις μία Η100 και άλλη αν έχεις μία αερόψυχτρα παρόμοιων επιδόσεων. Δεν θέλω να με θυμηθώ με την Noctua.Οπότε εκεί σταματάω. Επίσης το ποσό που διαθέτει είναι ποσό ικανό να βάλει και ssd και οθόνη (που δε ξέρουμε ακόμα ποια είναι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 11, 2012 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 @stmΑ) Γιατί πρέπει να ειναι τούμπανο η ψύκτρα?Β) Η low profile προτάθηκε λόγω του επιχειρήματος περί "γομαρόψυκτρας"Γ) Αν πρότεινα την δικιά μου αντί αυτής, θα μου έλεγες ότι την προτείνω επειδή την έχω εγώ. Άρα? Πάλι τα ίδια.Το συμπέρασμα είναι ότι ότι εφόσον δεν το δηλώνει ο άνθρωπος, μάλλον δεν θα πάει για ψάρεμα. Αλλά και να πάει συντηρητικά, θα βολευτεί και με την Gemini. Αν ήθελε κάτι extreme, θα ήξερε ήδη τι να πάρει. Τι δεν μπορείς να καταλάβεις από το παραπάνω?Όταν προτείνεις σε κάποιον κάτι που δεν σου δίνει εξαρχής όλα τα στοιχεία, με ποιό κριτήριο το κάνεις? Με βάση τη συνηθισμένη πρακτική (δεν βάζω h100, δεν με ενδιαφέρει να ανέβω στα charts) ή με βάση τις επιθυμίες σου?@Karmen: Διαφωνώ αλλά δεκτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stm00192 Σεπτέμβριος 11, 2012 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 @stmΑ) Γιατί πρέπει να ειναι τούμπανο η ψύκτρα? Β) Η low profile προτάθηκε λόγω του επιχειρήματος περί "γομαρόψυκτρας" Γ) Αν πρότεινα την δικιά μου αντί αυτής, θα μου έλεγες ότι την προτείνω επειδή την έχω εγώ. Άρα? Πάλι τα ίδια. Το συμπέρασμα είναι ότι ότι εφόσον δεν το δηλώνει ο άνθρωπος, μάλλον δεν θα πάει για ψάρεμα. Αλλά και να πάει συντηρητικά, θα βολευτεί και με την Gemini. Αν ήθελε κάτι extreme, θα ήξερε ήδη τι να πάρει. Τι δεν μπορείς να καταλάβεις από το παραπάνω? Όταν προτείνεις σε κάποιον κάτι που δεν σου δίνει εξαρχής όλα τα στοιχεία, με ποιό κριτήριο το κάνεις? Με βάση τη συνηθισμένη πρακτική (δεν βάζω h100, δεν με ενδιαφέρει να ανέβω στα charts) ή με βάση τις επιθυμίες σου? @Karmen: Διαφωνώ αλλά δεκτό. A) Γιατι πρεπει να πληρώσει μια μετρια ψυκτρα ακριβα ειδικα όταν υπαρχουν καλυτερες και φθηνότρες (βλ. True Spirit)? Απο ποτε μια ψύκτρα σαν την TRUE SPIRIT εγινε γομαροψυκτρα? Γ) Πως με ξερεις, πως με ξερεις!!! Δ) Καιρο ειχα να σου παω λίγο κοντρα και ξετσουτσουνισες μου φαίνεται! Ε) Μαρεσει όταν τσιμπας σαν μια μικρη νοστιμη τσιπουρίτσα!! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 11, 2012 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 [MENTION=23268]Trexx[/MENTION] εξήγησε μου που διαφωνείς αλλα το θεωρείς δεκτόedit: Επίσης διάβαζε με, με προσοχήΝα του βάλω δηλαδή ένα γομάρι για ψύχτρα μέσα στο κουτί να έχει τα ίδια αποτελέσματα με την Η100 και σε ένα 2μηνο να πει θέλω να βγάλω το τούβλο απο το Pc μου;για να έχει "ίδια"/παρόμοια αποτελέσματα θέλει γομάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.