xaris2335 Μάρτιος 15, 2018 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2018 (edited) Γνήσιος απόγονος του Αριστοτέλη Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 15, 2018 από xaris2335 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 15, 2018 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2018 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος xaris2335 έγραψε: διακρίνω ένα μίσος δικό σου απέναντι στο κ Καλογεράκη; Αν ναι ξέρεις τι λένε όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα. Η όπως λέει η θρησκεία μας μάχαιρα έδωσες μάχαιρα θα λάβεις Κόψε τις ρακές σύντεκνε γιατί βλέπεις ανύπαρκτα οράματα….το μίσος είναι σοβαρό συναίσθημα που προϋποθέτει γνωριμία και εγώ πέραν των βίντεο του που βλέπω δεν έχω άλλη σχέση. Νταξ ορφανός είμαι και εγώ, αλλά μέχρι εκεί : P Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 15, 2018 από ΓιαγκΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaris2335 Μάρτιος 15, 2018 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2018 (edited) πριν 17 λεπτά, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε: Κόψε τις ρακές σύντεκνε γιατί βλέπεις ανύπαρκτα οράματα….το μίσος είναι σοβαρό συναίσθημα που προϋποθέτει γνωριμία και εγώ πέραν των βίντεο του που βλέπω δεν έχω άλλη σχέση. Νταξ ορφανός είμαι και εγώ, αλλά μέχρι εκεί : P έτσι μπράβο γιατί να ξέρεις υπάρχει και ο άλλος δρόμος, ο δρόμος του Εισαγγελέα Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 15, 2018 από xaris2335 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 15, 2018 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2018 πριν 13 λεπτά, το μέλος xaris2335 έγραψε: έτσι μπράβο γιατί να ξέρεις υπάρχει και ο άλλος δρόμος, ο δρόμος του Εισαγγελέα Άσε να μαντέψω…βάζεις ρακί στον φραπέ! πρωινιάτικα θα καταστραφείς! ΥΓ Όταν δεν καταλαβαίνουμε κάτι ή μας φαίνεται κάπως, ρωτάμε. Είναι προτιμότερο από το να βγάζουμε ανόητα συμπεράσματα. Είναι νόμος της φύσης όλοι να μείνουμε ορφανοί στο μέλλον αφού το αντίθετο δηλαδή να πεθάνουμε εμείς πρώτοι είναι η μεγαλύτερη κατάρα για ένα γονιό. Ήταν μια σκωπτική ειρωνεία λοιπόν που ταίριαζε με το «άνεργος» αφού με τόσα χρήματα που ξοδεύει προφανώς δεν έπρεπε να το γράψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 15, 2018 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2018 Ειρήνη υμίν. Αναστήσατε ένα θέμα 5.5 χρόνων για να τσακωθείτε; Αυτό το κλειδώνω -μπορείτε να συνεχίσετε πιο αρμονικά τη συζήτηση σε νέο θέμα. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts