GlobalNoiseGR Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2004 Σκεφτομαι να παρω την συγκεκριμενη ψυκτρα αλλα δεν ξερω απο που-ποσο-και αν θα μπορεσω να την εγκαταστησω μονος μου!Στο ΠΛΑΙΣΙΟ την εχει 47 αρα σκεφτηκα μπορω να την βρω πολυ πιο φθηνα!!! Ξερετε που? Επισης εχετε τιποτα αλλες ιδεες να μου προτεινετε για P4 Prescott 3.2Ghz? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΘΟΡΥΒΟ!!! αλλα ουτε υδροψυξη λογω $$$!. Εγκατασταση μπορω να κανω αλλα φοβαμαι γιατι δεν εχω ξανακανει ουτε εχω δει την ακριβη διαδικασια! Ξερεται κανενα καταστημα που να στην τοποθετει?Any Ideas?:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας σε Zalman.... ’ρα απίθανο να την βρείς αλλού φθηνότερα. Η εγκατάστασή της είναι πανεύκολη και πολύ γρήγορή. Αν πας σε μαγαζί να στην βάλουνε πολύ πιθανό είναι να σου πάρουνε λεφτά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlobalNoiseGR Αύγουστος 14, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Τι λετε για αυτη? να την χτυπησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Αύγουστος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 GlobalNoiseGR η SLK είναι μία από τις καλύτερες λύσεις για αέρα αλλά όπως είδες και εσύ είναι ακριβή. Τώρα για τη Zalman είναι και αυτή πολύ καλή (την έχω βάλει σε 3,2 Northwood) και ο Dmylonas έχει δίκιο οπότε άδικα θα ψάξεις.Για την τοποθέτηση δεν έχεις να φοβάσαι τπτ. ’λλωστε όλοι από κάπου ξεκινήσαμε. Κοίτα και στο site της Zalman που έχει flash με τις οδηγίες τοποθέτησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlobalNoiseGR Αύγουστος 14, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 47 εχει η Zalman και 50 εχει ελαχιστη τιμη το παλικαρι στο Flea για την SLK...so? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Αύγουστος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Λες να κλείσει στα 50 βρε GlobalNoiseGR? Αν καταφέρεις να την αγοράσεις σε αυτά τα χρήματα, χτύπα τη γιατί όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode_80 Αύγουστος 16, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Οι λύσεις αυτές είναι αρκετά καλες και φθηνές:http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=4644http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1467Ρίξε μια ματιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.