Jump to content

Sapphire 6870 υψηλη θερμοκρασια

geo1982

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.Εχω την 6870 στο μηχανημα μου απο τα χριστουγεννα του 2010..Ολα καλα μεχρι φετος το καλοκαιρι που παρατηρησα οτι ανεβαζει θερμοκρασια..Ενδεικτικα στο Crysis 2 με 1440x900 και ρυθμιση στο very high και οχι στο ultra εχω την θερμοκρασια να πιανει μεχρι και 90c!!Και το ανεμιστιρακι στο 100%!!Εχει κανεις καμμια ιδεα?

Καλησπέρα και καλωσήρθες στο forum. Καταρχήν το θεωρώ περίεργο με 100%/full στροφές το ανεμιστηράκι η κάρτα σου να ανεβάζει 90άρες σε gaming χωρίς κάν π.χ να τρέξεις ένα stress πρόγραμμα σάν το γνωστό furmark.

Πρίν λάβεις απαντήσεις, καλό θα ήταν να παραθέσεις και τί γίνεται με το υπόλοιπο σύστημα σου από θέματα θερμοκρασιών, άν έχεις δέι διαφορές με ανοιχτό side panel σε περίπτωση που έχει κουτί με τέτοιο και στην οποία περίπτωση τίθεται θέμα Airflow και τέλος να διευκρινήσεις άν έχει κάνει ποτέ overclock την κάρτα μαζί με τους drivers που έχεις περασμένους αυτή την στιγμή. Πόσταρε άν μπορείς το υπόλοιπο σύστημά σου με τα παραπάνω.

Επι της ουσίας, το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι εχθρός για το συγκεκριμένο Hardware και θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα ανέβαζες έτσι και αλλιώς παραπάνω θερμοκρασίες αλλά μπορεί απλώς να είναι θέμα airflow Και στην τελική με ένα καθαρισμούλη στην καρτούλα (ανεμιστηράκι και αλλαγή πάστας) άν μπορείς να το κάνεις, να δείς μεγάλη διαφορά.

Απο airflow δεν νομιζω πως εχω προβλημα..Εχω 9 ανεμιστηρακια στο κουτι.Την πηγα σημερα απο εκει που την πηρα για εναν καθαρισμο(φοβαμαι να βαλω τα χερια μου) και θα την τεσταρω.Παντως το θεμα με την παστα θα το ψαξω.Αν δεν μου αλλαξουν αυτοι θα πρεπει να το κανω εγω..

MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1

CPU

AMD Phenom II X4

Deneb 45nm Technology

RAM

8,00 GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24)

Motherboard

Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-870A-UD3 (Socket M2) 44 °C

Graphics

L222W (1440x900@75Hz)

AMD Radeon HD 6800 Series (ATI) 41 °C

Hard Drives

233GB Western Digital WDC WD2500AAJB-00J3A SCSI Disk Device (SSD) 34 °C

37.3GB Corsair CSSD-F40GB2 ATA Device (SSD)

932GB Western Digital WDC WD10EALS-00Z8A0 ATA Device (SATA) 35 °C

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.