gbak Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2004 Εχω μια απορια πηρα εναν P4 3.2E τον εβαλα ολα καλα τον αναγνωρισε κανονικα αλλα βλεπω κατι περιεργο στο bios startup μου βγαζει cpu 3.2 και απο κατω cpu speed 2.8??? και στα system properties στο general μου βγαζει τα ιδια λετε να χω προβλημα ?? η να θελει κανα πειραγμα απο bios??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Αναβάθμισε στην τελευταία έκδοση του bios τη μητρική σου, λογικά θα έχεις το 1014 ή και κάποιο παλαιότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 15, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 εκανα update το bios σε 1017 και τιποτα παλι τα ιδια!!! μπηκα στην intel και το λεει sto support τωρα τι αλλο μου μενει να κανω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 πρέπει να setάρεις το BIOS της μητρικής σου σωστά προφανώς, βεβαιώσου ότι το Bus του επεξεργαστή σου είναι 200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Το πρόβλημα είναι στον πολλαπλασιαστή, το έχει πάθει και ο DJD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 πιο πολλαπλασιαστή? Αλλάζει πολλαπλασιαστή το mobo ή είναι bug από BIOS. κατά τα άλλα είναι κλειδωμένοι οι Pentium... άρε Soki μόνο εσύ μπόρεσες και τα έσπασες όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 15, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 14:32] πρέπει να setάρεις το BIOS της μητρικής σου σωστά προφανώς, βεβαιώσου ότι το Bus του επεξεργαστή σου είναι 200. το bus ειναι τελικα 200.........το μονο που καταφερα ειναι να πειραξω το overclock και απο 5% να το παω 20% και δουλευει στα 3.36 τωρα με cpu temp 54 σε idle τουλαχιστον καλυτερα ετσι παρα 2.8 .......αν εχετε καμια αλλη ιδεα να προτεινετε.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 15, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Το πρόβλημα είναι στο bios. Δεν μπορεί να αναγνωρίσει σωστά τον cpu και για κάποιον (εμφανώς περίεργο) λόγο του κατεβάζει 2x multiplier. Το ίδιο είχα πάθει εγώ σε μια Epox και ο ΔΔΑ σε μια P4C800 αν θυμάμαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 15, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Παίξε με μεγαλύτερο fsb.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 15, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 18:13] Το πρόβλημα είναι στο bios. Δεν μπορεί να αναγνωρίσει σωστά τον cpu και για κάποιον (εμφανώς περίεργο) λόγο του κατεβάζει 2x multiplier. Το ίδιο είχα πάθει εγώ σε μια Epox και ο ΔΔΑ σε μια P4C800 αν θυμάμαι καλά. λετε να ναι μουφα ο Presscott !!! να τον στειλω πισω να μου δωσουν αλλο.....κριμα και ειναι malaysia....μαλλον θα δοκιμασω να φορεσω ενος κολλητου εναν 3.0E και αμα τα ιδια τοτε εχει φαει κολλημα το bios!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 15, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Δεν έχει κανένα πρόβλημα ο Prescott. Τα bios έχουν το πρόβλημα. Βάλτου το τελευταίο και πιθανότατα θα στρώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 15, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 ρε DJD εβαλα το τελευταιο bios 1017 αλλα τα ιδια δεν ξερω τι αλλο μου μενει να κανω....να ξανακανω flash to bios?? με μια προηγουμενη version?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 15, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Clear CMOS έκαμες? Σβήστα όλα PSU κλπ και κάνε CCMOS (βγάλε και την μπαταρία) και δες τι γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 15, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 2-3 φορες εκανα και jumper και μπαταρια τιποτα σου λεω εχει φαει κολλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 15, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 τελικα τα καταφερα BIOS ητανε ειχατε δικιο!! εκανα ενα τελευταιο flash το bios με το afudos που δινει η asus αλλα μεσω ms-dos και επιτελους ο πραγματικος cpu εμφανισθει!!!!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.