Jump to content

Νεο πσι οποιος μπορει να με φωτιση

mpiftekaki

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mpiftekaki

Γεαια σας παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ...

Και πολυ νιουμπι σε πολλα θεματα..

Θελω απο την αρχη να στυσω ενα πσι...

Δεν εχω τιποτα ολα καινουρια απο την αρχη..ω

Αρχικα θα σας πω οτι διαθετω μαχ 800 ευρω

και οτι θελω στανταρ cpu ι7 2600κ..και σκληρο δισκο solid state μικρης χωριτικοτητας.

τα υπολοιπα δεν τα ξερω οσο και αν εχω ψαξει δεν μπορω να καταληξω..

οποτε θελω τισ γνωσεις σας...

να σας πωμονο οτι απο ο/c δεν σκαμπαζω αλλα υπαρχει περιπτωση να μου κανουν γνωστη οποτε ας το εχουμε στο μυαλο οτι ισως μπορει να γινει κατι...

Ευχαριστω Μαριος

Αν θες βοηθεια με το στησιμο κ μενεις Πειραια, μπορεις να ερθεις στο γραφειο μου να το κανουμε παρεουλα.

:suicide2:

Αν θες βοηθεια με το στησιμο κ μενεις Πειραια, μπορεις να ερθεις στο γραφειο μου να το κανουμε παρεουλα.

Πιστεψε με θα το ηθελα πολυ..αλλα μενω ροδο οποτε ειμαι λιγο μακρυα..ατυχησα...

βασικές ερωτήσεις...

θα παίζεις παιχνίδια ή όχι;

Θα τρέχεις κάποιο πρόγραμμα του στυλ photoshop, 3d rendering κλπ?

Οθόνη kwyboard mouse έχεις?

βασικές ερωτήσεις...

θα παίζεις παιχνίδια ή όχι;

Θα τρέχεις κάποιο πρόγραμμα του στυλ photoshop, 3d rendering κλπ?

Οθόνη kwyboard mouse έχεις?

Παιχνιδια οχι.θα χρησιμοποιω corel kai photoshop αλλα για ερασιτεχνικη δουλεια δεν θελω τρελα πραγματα.ισως να μου φτανει και του επεξεργαστη .

Εχω δεν θελω προς τονπαρων..θα συνδεσω με με hdmi την τηλ-μονιτορ που εχω lgm2250d..

Εχω και ενα κουτι αλλα ειναι παλιο και θα ηθελα να το αλλαξω..

Οτι χρειαζεται αλλο πες μου εδω ειμαι για να μου πειτε γνωμες.

Ευχαριστω πολυ..

PSU :: Thermaltake Power Supply 630W ATX 24 pin Berlin W0393RE Active-PFC Retail - Visionstudio.gr 57,12

MEMORY :: Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL8 1600MHz (CMZ8GX3M2A1600C8R) (Kit 2 x 4096) - Visionstudio.gr 61.84

HDD :: OCZ 60GB Agility III AGT3-25SAT3-60G Solid State Drive SATA III SSD 2.5'' - Visionstudio.gr 56,7

HDD :: Seagate 1TB Barracuda 7200.12 ST1000DM003 SATA III 7200rpm 64MB - Visionstudio.gr 80,7

CD/DVD-RW :: Sony DVD±RW AD-7280S Dual Layer SATA Black Bulk - Visionstudio.gr 18.3

MOTHERBOARD :: Gigabyte Socket 1155 GA-Z77M-D3H GLan Audio Raid - Visionstudio.gr 96.2

CASE :: Thermaltake Commander MS-III VO100A1W2N Midi Tower no PSU Black - Visionstudio.gr 54,1

PROCESSOR :: Intel Core i7 2600 3.4 GHz Quad Core Socket 1155 95W Box (BX80623I72600) - Visionstudio.gr 294

Σύνολο: 719 euros

Τα διάλεξα μόνο από αυτό το μαγαζί αλλά πάνω κάτω σε άλλα μαγαζιά, λίγο σκρουτζ κλπ θα τα βρεις και πιο φτηνά.

Επίσης σου προτείνω να σκεφτείς την επιλογή του 3770Κ, αν σου περισσεύουν. Keyboard και ποντίκι δεν έβαλα. Πάρε ότι πιο απλό ή ότι σε βολεύει. Περίμενε και προτάσεις από τα υπόλοιπα τσακάλια εδώ μέσα. Μπορεί να έχουν κάποια καλή πρόταση ή προσφορά που εγώ δεν είδα.

PSU :: Thermaltake Power Supply 630W ATX 24 pin Berlin W0393RE Active-PFC Retail - Visionstudio.gr 57,12

MEMORY :: Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL8 1600MHz (CMZ8GX3M2A1600C8R) (Kit 2 x 4096) - Visionstudio.gr 61.84

HDD :: OCZ 60GB Agility III AGT3-25SAT3-60G Solid State Drive SATA III SSD 2.5'' - Visionstudio.gr 56,7

HDD :: Seagate 1TB Barracuda 7200.12 ST1000DM003 SATA III 7200rpm 64MB - Visionstudio.gr 80,7

CD/DVD-RW :: Sony DVD±RW AD-7280S Dual Layer SATA Black Bulk - Visionstudio.gr 18.3

MOTHERBOARD :: Gigabyte Socket 1155 GA-Z77M-D3H GLan Audio Raid - Visionstudio.gr 96.2

CASE :: Thermaltake Commander MS-III VO100A1W2N Midi Tower no PSU Black - Visionstudio.gr 54,1

PROCESSOR :: Intel Core i7 2600 3.4 GHz Quad Core Socket 1155 95W Box (BX80623I72600) - Visionstudio.gr 294

Σύνολο: 719 euros

Τα διάλεξα μόνο από αυτό το μαγαζί αλλά πάνω κάτω σε άλλα μαγαζιά, λίγο σκρουτζ κλπ θα τα βρεις και πιο φτηνά.

Επίσης σου προτείνω να σκεφτείς την επιλογή του 3770Κ, αν σου περισσεύουν. Keyboard και ποντίκι δεν έβαλα. Πάρε ότι πιο απλό ή ότι σε βολεύει. Περίμενε και προτάσεις από τα υπόλοιπα τσακάλια εδώ μέσα. Μπορεί να έχουν κάποια καλή πρόταση ή προσφορά που εγώ δεν είδα.

λοιπον 1)θελω αλλη μητρικη για να εκμεταλευτω του επεξεργαστη

Ενσωματωμένη συχνότητα γραφικών: 850Mhz (1350MHz. Turbo Mode). Τα ενσωματωμένα γραφικά λειτουργούν μόνο αν ο επεξεργαστής εγκατασταθεί σε αντίστοιχης τεχνολογίας μητρική κάρτα με chipset Η67, P67. 2)Σκληρο δισκο για αρχη δεν θα παρω εχω ηδη...οποτε πεφτει το κοστοσ σιγα σιγα...

3)θα παρω τον 2600κ γιατι υπαρχει μια περιπτωση ο/c

4)δωσε και μια ψυκτρα κατα την γνωμη σου καλη (για την περιθπτωση του ο/c)

5)πεσ μου σε παρακαλω εαν μπορεις και τισ διαφορεσ τοθ 3770 δεν εχει μεγαλεσ διαφορεσ στα χρηματα αλλα αξιζει η δεν θα καταλαβω διαφορα?

Aυτα :))

1. το Ζ77 είναι η εξέλιξη του P67/H67...οπότε θα εκμεταλλευτείς μια χαρά την ενσωματωμένη gpu. Αυτήν την μητρική έχω εγώ και είναι κομπλέ. Με Η67 επίσης δεν κάνεις OC. Με Ρ67 κάνεις OC αλλά δεν έχεις internal gpu. Συνεπώς Ζ77 και αυτή που λέω :D

2. Ο σκληρός είναι Sata? (για να είσαι σίγουρος ότι θα παίξει)

3. ο 3770κ είναι η εξέλιξη του Core i7 2600K. Επίσης overclockαρει κανονικότατα.

4. COOLER :: Cpu Cooler Arctic Freezer 13 CO for Intel and AMD Socket 754 / 775 / 939 / 1155 / 1156 / 1366 / AM2 / AM2+ / AM3 - Visionstudio.gr

Η μεγάλη διαφορά στον 3770Κ είναι η internal gpu η οποία έχει 50% (νομίζω) καλύτερες επιδόσεις από αυτήν του 2600Κ. Σε επιδόσεις είναι καλύτερος αλλά δεν θα το πολυκαταλάβεις.

1. το Ζ77 είναι η εξέλιξη του P67/H67...οπότε θα εκμεταλλευτείς μια χαρά την ενσωματωμένη gpu. Αυτήν την μητρική έχω εγώ και είναι κομπλέ. Με Η67 επίσης δεν κάνεις OC. Με Ρ67 κάνεις OC αλλά δεν έχεις internal gpu. Συνεπώς Ζ77 και αυτή που λέω :D

2. Ο σκληρός είναι Sata? (για να είσαι σίγουρος ότι θα παίξει)

3. ο 3770κ είναι η εξέλιξη του Core i7 2600K. Επίσης overclockαρει κανονικότατα.

4. COOLER :: Cpu Cooler Arctic Freezer 13 CO for Intel and AMD Socket 754 / 775 / 939 / 1155 / 1156 / 1366 / AM2 / AM2+ / AM3 - Visionstudio.gr

Η μεγάλη διαφορά στον 3770Κ είναι η internal gpu η οποία έχει 50% (νομίζω) καλύτερες επιδόσεις από αυτήν του 2600Κ. Σε επιδόσεις είναι καλύτερος αλλά δεν θα το πολυκαταλάβεις.

\

οκκ σε ευχαριστω πολυ αρκετα ικανοποιημενος..θα δω τωρα που θα καταληξω...θα παρω και ανεμιστηρακια και ειμαι ετοιμοσ...μια που σε βρηκα το ο/c ακουσα σε αυτουσ τους επεξεργαστες ειναι ευκολο.(δεν εχω ξανα κανει ειναι η αληθεια αλλα θελω να ασχοληθω)Εαν φυσικα ειναι ευκολο και δεν κλαιω τιποτα:D

στον 3570Κ που έχω αύξησα απλά τον πολλαπλασιαστή (για να το δοκιμάσω και μόνο) στα 20Χ και πήγε στα 4ghz για πλάκα...ανάλογα θα παίξει και ο 3770Κ...Τώρα ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙΣ με ρεύματα και λοιπά γιατί θέλει τέχνη που κάποιοι εδώ μέσα έχουν και επίσης πρέπει να μάθεις πρώτα τι κάνεις...Συνεπώς επειδή είσαι αρχάριος, σου προτείνω να προχωρήσεις με κάτι basic σαν την gigabyte που και λίγο OC το κάνει.

Αν θες πάντως πιο extreme λύσεις, πρέπει να πάς σε extreme μητρική (των 200€+).

στον 3570Κ που έχω αύξησα απλά τον πολλαπλασιαστή (για να το δοκιμάσω και μόνο) στα 20Χ και πήγε στα 4ghz για πλάκα...ανάλογα θα παίξει και ο 3770Κ...Τώρα ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙΣ με ρεύματα και λοιπά γιατί θέλει τέχνη που κάποιοι εδώ μέσα έχουν και επίσης πρέπει να μάθεις πρώτα τι κάνεις...Συνεπώς επειδή είσαι αρχάριος, σου προτείνω να προχωρήσεις με κάτι basic σαν την gigabyte που και λίγο OC το κάνει.

Αν θες πάντως πιο extreme λύσεις, πρέπει να πάς σε extreme μητρική (των 200€+).

πολλ

oxi ενταξει λιγο και ειμαστε οκ και νομιζω οτι με λιγο μπορει να μην χρειαζεται και αλλη ψυκτρα ε?

για να γλυτωσω απο εκει...να βαλω αλλου;)

οποτε μονο τον πολλαπλασιαστη πειραζω ουσιαστικα?

ολα τεχνη θελουν αρκει να μαθεισ και να μπεισ στην λογικη των μηχανηματων;)

Ναι το προσεξα..οκ ειναστε δηλαδη με αυτα ε καμια αντιπροταση:ρ

Ας το τελιωποιησουμε και να το κλεισουνε ρωτοντας κ ποσα και πια ανεμισηρακια να παρω..:))

[MENTION=25629]mpiftekaki[/MENTION]

αξιζει να δωσεις 25 ευρω παραπανω και να παρεις τον 120αρη τον Agility αντι για τον μικρο

ο μικρος δεν θα σου φτανει αμα περασεις κανα 2 παιχνιδια ή καποιες μεγαλες σουιτες προγραμματων

επισης η διαφορα τιμης 2600κ με τον 3770κ ειναι πολυ μικρη οποτε δες αν σε παιρνει και τσιμπα τον 3770k γιατι οπως ειπε και ο [MENTION=22080]tavliban[/MENTION] καλυτερη gpu πανω οποτε την αξιζει αυτη τη μικρη επιπλεον διαφορα

επιπλεον φουρφουρια δεν χρειαζεσαι γιατι το κουτι σου εχει πανω

@mpiftekaki

αξιζει να δωσεις 25 ευρω παραπανω και να παρεις τον 120αρη τον Agility αντι για τον μικρο

ο μικρος δεν θα σου φτανει αμα περασεις κανα 2 παιχνιδια ή καποιες μεγαλες σουιτες προγραμματων

επισης η διαφορα τιμης 2600κ με τον 3770κ ειναι πολυ μικρη οποτε δες αν σε παιρνει και τσιμπα τον 3770k γιατι οπως ειπε και ο @tavliban καλυτερη gpu πανω οποτε την αξιζει αυτη τη μικρη επιπλεον διαφορα

επιπλεον φουρφουρια δεν χρειαζεσαι γιατι το κουτι σου ζεχει πανω

αααααααααα μαλιστα......οκ καπου στα 680 βγαινει...το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βαλω δοσεις :ρρρρ

θα δω τι θα κανωωωω...ειμαι προθυμος και για αλλη συζητηση...οποτε ακουωωω:ρ

ενα ανεμιστηρακι εχει τ οcase ομως τωρα που το ειδα...

εχει και κατι αλλα ωραια πρεπει να προσεξω κατι στο case μην παρω καμια λαλακια και δεν κουμπωνει τπτ?

εκτοσ φυσικα απο το atx..

Στο κουτί δεν χρειάζεται να προσέξεις κάτι ιδιαίτερα (όλα είναι με στάνταρ) για να μπορείς να στήσεις ένα σύστημα. Αν μιλάμε για το Commander MS-III που σου έδειξε ο tavliban.

Χωράει ATX μητρική.

Έχει αρκετό πλάτος, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα με ψηλές ψύκτρες επεξεργαστή.

Όπως είπες έχει έναν ανεμιστήρα. Αν βάλεις και έναν 12αρη μπροστά με 1000~1200 στροφές, πιστεύω θα είναι εντάξει.

Όταν θα ψαχτείς με overclock και ψύκτρα επεξεργαστή, βάζεις αν χρειαστεί άλλον ένα στην οροφή (ή και 1 στην βάση αν ζεστάνει πολύ το πράμα!).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.