Nephiλiμ Σεπτέμβριος 15, 2012 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 Link brother, Link ! Nokia Lumia 800 - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 15, 2012 Author #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 τα ακουστικά πραγματικά αξίζουν αλλά πάει πολύ το κασέρι.. στην ουσία είναι +200ευρώ, απο τιμή skroutz, το πακέτο του πλαισίου.Απο μεταπωλητική αξία πως πάνε τα Nokia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 15, 2012 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 τα ακουστικά πραγματικά αξίζουν αλλά πάει πολύ το κασέρι.. στην ουσία είναι +200ευρώ, απο τιμή skroutz, το πακέτο του πλαισίου.Απο μεταπωλητική αξία πως πάνε τα Nokia?Κοιτα η διαφορα τιμης ειναι -λογικα- λογω επισημης αντιπροσωπιας εναντι των παραεισαγωγων.Τα ακουστικα δεν ξερω τι λενε σαν ακουστικα.Δεν τα εχω ακουσει.Μεταπωλητικη αξια ΜΟΝΟ τα Apple.Ολα τα αλλα....αστο....Απλως αν ειναι να κρατησεις μια συσκευη 2-3 χρονια τα € τα "εβγαλε", μετα το δινεις στη μαμα/μπαμπα/αδερφια και πας σε κατι νεο....Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Σεπτέμβριος 24, 2012 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 αν θες android τοτε NEXUS S (αυτο εχω ειναι κομπλε, 200 ευρω το ειχα παρει περσυ XMas απο το πλαισιο), αν και θα μου πεις ειναι Out of date & παλιατζουρα. παντως εμενα με καλυπτει. αν ειναι να το αλλαξω θα προβω σε αγορα κινητου απο 300 ευροπουλα και πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 24, 2012 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Το service της Nokia το έχει ακόμα η Arvato ? Αν ναι... ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ !!!! (ελπίζω να είναι αρκετά μεγάλα τα γράμματα). Ότι και να πας εκεί για service, θα βρούνε ΣΙΓΟΥΡΑ μέσα υγρασία και θα σου το βγάλουν εκτός εγγύησης.ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ, αν είναι ακόμα η Arvato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 24, 2012 Author #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Το service της Nokia το έχει ακόμα η Arvato ? Αν ναι... ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ !!!! (ελπίζω να είναι αρκετά μεγάλα τα γράμματα). Ότι και να πας εκεί για service, θα βρούνε ΣΙΓΟΥΡΑ μέσα υγρασία και θα σου το βγάλουν εκτός εγγύησης.ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ, αν είναι ακόμα η Arvato.την συγκεκριμένη τακτική ακολουθούν πολλοί κατασκευαστές κινητών. Και είναι και λίγο στο πόσο τυχερός είσαι με τον τύπο στο service που θα το δει. Μπορεί να στο βγάλει εκτός εγγύησης με μια μόνο γρατζουνιά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 24, 2012 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Η Arvato όμως το έχει πολιτική. Μιλάω από προσωπική εμπειρία. Δεν το αναφέρω "επειδή το έχω ακούσει". Είμασταν 5 άτομα στη σειρά για να παραλάβουμε και είπαν και στους 5 το ίδιο ακριβώς πράγμα. Τυχαίο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.