ts0gl1s Σεπτέμβριος 9, 2012 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Ξέχασαν να γυρίσουν το ημερολόγιο μπροστάhttp://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/8748_1804_205_2159_30_380_27_25_28_26/Burg_or_Emporia_or_HTC_or_Huawei_or_LG_or_MLS_or_Motorola_or_Nokia_or_Samsung_or_Sony-Ericsson.html?price_min=280&price_max=330 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Σεπτέμβριος 10, 2012 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 κάτι τέτοιο;Htc One VSpecs Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Σεπτέμβριος 10, 2012 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 κάτι τέτοιο;Htc One VSpecs260€ χωρίς κάμερα για βιντεοκλήσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Σεπτέμβριος 10, 2012 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 260€ χωρίς κάμερα για βιντεοκλήσεις; Εμ, που το βάζεις αυτό! Anyway, το Ace 2 φαίνεται καλύτερη λύση (με βάση τα specs πάντα) για την android πλατφόρμα. Για το Lumia δεν ξέρω, δεν το έχω χρησιμοποιήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 10, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 είδα κάτι review στο youtube με το Lumia και ρε γμτ το κινητό είναι πολύ όμορφο, κομψό, στιβαρό και Νοκια. το θέλει και ο ξάδερφος, αλλά 2 παρατηρήσεις εκτός του ότι δεν υποστηρίζει flash player: το OS ψιλοξενερώνει δεν φένεται πολύ ευέλικτο και προσαρμόσιμο στα μέτρα σου. και επίσης ακούω παράπονα για το blur στην κάμερα του αν και 8 MP δεν βγάζει πολύ "καθαρές" φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Σεπτέμβριος 10, 2012 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Και εγώ θα γίνω σπαστικός.Αν θέλεις κάμερα τρομερή Galaxy W. Η καλύτερη κάμερα σε κινητό που έχω δεί μέχρι τώρα. Με έχει αφήσει άφονο και ας είναι και 5mp μόνο. Τραβάει και φοβερό video αλλά και τρομερές φωτογραφίες καλύτερες φωτό απο κινητό δεν έχω δεί κανένα.Κατά τα άλλα είναι μέτριο προς καλό το κινητό χωρίς κολλήματα κλπ. Παίζει να έχει ένα μικρό θέμα με το μικρόφωνο αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί γενικά η γυναίκα μου μιλάει χαμηλόφωνα, δεν την άκουγα καλά με κανένα κινητό. Συν οτι εγώ το πήρα μεταχειρισμένο και ίσως έχει χαλάσει λίγο το μικρόφωνο ο προηγούμενος κάτοχος.Βέβαια δε θα πάρει ICS απο την Samsung το Galaxy W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 10, 2012 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Άμα θες android, πάρε nexus s.Αλλιώς lumia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 10, 2012 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Για used δεν κοιτάς καθόλου; Με λιγότερα από τα λεφτά που δίνεις μπορείς να βρεις ένα Galaxy S2, και στα ~300 ένα Galaxy Nexus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 10, 2012 Author #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 τα φοβάμαι τα used κινητά, όχι ότι δεν παίρνω γενικά μεταχειρισμένα πράγματα για υπολογιστές κτλπ, απλά για τα κινητά έχω έναν φόβο στο ότι είναι πολύ πιο εύκολο να έχουν πρόβλημα απο ότιδήποτε άλλο γιατί ο χρήστης τα κουβαλάει όλη μέρα μαζί του. Επίσης τα S2 και Nexus απο ότι ξέρως είναι πάνω απο 4.0". Δεν θέλουμε τόσο μεγάλη οθόνη, δεν αρέσει στον ξάδερφο Μάλλον για το ACE 2 μας βλέπω, είναι αρκετά ολοκληρωμένο mobile χωρίς ιδιαίτερα ψεγάδια σε πολύ λογική τιμή γι'αυτά που προσφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 10, 2012 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 είδα κάτι review στο youtube με το Lumia και ρε γμτ το κινητό είναι πολύ όμορφο, κομψό, στιβαρό και Νοκια. το θέλει και ο ξάδερφος, αλλά 2 παρατηρήσεις εκτός του ότι δεν υποστηρίζει flash player: το OS ψιλοξενερώνει δεν φένεται πολύ ευέλικτο και προσαρμόσιμο στα μέτρα σου. και επίσης ακούω παράπονα για το blur στην κάμερα του αν και 8 MP δεν βγάζει πολύ "καθαρές" φωτογραφίες.Καμια πλατφορμα απο τις 3 -droid,ios,WP- ΔΕΝ υποστηριζει επισημα Flash.Το θεμα με την καμερα επηρεαζε μερικα κομματια, οταν πρωτοβγηκε, και φτιαχτηκε με firmware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Σεπτέμβριος 10, 2012 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Καμια πλατφορμα απο τις 3 -droid,ios,WP- ΔΕΝ υποστηριζει επισημα Flash.Το θεμα με την καμερα επηρεαζε μερικα κομματια, οταν πρωτοβγηκε, και φτιαχτηκε με firmware.Στην παραπληροφόρηση πρώτοι είμαστε όταν πρόκειται για wp.Η jelly bean κόβει το support για flash,μέχρι την ICS υποστήριζε ΕΠΙΣΗΜΑ flash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 10, 2012 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 LUMIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Σεπτέμβριος 10, 2012 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Το samsung galaxy nexus για περιπου 70 € (στα 370€) ενω (300) συγκριση απο Π. παραπανω πιστευω πρεπει να αξιζει σε σχεση με το ace 2. Σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 10, 2012 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Εννοείται: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 10, 2012 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Στην παραπληροφόρηση πρώτοι είμαστε όταν πρόκειται για wp.Η jelly bean κόβει το support για flash,μέχρι την ICS υποστήριζε ΕΠΙΣΗΜΑ flash.Γιατι ειπα εγω κατι διαφορετικο?Απο Αυγουστο πουλο το flash.Edit:Μιλα καλυτερα, δεν με ξερεις και απο χθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Σεπτέμβριος 10, 2012 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Γιατι ειπα εγω κατι διαφορετικο?Απο Αυγουστο πουλο το flash.Edit:Μιλα καλυτερα, δεν με ξερεις και απο χθες.Ξέρεις πολλές συσκευές που να έχουν jelly bean;;;Το 99% δηλαδή υποστηρίζει flash,άρα άτοπο αυτό που είπες.Δεν χρειάζεται να σε ξέρω,βλέπω πώς μιλάς και απαντάω με τον ίδιο τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Σεπτέμβριος 13, 2012 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2012 ...το Lumia 800 το βλεπω στα 270€ στο σκρουτζ κ σχεδον μερα παρα μερα πεφτει. Το ιδιο και το 900αρι που εχει 380€.Να περιμενω τα 820/920 μηπως πεσει κ αλλο η τιμη τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 15, 2012 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 ...το Lumia 800 το βλεπω στα 270€ στο σκρουτζ κ σχεδον μερα παρα μερα πεφτει. Το ιδιο και το 900αρι που εχει 380€.Να περιμενω τα 820/920 μηπως πεσει κ αλλο η τιμη τους?No idea.Με την τεχνολογια δυστυχως "στοιχηματιζεις".Ειδα το Π. που εφερε το πακετακι Lumia 800 + Monster Headphones (μονα τους τα ακουστικα τα πουλανε 3κατοσταρικα btw)Το μονο που ξερω ειναι οτι φιλος μου με ρωτησε τι να παρει,του προτεινα 2-3 droid και το Lumia -ειχε Android "smartphone" - και πηγε σε Lumia 800 και απλα το λατρεψε.Αυτο μετραει για μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Σεπτέμβριος 15, 2012 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 Κάποιο λάθος υπάρχει εδώ μιας και το flash player μπορεί να υπάρξει ακόμα και στο 4.1. Οπότε άμα το χρειάζεται δεν υπάρχει πρόβλημα στο android Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 15, 2012 Author #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 No idea.Ειδα το Π. που εφερε το πακετακι Lumia 800 + Monster Headphones (μονα τους τα ακουστικα τα πουλανε 3κατοσταρικα btw) Link brother, Link ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.