HellhammeR Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2012 Κάποια γνώμη για κινητό έως αυτήν την τιμή? Είναι για τον ξαδερφάκι μου με έχει πρήξει και έχω καιρό να ασχοληθώ με mobiles.Αυτά που του άρεσαν είναι αυτά:Nokia Lumia 800 16GB | Skroutz.grSamsung Galaxy Ace 2 | Skroutz.grLG Optimus 2X (P990) | Skroutz.grΠοιο θα παίρνατε απο αυτά? :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Σεπτέμβριος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Μακρυά απο LG. Το software support είναι για τα μπάζα. Σωστή rom παίζει να μην έχουν βγάλει ακόμα.Το ace απο χαρακτηριστικά φαίνεται καλό. Μόνο το πρώτο ace έχω δουλέψει και δεν έχω γνώμη απο το 2. Το 1ο πάντως ήταν καλό σε γενικές γραμμές.Lumia: Τα φοβάμαι λίγο τα windows phone και δεν έχω άποψη γιατί δε δούλεψα ποτέ κανένα. Αλλά windows σε κινητό ότι έχω δουλέψει παλιότερα απλά τα σιχάθηκα.Εγώ θα πρότεινα κάποιο απο τα παρακάτωSamsung Galaxy W (i8150) | Skroutz.gr(Το πήρα στη γυναίκα μου ύστερα απο το 2x που είχε και πραγματικά είμαι υπερευχαριστημένος. Τρομερή κάμερα και κολλήματα σπάνια έως ποτέ)Sony Ericsson Xperia Arc S | Skroutz.gr(Το έχει μια ξαδέρφη μου, μου έχει πει οτι ψιλοκόλαγε αλλά ακόμα δεν έχει κάνει update σε ICS για να πώ οτι είναι μια χαρά)Sony Ericsson Xperia Ray | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Σεπτέμβριος 9, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 ...πολλα δεν ειναι 290€ για το Lumia?...(τη στιγμη που βγηκε το καινουριο...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 9, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 ...πολλα δεν ειναι 290€ για το Lumia?...(τη στιγμη που βγηκε το καινουριο...)Ποιο καινουργιο βγηκε?Πολυ κομπλε η τιμουλα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Σεπτέμβριος 9, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 ...δε ξερω. Ρωταω. Γιατι κ γω ψαχνω για κινητο κατω των 300€, και στις πρωτες επιλογες ειναι το lumia.Απλα μου φαινεται πολυ το 290αρι για το Lumia 800 τη στιγμη που παρουσιαστηκαν τα νεα κ γνωριζοντας οτι αυτο δε παιρνει αναβαθμιση σε σε Win 8. (οχι πως εχει καποια ιδιαιτερη σημασια αλλα λεμε τωρα....)**Το 820 ποσο κοστολογειται?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Σεπτέμβριος 9, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Δεν αξιζει να παρεις το lg εκτος αμα εχεις ορεξη να βαζεις custom roms..Για τα αλλα δεν εχω γνωμη..Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 9, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Galaxy s plus νομιζω παιζει στα 220, ειναι αρκετα καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 9, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Galaxy s plus νομιζω παιζει στα 220, ειναι αρκετα καλοΞεχνας ομως ROMS/support etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 9, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Γιατι τα ξεχνας? Αν δε κανω λαθος εχει τοσες ρομ στο xda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 9, 2012 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Γιατι τα ξεχνας? Αν δε κανω λαθος εχει τοσες ρομ στο xdaΚαμια σοβαρη διανομη/ομαδα δεν ασχολειτε με variants παρα μονο μεμονωμένα ατομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 9, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 μάλλον για το Ace 2 γέρνει η ζυγαριά. Το Nokia με windows OS είναι τόσο δύσχρηστο και bugie? Τα Nokia τα ήξερα για σκυλιά, πολύ καλό durability με αρκετή διάρκεια η μπαταρία τους. Δεν ξέρω με αυτά τα Lumia τι γίνετε βέβαια. Για τα Sony έχω ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια για την αξιοπιστία τους. Βγάζουν πολλά προβληματάκια απο γνωστούς που ξέρω, συγκεκριμένα στα μικρά (x10 mini, x10 pro, mini 3.0"). Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Σεπτέμβριος 9, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Μη συγκρίνεις τα x10. Φοράγανε όλα παλιές rom και γενικά τα android πριν 2.3.4 ήταν buggy σχεδόν όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 9, 2012 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 μάλλον για το Ace 2 γέρνει η ζυγαριά. Το Nokia με windows OS είναι τόσο δύσχρηστο και bugie? Τα Nokia τα ήξερα για σκυλιά, πολύ καλό durability με αρκετή διάρκεια η μπαταρία τους. Δεν ξέρω με αυτά τα Lumia τι γίνετε βέβαια. .Πιο ευκολη και user friendly πλατφορμα απο τα WP, απλα δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη.Σκυλι ειναι,κουκλι και δεν εχει να ζηλεψει κατι απο τα αλλα 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Σεπτέμβριος 9, 2012 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Κάποια γνώμη για κινητό έως αυτήν την τιμή? Είναι για τον ξαδερφάκι μου με έχει πρήξει και έχω καιρό να ασχοληθώ με mobiles.Αυτά που του άρεσαν είναι αυτά:Nokia Lumia 800 16GB | Skroutz.grSamsung Galaxy Ace 2 | Skroutz.grLG Optimus 2X (P990) | Skroutz.grΠοιο θα παίρνατε απο αυτά? :daisy:Χρήση κινητού; Άμα είναι τα κλασικά net, social media, SMS και τηλέφωνο, το Lumia με κλειστά τα μάτια Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 9, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Χρήση κινητού; Άμα είναι τα κλασικά net, social media, SMS και τηλέφωνο, το Lumia με κλειστά τα μάτια Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2αυτά, και να τραβάει καλές φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 9, 2012 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 αυτά, και να τραβάει καλές φωτογραφίες. Lumia λεμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Σεπτέμβριος 9, 2012 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 HTC Legend | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 9, 2012 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 HTC Legend | Skroutz.gr 320 x 480 pixels, 3.2 inches (~180 ppi pixel density)Ισχύς Επεξεργαστή600 MHzΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ 300 €? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Σεπτέμβριος 9, 2012 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Ότι λέει ο τσιφούτης απλά εμένα μου αρέσουν τα htc και το έβαλα αλλά αυτή η διαφορά στα 100 ευρώ από τα αλλά μαγαζιά τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 9, 2012 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Ναι πριν 2 χρονια ισως ειχε τοσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.