Jump to content

Επιλογή κινητού κάτω απο 300€

HellhammeR

Recommended Posts

Κάποια γνώμη για κινητό έως αυτήν την τιμή?

Είναι για τον ξαδερφάκι μου με έχει πρήξει και έχω καιρό να ασχοληθώ με mobiles.

Αυτά που του άρεσαν είναι αυτά:

Nokia Lumia 800 16GB | Skroutz.gr

Samsung Galaxy Ace 2 | Skroutz.gr

LG Optimus 2X (P990) | Skroutz.gr

Ποιο θα παίρνατε απο αυτά? :daisy:

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Μακρυά απο LG. Το software support είναι για τα μπάζα. Σωστή rom παίζει να μην έχουν βγάλει ακόμα.

Το ace απο χαρακτηριστικά φαίνεται καλό. Μόνο το πρώτο ace έχω δουλέψει και δεν έχω γνώμη απο το 2. Το 1ο πάντως ήταν καλό σε γενικές γραμμές.

Lumia: Τα φοβάμαι λίγο τα windows phone και δεν έχω άποψη γιατί δε δούλεψα ποτέ κανένα. Αλλά windows σε κινητό ότι έχω δουλέψει παλιότερα απλά τα σιχάθηκα.

Εγώ θα πρότεινα κάποιο απο τα παρακάτω

Samsung Galaxy W (i8150) | Skroutz.gr

(Το πήρα στη γυναίκα μου ύστερα απο το 2x που είχε και πραγματικά είμαι υπερευχαριστημένος. Τρομερή κάμερα και κολλήματα σπάνια έως ποτέ)

Sony Ericsson Xperia Arc S | Skroutz.gr

(Το έχει μια ξαδέρφη μου, μου έχει πει οτι ψιλοκόλαγε αλλά ακόμα δεν έχει κάνει update σε ICS για να πώ οτι είναι μια χαρά)

Sony Ericsson Xperia Ray | Skroutz.gr

...δε ξερω. Ρωταω. Γιατι κ γω ψαχνω για κινητο κατω των 300€, και στις πρωτες επιλογες ειναι το lumia.

Απλα μου φαινεται πολυ το 290αρι για το Lumia 800 τη στιγμη που παρουσιαστηκαν τα νεα κ γνωριζοντας οτι αυτο δε παιρνει αναβαθμιση σε σε Win 8. (οχι πως εχει καποια ιδιαιτερη σημασια αλλα λεμε τωρα....)

**Το 820 ποσο κοστολογειται?....

μάλλον για το Ace 2 γέρνει η ζυγαριά. Το Nokia με windows OS είναι τόσο δύσχρηστο και bugie? Τα Nokia τα ήξερα για σκυλιά, πολύ καλό durability με αρκετή διάρκεια η μπαταρία τους. Δεν ξέρω με αυτά τα Lumia τι γίνετε βέβαια. Για τα Sony έχω ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια για την αξιοπιστία τους. Βγάζουν πολλά προβληματάκια απο γνωστούς που ξέρω, συγκεκριμένα στα μικρά (x10 mini, x10 pro, mini 3.0").

μάλλον για το Ace 2 γέρνει η ζυγαριά. Το Nokia με windows OS είναι τόσο δύσχρηστο και bugie? Τα Nokia τα ήξερα για σκυλιά, πολύ καλό durability με αρκετή διάρκεια η μπαταρία τους. Δεν ξέρω με αυτά τα Lumia τι γίνετε βέβαια. .

Πιο ευκολη και user friendly πλατφορμα απο τα WP, απλα δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη.

Σκυλι ειναι,κουκλι και δεν εχει να ζηλεψει κατι απο τα αλλα 2.

Κάποια γνώμη για κινητό έως αυτήν την τιμή?

Είναι για τον ξαδερφάκι μου με έχει πρήξει και έχω καιρό να ασχοληθώ με mobiles.

Αυτά που του άρεσαν είναι αυτά:

Nokia Lumia 800 16GB | Skroutz.gr

Samsung Galaxy Ace 2 | Skroutz.gr

LG Optimus 2X (P990) | Skroutz.gr

Ποιο θα παίρνατε απο αυτά? :daisy:

Χρήση κινητού;

Άμα είναι τα κλασικά net, social media, SMS και τηλέφωνο, το Lumia με κλειστά τα μάτια

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Ότι λέει ο τσιφούτης απλά εμένα μου αρέσουν τα htc και το έβαλα αλλά αυτή η διαφορά στα 100 ευρώ από τα αλλά μαγαζιά τι είναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.