vagsk Σεπτέμβριος 10, 2012 #21 Σεπτέμβριος 10, 2012 Απλό φωτιζόμενο;logitech illuminated, κορυφαία ποιότητα, δυστυχώς δε το πήρα κάτω απο 80€ +1 για τα μηχανικά. Μόδα είναι και θα περάσει. Όταν ο πατέρας μου χρησιμοποιούσε μηχανικό, τον λέγαν γραφικό γιατί δε χρησιμοποιεί το σουπερ ουάου καμπυλωτό μεμβρανώδες της Μ$. The simpler it is, the harder it breaks. Τα μηχανικά κάθε άλλο παρά μόδα είναι. Μετατρέπουν την πληκτρολόγηση σε απόλαυση. Όποιος δεν έχει δοκιμάσει πληκτρολόγιο με cherry MX brown αδικεί τον ευατό του. Υ.Γ. Επειδή είμαι γραφικός σαν τον πατέρα σου βρήκα και το πρώτο μου πληκτρολόγιο από εποχή 80286 και είναι μηχανικό. Βέβαια να ξέρεις ότι η ποιότητα των διακοπτών έχει βελτιωθεί ΠΑΡΑ πολύ από τότε. Οι διακόπτες των τότε πληκτρολογίων θεωρούνται από τους χειρότερους σε σχέση με το τι είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στην αγορά.
MasterCommander Σεπτέμβριος 10, 2012 #22 Σεπτέμβριος 10, 2012 Απλό φωτιζόμενο;logitech illuminated, κορυφαία ποιότητα, δυστυχώς δε το πήρα κάτω απο 80€ +1 για τα μηχανικά. Μόδα είναι και θα περάσει. Όταν ο πατέρας μου χρησιμοποιούσε μηχανικό, τον λέγαν γραφικό γιατί δε χρησιμοποιεί το σουπερ ουάου καμπυλωτό μεμβρανώδες της Μ$. The simpler it is, the harder it breaks. logitech illuminated + gaming = τενοντίτιδα,το λέω εκ πείρας. Τα πλήκτρα τύπου laptop κουράζουν πολύ,είναι σαν να βαράς τα δάχτυλα σου πάνω στο γραφείο. +1 Για μηχανικό με mx brown/red από τη στιγμή που θα περάσεις το 50ρικο κρίμα είναι να πας σε μεμβράνη.
Stratos Σεπτέμβριος 10, 2012 #23 Σεπτέμβριος 10, 2012 Εγω εχω κανα χρονο περιπου γο G110 της Logitech. Θεωρω οτι ειναι καλη αγορα. Εχει φαει πολυ ξυλο, σταχτες, καπνους κ.α. και δεν εχει παραπονεθει Εχω κουμπωσει πανω του και τα ακουστικα μου και το mx518, χωρις κανενα προβλημα. Απλα, πια, θελει ενα γερο πλυσιμο και σιλικονες κλπ, που θα του το κανω συντομα! (φιλος το ελυσε ολο και το επλυνε χωρις το παραμικρο προβλημα).
AgentCain Σεπτέμβριος 10, 2012 #24 Σεπτέμβριος 10, 2012 Τι πάει να πει gaming πληκτρολόγιο; Τι θα κάνει, θα πλακώνεται μαζί του; Αν βγάζεις ολη σου τη μανία πάνω στο πληκτρολόγιο όσο παίζεις τότε κάτι σοβαρό τρέχει με σένα, δεν είναι υγιής συμπεριφορά αυτή. Τα παιχνίδια θέλουν ταχύτητα όχι δύναμη, δεν είναι σάκος του μποξ. Τεσπα εγώ το είπα γιατι και ποιοτικό είναι (αν και δε πολυγουσταρω τη logi), και κάτω των 80, και φωτιζόμενο. Εκτος των αλλων τα δάκτυλα δε μπλεκονται τόσο εύκολα όταν τα πλήκτρα είναι χαμηλά. Άσε που το πληκτρολόγιο καθαρίζεται πιο εύκολα.
9000+rpm Σεπτέμβριος 10, 2012 Author #25 Σεπτέμβριος 10, 2012 +1 Για μηχανικό με mx brown/red από τη στιγμή που θα περάσεις το 50ρικο κρίμα είναι να πας σε μεμβράνη.Ωραια τοτε..Για την επιλογη/αγορα πληκτρολογιου, εθεσα ως κριτηρια να μην ξεπερνα τα 80 γιουρια μαξ και επισης να εχει φωτιζομενα πληκτρα...Προτεινε μου λοιπον μηχανικο πληκτρολογιο που να τηρει τις πιο πανω προδιαγραφες..
DwS Σεπτέμβριος 10, 2012 #26 Σεπτέμβριος 10, 2012 Σε αυτά τα λεφτά οι καλύτερες επιλογές είναι οι εξής:1) SteelSeries - Gaming Keyboards - SteelSeries 6Gv22) Razer BlackWidow Gaming Keyboard - Mechanical Gaming KeyboardΑπό εκεί και πέρα αν θες ντε και καλά backlit, τότε σε αυτά τα λεφτά η καλύτερη επιλογή είναι το Lycosa.Το μόνο του "μειονέκτημα" είναι η glossy επιφάνεια που δεν ξέρω κατά πόσο θα σ' αρέσει/βολέψει.
HellhammeR Σεπτέμβριος 10, 2012 #27 Σεπτέμβριος 10, 2012 [MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] δεν χρειάζεται να γίνεσαι επιθετικός την γνώμη του είπε το παιδί όπως όλοι μας. Πολλοί απο εμάς είχαμε backlit keyboards με εντυπωσιακά σχήματα και φωτισμούς αλλά καταλήξαμε να έχουμε μπροστά μας keyboards που μοιάζουν με keyboards απο αίθουσα εργαστηρίου σε ΤΕΙ. Θα καταλάβεις στο μέλλον ότι δεν είναι τα πάντα η εμφάνιση και σίγουρα η εμφάνιση δεν κάνει, υποχρεωτικά, ένα πληκτρολόγιο ποιοτικό. Στο θέμα μας, έως 80 ευρώ δεν μπορείς να βρεις backlit mechanical, το μόνο που με έρχεται στο μυαλό είναι το blackwidow ultimate που το έχω δει να το πουλάνε μεταχειρισμένο γύρω στο 80άρι. Από εκεί και πέρα με αυτά τα λεφτά ενδεικτικά παίρνεις: Logitech G110, Logitech Illuminated, Saitek Cyborg, το Roccat Isku,Microsoft SideWinder X6, Razer Lycosa Mirror και το Logitech G510 (κάπου στα 90 βγαίνει αυτό). Απο μηχανικό στο 80άρη Non-backlit είναι no-brainer choice το SS 6GV2 για μένα, αν αλλάξεις γνώμη. Αυτά
9000+rpm Σεπτέμβριος 10, 2012 Author #28 Σεπτέμβριος 10, 2012 [MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] δεν χρειάζεται να γίνεσαι επιθετικός την γνώμη του είπε το παιδί όπως όλοι μας. Πολλοί απο εμάς είχαμε backlit keyboards με εντυπωσιακά σχήματα και φωτισμούς αλλά καταλήξαμε να έχουμε μπροστά μας keyboards που μοιάζουν με keyboards απο αίθουσα εργαστηρίου σε ΤΕΙ. Θα καταλάβεις στο μέλλον ότι δεν είναι τα πάντα η εμφάνιση και σίγουρα η εμφάνιση δεν κάνει, υποχρεωτικά, ένα πληκτρολόγιο ποιοτικό. Στο θέμα μας, έως 80 ευρώ δεν μπορείς να βρεις backlit mechanical, το μόνο που με έρχεται στο μυαλό είναι το blackwidow ultimate που το έχω δει να το πουλάνε μεταχειρισμένο γύρω στο 80άρι. Από εκεί και πέρα με αυτά τα λεφτά ενδεικτικά παίρνεις: Logitech G110, Logitech Illuminated, Saitek Cyborg, το Roccat Isku,Microsoft SideWinder X6, Razer Lycosa Mirror και το Logitech G510 (κάπου στα 90 βγαίνει αυτό). Απο μηχανικό στο 80άρη Non-backlit είναι no-brainer choice το SS 6GV2 για μένα, αν αλλάξεις γνώμη. Αυτά Συγνωμη αλλα την επιθετικοτητα που την ειδες? Φυσικα καλα κανει και λεει την γνωμη του, για αυτο το λογο ανοιξα και το συγκεκριμενο thread, αν δεν ηθελα να ακουσω γνωμες, δεν θα ανοιγα και το παρον νημα... Το μονο που ειπα, υπενθημισα τα χρηματα που μπορω να διαθεσω και τα χαρακτηριστικα που θελω οποσδηποτε να εχει το πληκρολογιο (backlit ) και ζητησα να μου προτεινε καποιο μηχανικο συγκεκριμενα, που να πληρει τις πιο πανω προδιαγραφες... Για να καταλαβω, γινομαι επιθετικος επειδη διευκρινιζω τι ακριβως ζηταω/ψαχνω? Στο θεμα μας, ευχαριστω για τις επιλογες που εγραψες οτι παιζουν σε αυτα τα χρηματα
Wizard! Σεπτέμβριος 13, 2012 #29 Σεπτέμβριος 13, 2012 Περιμενε να μπει στο steelseries shop το 6GV2 red edition... Δυστυχώς, μάλλον θα αργήσει... Wiz: Do we have an estimate on when this will be available? SS: Sadly not yet. :/
Alexopus6 Σεπτέμβριος 13, 2012 #30 Σεπτέμβριος 13, 2012 Δυστυχώς, μάλλον θα αργήσει... No shit No need to wait Quick Fire Pro Gaming Keyboard - Cooler Master Europe Store Current Stock: 53
Wizard! Σεπτέμβριος 13, 2012 #31 Σεπτέμβριος 13, 2012 No shitNo need to waitQuick Fire Pro Gaming Keyboard - Cooler Master Europe Store Current Stock: 53Σίγουρα τα έχεις ψάξει καλύτερα από τους περισσότερους. Εγώ δεν είμαι σε θέση να κρίνω αν είναι το ίδιο. Απλά, ρώτησα την SS για το πότε και πήρα αυτή την απάντηση, οπότε δε νομίζω ότι ο [MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] αξίζει να το περιμένει. Το CM το θεωρείς αντίστοιχο, ίδιο, καλύτερο;
Alexopus6 Σεπτέμβριος 13, 2012 #32 Σεπτέμβριος 13, 2012 Σίγουρα τα έχεις ψάξει καλύτερα από τους περισσότερους. Εγώ δεν είμαι σε θέση να κρίνω αν είναι το ίδιο. Απλά, ρώτησα την SS για το πότε και πήρα αυτή την απάντηση, οπότε δε νομίζω ότι ο @9000+rpm αξίζει να το περιμένει. Το CM το θεωρείς αντίστοιχο, ίδιο, καλύτερο;Προς το παρών η cm έχει 3 μηχανικά,quick rapid fire = costarquick rapid pro = ionetrigger = costarΓια όποιον θέλει backlit έστω και partial που έχει το pro είναι πολύ συμφέρουσα αγορά για mxreds δίχως την πλαστικουριά μερικών άλλων. Το Partial backlit του pro προσωπικά που το είδα είναι αρκετά όμορφο ( ειδικά το breath mode) (έχει σκαλωσει η έναρξη σε συγκεριμένο λεπτό, 10:35 για το backlit)[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ojIOT0czfaM]Cooler Master CM Storm Quick Fire Pro Mechanical Gaming Keyboard - YouTube[/ame]+Braided cable+Keycap puller
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.