Jump to content

Aγορα gaming πληκτρολογιου.

9000+rpm

Recommended Posts

Ποντικι εχω το το logitech mx518 σταθερη αξια δεν το αλλαζω:D

Πληκτρολογιο εχω ξεμεινει με ενα κλασικο-φθηνιαρικο της microsoft και εφτασε η ωρα να προβω σε αγορα ενος gaming πληκτρολογιου της προκοπης.

Α, θελω οποσδηποτε να εχει φωτιζομενα πληκτρα και απο τιμη, δεν θα ηθελα να ξεφευγει πολυ, γυρω στο 80ευρω μαξ.

Για ριξτε καμια προταση λοιπον!

Εγω παρεα εχω μαζι με το mx518, το microsoft x6.

το προτείνω

Ωραιο ειναι το microsoft , το εχω δει και απο κοντα!

Βασικα, απο οσο κοιταξα μεχρι τωρα, μου αρεσε περισσοτερο το roccat isku και το razer lycosa mirror!

Eχει κανεις εμεπειρια απο αυτα τα 2 πληκρολογια να μου πει εντυπωσεις?

Επισης εννοειτε οτι ειμαι ανοιχτος και σε καποια αλλη προταση κοντα σε αυτα τα χρηματα...

Είχα το Lycosa και το X6, πολύ καλά πληκτρολόγια με φωτισμό χωρίς σημαντικά προβλήματα κάναν την δουλειά τους, όλα καλά όλα ωραία μέχρι που... πείρα μηχανικό και δεν ξανακοίταξα πίσω :p

Το x6 εχει μαλακα πληκτρα, ειναι ευχάριστο στην πληκτρολογηση.+ οτι εχει τα macro (μπορεις να κανεις assign δεξι- αριστερο κλικ, και οτι αλλο πληκρο(ακολουθεια πληκτρων) θελεις ) ειναι τρελα βολικο για gaming ή και προγραμματισμο θα ελεγα

Τωρα με τα μηχανικα που εχουνε ξαναγινει της μοδας, δε ξερω τι παιζει.

Είχα το Lycosa και το X6, πολύ καλά πληκτρολόγια με φωτισμό χωρίς σημαντικά προβλήματα κάναν την δουλειά τους, όλα καλά όλα ωραία μέχρι που... πείρα μηχανικό και δεν ξανακοίταξα πίσω :p

Δεν θελω μηχανικο :p

Πιθανώς να βρεις κάποιο πληκτρολογιο με backlit αλλά αν είσαι μερακλής κοίτα την στήλη που έχουμε με τα μηχανικά πληκτρολόγια. Ακόμα και χωρίς backlit η διαφορά των μηχανικών από αυτα της μεμβράνης είναι η νύχτα με τη μέρα

Δεν θέλει μηχανικό όπως είπε, δεν ξέρω αν έχει δοκιμάσει σε μηχανικό ή γιατί τα αποκλείει τελείως..

Το Lycosa το είχα 3 χρόνια και είχα μείνει ευχαριστημένος, εκτός από το touchpanel του που τρελαινόταν μερικές φορές και πατιόντουσαν τα multimedia buttons που έχει απο μόνα τους. Αλλά δεν έχει macro keys, δεν ξέρω αν είναι βασικό κριτήριο στην επιλογή σου αυτό.

Είχα το lycosa myrror και ήταν πολύ καλό απλά μου έσπαγε τα νεύρα γιατί μου την έδινε γιατί όλη την ώρα ήθελε καθαριότητα από τις δαχτυλιές που ακόμα και η παραμικρή φαινόταν!!!

Τώρα έχω το isku και μπορώ να πω βρήκα το πληκτρολόγιό "μου"!!!

Αν είσαι κοντά παίρνα και τσέκαρε!

Δεν θελω μηχανικο :p

Αν επιτρέπεται, γιατί όχι? Έχεις ακούσει κάτι κακό? Αν είναι λόγο των τιμών στα λεφτά που ζητάς βρίσκεις άνετα ένα πολύ καλό. Σου αρέσουν δεν σου αρέσουν όλοι αυτά θα σου προτείνουν και είμαι μαζί τους.:p

Αν επιτρέπεται, γιατί όχι? Έχεις ακούσει κάτι κακό? Αν είναι λόγο των τιμών στα λεφτά που ζητάς βρίσκεις άνετα ένα πολύ καλό. Σου αρέσουν δεν σου αρέσουν όλοι αυτά θα σου προτείνουν και είμαι μαζί τους.:p

απο ότι έχω καταλάβει θέλει backlit, δεν νομίζω να υπάρχει keyboard γύρω στο 80άρι μηχανικό backlit.

Είχα το lycosa myrror και ήταν πολύ καλό απλά μου έσπαγε τα νεύρα γιατί μου την έδινε γιατί όλη την ώρα ήθελε καθαριότητα από τις δαχτυλιές που ακόμα και η παραμικρή φαινόταν!!!

Τώρα έχω το isku και μπορώ να πω βρήκα το πληκτρολόγιό "μου"!!!

Αν είσαι κοντά παίρνα και τσέκαρε!

Aυτο σκεφτομουν και γω για το Mirror, αν θα φαινονται δακτυλιες κτλ, αν μου λες οτι "βρωμιζει" τοσο ευκολα, το αφηνω στην ακρη!

Δυστηχως δεν ειμαι κοντα, για να περασω να το τσεκαρω, σε ευχαριστω παντως!

Οποτε μαλλον για το isku θα παω...

Οχι δεν εχω ακουσει κατι κακο, οπως σωστα καταλαβε και ο [MENTION=3765]HellhammeR[/MENTION], θελω να εχει και backlit και σε αυτα τα λεφτα απλα δεν..., και δεν σκοπευω να δωσω παραπανω για ενα πληκτρολογιο, ασε που τα μηχανικα, οσα εχω δει δεν μου αρεσουν καθολου "στο ματι":tongue:

Το keyboard βασικό είναι να σου κάνει στο "κρεβάτι" φυσικά παίζει ρόλο και το style του καθενός είχα το Mirror και εγώ +1 με [MENTION=3765]HellhammeR[/MENTION] και τον [MENTION=9875]venom7[/MENTION] για ότι είπαν δεν θα αποτελέσει το δικό μου εξέρεση και το έχω ακόμα σαν back up του Trigger

To razer lycosa mirror το είχα και εγώ. Δεν είχα κάποιο παράπονο από τη χρήση του αλλά δεν παύει να είναι rubber dome. Το έχω ακόμα στο htpc για keyboard.

Αυτό που ανέφεραν με τις δαχτυλιές ισχύει. Αν σε παρηγορεί η razer έχει βάλει μέσα ειδικό πανάκι για να το καθαρίζεις κάθε τρεις και λίγο :tomato:

Για να μην ανοίγω νέο thread, θα ήθελα κι εγώ μία βοήθεια για πληκτρολόγιο gaming.

Όποιος ξέρει ένα πληκτρολόγιο με τα παρακάτω χαρακτηριστικά, ας βοηθήσει:

1. Τα κουμπιά Enter και backspace να ΜΗΝ είναι σε σμίκρυνση. Δηλαδή θέλω το backspace να πιάνει όσο χώρο πιάνουν δύο κανονικά κουμπιά και το enter να σχηματίζει αυτό το ανάποδο Γ ή L και όχι να πιάνει μία λωριδίτσα σαν να ήταν shift ή backspace έτσι ώστε να μπορώ να το σημαδεύω και να το πετυχαίνω ακόμα και με τον αγκόνα όταν το χρειάζομαι! :baby:. Εννοείται πρέπει να έχει και αριθμητικό πληκτρολόγιο.

2. Να μπορώ να πατάω ταυτόχρονα όσα κουμπιά γουστάρω χωρίς να τα παίζει π.χ. όταν κάνω σούζες με space στο moto racer και ταυτόχρονα πατάω γκάζι με το πάνω βελάκι και στρίβω δεξιά αριστερά.

3. Αν κάνει τα δύο παραπάνω δε με ενδιαφέρει εάν θα είναι μηχανικό ή όχι, ούτε οτιδήποτε άλλο και

4. Μια συμπαθητική τιμή και θύρα ps/2 καλοδεχούμενα αλλά θα ζήσω και χωρίς αυτά.

Καμιά πρόταση;

Περιμενε να μπει στο steelseries shop το 6GV2 red edition, λογικα θα σου βγει 80 + 20 τα μεταφορικα, αν ομως αγορασεις κανα mousepad ( προτεινω qck heavy ή NP+ ) η παραγγελια ξεπερναει τα 100 και τα μεταφορικα στα χαριζουν, εχω χρησιμοποιησει μεμβρανες - ψαλιδια ( αυτα των craptop εννοω ) - mx blacks - mx red ακομα και mx blues.

Πιστεψε με οταν γραψεις/παιξεις σε ενα πληκτρολογιο με διακοπτες mx red θα τα ξεχασεις ολα, και τα φωτακια του Lycosa και το λογοτυπο του Isku και την αλλη την μουφα της MS Microsoft Sidewinder X6, you have to be kidding me - Ars Technica OpenForum

Επισης μην ξεχνας πως σχεδον ολα τα rubber dome εχουν κοστος παρασκευης 5$ , αντε να βαλουν και 4-5 φωτακια απο κατω για να φωτιζονται ολα τα πληκτρα, στα μηχανικα ισχυει στο 95% των περιπτωσεων το "οτι δινεις παιρνεις"

Ασε τα φωτακια λοιπον και παρε ενα σοβαρο πληκτρολογιο για αλλαγη, αυτο στο λεει ατομο που εχει deck legend 1μιση χρονο (φωτιζομενο πανεμορφο μηχανικo ΑΛΛΑ με blacks :( ) και τωρα ψαχνεται για cm storm rapid fire, καλη η μοστρα με τα LED αλλα προεχουν τα χερια σου τα οποια δεν πρεπει να ταλαιπωρουνται, ενα μηχανικο με mx red ειναι οτι πιο ξεκουραστο μπορεις να βρεις, ακομα και αν σου κατσει μεμβρανη με σουπερ ουαου φωτισμο και μαλακα πληκτρα να ξερεις πως με τους μηνες αυτα θα γινονται ολο και σκληρα.

Επισης οι μεμβρανες εχουν "tactile" αποκριση ενω τα μηχανικα με red και black εχουν linear, δηλαδη οταν πατας το πληκτρο και βλεπεις το γραμμα να βγαινει στην οθονη ταυτοχρονα νιωθεις ενα αποτομο "θουπ" στο δαχτυλο για να καταλαβεις με την αφη οτι το "μετρησε".

Aντιθεta η αυξηση της αντιστασης στους μηχανικους διακοπτες γινεται ομαλα, εξου και ο ορισμος "linear", με αποτελεσμα η αποκριση να σου φαινεται ειναι πολυ πιο smooth, σε συνδυασμο με την χαμηλη αντισταση των reds η αισθηση ειναι απεριγραπτη, νομιζεις οτι πληκτρολογεις πανω σε συνεφφο :D

edit : ωπ ξεχασα το γνωστο guide - καλο διαβασμα :D

http://www.overclock.net/computer-peripherals/491752-mechanical-keyboard-guide.html

[MENTION=2983]Γιάννης_84[/MENTION] Steelseries 6GV2.

keyboard_steel.jpg

[MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] τα black δηλαδή δε σε βόλεψαν? Εγώ γράφω πολύ ποιο άνετα στο 6gv2 και ας θέλουν ποιο force σε σχέση με τα blue στο blackwidow που είχα.

Απλό φωτιζόμενο;

logitech illuminated, κορυφαία ποιότητα, δυστυχώς δε το πήρα :(

κάτω απο 80€

+1 για τα μηχανικά. Μόδα είναι και θα περάσει. Όταν ο πατέρας μου χρησιμοποιούσε μηχανικό, τον λέγαν γραφικό γιατί δε χρησιμοποιεί το σουπερ ουάου καμπυλωτό μεμβρανώδες της Μ$. The simpler it is, the harder it breaks.

[MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] τα black δηλαδή δε σε βόλεψαν? Εγώ γράφω πολύ ποιο άνετα στο 6gv2 και ας θέλουν ποιο force σε σχέση με τα blue στο blackwidow που είχα.

Οταν πεσει μηχανικο με red στα χερια σου θα με καταλαβεις, πρεπει να το νιωσεις ο ιδιος για να καταλαβεις την διαφορα :)

+1 για τα μηχανικά. Μόδα είναι και θα περάσει. Όταν ο πατέρας μου χρησιμοποιούσε μηχανικό, τον λέγαν γραφικό γιατί δε χρησιμοποιεί το σουπερ ουάου καμπυλωτό μεμβρανώδες της Μ$. The simpler it is, the harder it breaks.

tsiprasnoob.jpg

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.